بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد! عجیب اما واقعی؛ صدور سند برای ۲۵ سانتی‌متر زمین در کاشان ! کشف یک میلیون و ۵۳۰ هزار یورو ارز قاچاق در ۷ گذرگاه مرزی عبور زائران شلیک مرگبار شکارچیان غیرمجاز جان محیط‌بان پارک ملی گلستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ۵ کشته در پی نزاع بر سر یک ملک در تربت حیدریه خراسان رضوی (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) خروج ۶۹ درصد زائران اربعین از کشور (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ۴ نوشیدنی فوق‌العاده برای رفع عطش هنگام فعالیت ورزشی در گرما چند نکته درباره الکترولیت‌ها که این روز‌ها بیشتر به آنها نیاز دارید اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) آفتاب سوختگی در کودکی، خطر ابتلا به سرطان پوست را افزایش می‌دهد کرایه نجف تا کربلا 1404 در اربعین | راهنمای کامل هزینه‌ها و مسیر روایتی از رویارویی مجدد دزد و کارآگاه ماجرای تعقیب و گریز پلیس و سارق خودرو در غرب تهران مهلت حذف و اضافه بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری امروز (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد انهدام یک باند بزرگ سرقت با دستگیری زن معتاد در صحنه سرقت معوقات فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی را پرداخت کنید توجه به بومی‌گزینی و جوانی در جذب نیرو از آزمون استخدامی آموزش و پرورش نتایج آزمون ورودی مدارس استعداد‌های درخشان برای ورود به پایه هفتم اعلام شد + لینک مشاهده نتایج اقلام ضروری برای کوله‌پشتی زائران اربعین
سرخط خبرها

معاون امور دهیاری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور: با حل مشکل روستا‌ها می‌توانستیم مانع حاشیه‌نشینی در مشهد شویم

  • کد خبر: ۳۴۵۵۱۴
  • ۲۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۷
معاون امور دهیاری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور: با حل مشکل روستا‌ها می‌توانستیم مانع حاشیه‌نشینی در مشهد شویم
معاون امور دهیاری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور گفت: ریشه بسیاری از مسائل و مشکلات در روستا‌هاست، اگر مشکل روستا‌ها را حل می‌کردید، امروز بیش از ۳۰ درصد جمعیت شهر مشهد حاشیه‌نشین نبود.

به گزارش شهرآرانیوز، علی قربانی امروز، ۲۵ تیرماه، در مراسم نکوداشت روز دهیاری‌ها و شهرداری‌ها که در مجتمع شهدای سلامت برگزار شد، اظهار کرد: دولت‌های محلی شامل شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و شورا‌ها حاصل توسعه نابرابر هستند، یعنی یک دولت مرکزی همه امکانات و بودجه را در اختیار گرفته و این دولت‌های محلی ایجاد شدند تا سهم را از قدرت در مرکز بگیرند.

وی افزود: این جوامع محلی امروزه گسترده‌ترین نهاد مدنی در کشور و این ۴۰ هزار دهیاری، ۱۲۰ هزار شورای استان، ۱۳۴۶ شهرداری و چند هزار شورای شهر فرصت هستند. دهیاران به عنوان بازوی اجرایی شورا‌های شهری و روستایی شکل گرفتند. وظایف دهیار دوبرابر وظایف یک شهردار است و دهیاران علاوه بر خدمات‌رسانی، وظایف حاکمیتی نیز دارند.

معاون امور دهیاری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با بیان اینکه شهر و روستا باید در پیوند با هم توسعه پیدا کنند، عنوان کرد: ریشه بسیاری از مسائل و مشکلات در روستا‌هاست، اگر مشکل روستا‌ها را حل می‌کردید، امروز بیش از ۳۰ درصد جمعیت شهر مشهد حاشیه‌نشین نبود. ما دنبال این هستیم تعادل و توازن اکولوژیکی در ایران ایجاد و منجر به توسعه متوازن کشور شود.

قربانی بیان کرد: با کمک استاندار اولین مرکز اقامتی، تفریحی و رفاهی برای دهیاران سطح کشور را در مشهد راه‌اندازی می‌کنیم. در حوزه بیمه‌های تکمیلی اولین بار اتحادیه ملی شرکت تعاونی‌ها را تشکیل دادیم تا به کمک آن‌ها بیمه تکمیلی و مشکل رفاهی آن‌ها را حل کنیم.

معاون امور دهیاری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با اشاره به اینکه سال گذشته ۸۰۰۰ میلیارد تومان به دهیاری‌های کشور تسهیلات کم‌بهره دادیم و امسال این رقم بیشتر است، تصریح کرد: استان خراسان رضوی در این زمینه پیشرو است. باید به سمت درآمد پایدار حرکت کنیم. میزان اعتبارات تخصیصی به دهیاران استان در سه‌ماهه اول امسال نسبت به سال ۱۴۰۳، دو برابر شده؛ یعنی ۲۰۰ درصد افزایش داشته است.

قربانی خاطرنشان کرد: باید به سمت تعادل، توازن و حمایت از دهیاری‌ها حرکت کنیم، دهیاری‌ها می‌توانند نقش‌آفرینی زیادی داشته باشند. دهیار کارمند دستگاه دیگر نیست، بلکه نماینده دولت در روستاست، بنابراین باید جایگاه دهیار شناخته و از وی حمایت شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->