«خط مقاومت» به آنتن شبکه سه بازگشت + زمان پخش بازیگران «جزر و مد» خواستار پاسخ‌گویی پلتفرم استارنت شدند اولین همکاری رضا عطاران و نوید محمدزاده در اثری جدی هزینه تولید فصل اول «جوکر» فاش شد! منیر قیدی، کارگردان سینما: نگاه انسانی به سینما داشته باشیم «در آغوش ایران» فرصتی برای اکران تولیدات سینمایی | نشست صمیمانه فیلم‌سازان جوان مشهدی با منیر قیدی، کارگردان سینما + فیلم بهرام افشاری با نقشی متفاوت به جشنواره فجر می‌رود آمریکا ویزای برنده نوبل ادبیات را لغو کرد کارگردان «الگوریتم»: هدفمان ساخت قصه‌ای صادقانه بود بازگشت قدرتمندانه داستان اسباب‌بازی‌ها | پیکسار هنوز استاد احساس است توقف اجرای نمایش‌های کمدی و غیرکمدی در سالروز شهادت حضرت زهرا (س) (۱۲ و ۱۳ آبان ۱۴۰۴) پرستاره‌ترین فیلم کمدی سینما اکران شد | نگاهی به فیلم «آقای زالو» با بازی مهران مدیری انتشار کتاب «من خبرنگارم» به قلم ارسلان رسولی مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مجریانی که بازیگر شدند بحران نبود استقلال | نگاهی به سریال «محکوم»، ساخته سیامک مردانه تولید اثر؛ از دردسر‌های اداری تا هزینه‌های سرسام‌آور | نگاهی به مشکلات تولید و اجرای تئاتر در مشهد جان ویلیامز موسیقی فیلم جدید استیون اسپیلبرگ را می‌سازد بازگشت «محمدرضا گلزار» به شبکه نمایش خانگی بلیت ۲ میلیون تومانی برای نمایش بهنوش طباطبایی و هوتن شکیبا!
سرخط خبرها

ابوالفضل پورعرب گواهینامه درجه یک هنری گرفت + عکس

  • کد خبر: ۳۴۵۷۵۱
  • ۲۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۹
ابوالفضل پورعرب گواهینامه درجه یک هنری گرفت + عکس
با حضور رئیس سازمان سینمایی و جمعی از هنرمندان و مدیران، آیین اهدای گواهینامه درجه یک هنری به ابوالفضل پورعرب، بازیگر پیشکسوت سینما، برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، اداره‌کل روابط عمومی سازمان سینمایی، در این مراسم رائد فریدزاده ضمن خوشامدگویی به حاضران با اشاره به برپایی این مراسم در سازمان سینمایی با بیان اینکه اینجا، خانه تمام سینماگران عزیز کشور است گفت: برگزاری چنین مراسم‌هایی و دیدن آثار قدیمی هنرمندان ما را دوباره به یاد و خاطره گذشته‌های نه چندان دور می‌برد که در پس ذهن ما محفوظ مانده بود و دوباره زنده می‌شود.

رئیس سازمان سینمایی ادامه داد: تماشای نسخه ترمیم شده فیلم «عروس» من را به یاد صحبت رولان بارت در کتاب «اتاق روشن» انداخت که شخصیت آن با دیدن عکس مادر به دوران کودکی سفر کرد. با دیدن فیلم‌های پورعرب بخشی از خاطرات ما زنده می‌شود. او برای ما یادآور یک شخصیت خوش تیپ، خوش بیان و خوش چهره روی پرده نقره‌ای است که سوپراستار نسل من بود. فیلم «عروس» در نوع خودش یک فیلم کالت و یگانه است که هنوز هم برای نسل فعلی تاثیر گذار است.

وی با قدردانی از مدیرانی که طی چهار دهه گذشته سبب ساز چنین تولیداتی در سینمای ایران شدند افزود: باید مدیون و قدردان کسانی باشیم که این فرصت را فراهم کردند و اینکه چه کسانی و در چه مقطعی باعث شدند این سینما زنده بماند، افرادی که هر کدام به نوبه خودشان عمر و جوانی خود را برای رشد و ارتقا سینما گذاشتند و اوقات شخصی و خانوادگی خود را صرف حفظ سینما به عنوان یک میراث فرهنگی و هنری کشور کردند و ما باید قدردان آنها باشیم و باید عملکرد هر کدام از آنها در ظرف زمانه خودشان ارزیابی کرد.

ابوالفضل پورعرب گواهینامه درجه یک هنری گرفت + عکس

در ادامه این مراسم نیز هنرمندان زیادی از جمله سعید سهیلی، پژمان بازغی، بهروز افخمی و... از خاطرات و نظرات خود درباره ابوالفضل پورعرب گفتند و سپس درانتهای این مراسم ابوالفضل پورعرب بعد از دریافت گواهینامه درجه یک هنری در سخنانی بیان داشت: این مردم ایران بودند که در این سال‌ها به من قوت کار کردن دادند. از بهروز افخمی به عنوان فردی که به من اعتماد کرد تشکر می‌کنم. همچنین از همه عزیزان حاضر در این جمع بسیار ممنونم. هنرمندان این جمع به گردن من حق معلمی دارند و من همچنان خود را طلبه بازیگری می‌دانم و هنوز خود را لایق عنوان استادی در این حرفه نمی‌دانم.

گفتنی است، در ابتدای این مراسم فیلم «عروس» به کارگردانی بهروز افخمی و تهیه کنندگی سید ضیاء هاشمی که نخستین حضور پورعرب در سینما با این فیلم بود، به نمایش درآمد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->