برخی از مدارس آموزش و پرورش ناحیه هفت مشهد فردا (دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد واکنش اورژانس به ماجرای تجاوز به یک زن در آمبولانس جان باختن ۸ نفر در تصادف مرگبار اتوبان غدیر (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) + جزئیات یک پژوهش علمی ثابت کرد: تاثیر فعالیت بدنی بر کاهش مرگ و میر ناشی از سرطان مرخص شدن ۴۲ مصدوم اتوبوس اردبیل به مشهد از بیمارستان سمنان (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) وزارت علوم: امکان ثبت پایان‌نامه‌ها و رساله‌های کپی‌برداری‌ شده در ایرانداک وجود ندارد مدارس کدام استان‌ها(دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد؟ عوارض جراحی‌های زیبایی پلک و لیفت ابرو را جدی بگیرید چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است
سرخط خبرها

سبک زندگی کمپری

  • کد خبر: ۳۴۶۲۰
  • ۲۶ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۸
سبک زندگی کمپری
از انواع کمپر‌ها خواهیم گفت، اما اگر بخواهید اصل ماجرا را بدانید، باید بگویم کمپر داشتن یک سبک زندگی و یک روش و منش برای سفر است.‌
ایمان فروزان‌نیا/شهرآرانیوز - از انواع کمپر‌ها خواهیم گفت، اما اگر بخواهید اصل ماجرا را بدانید، باید بگویم کمپر داشتن یک سبک زندگی و یک روش و منش برای سفر است.‌

می‌گویند افرادی که عاشق طبیعت و ماندن در آن هستند، سراغ کمپر می‌روند که حرف درستی است، ولی همه این افراد کمپر ندارند، خیلی‌هایشان در طبیعت چادر می‌زنند و به‌جای اجاق گاز روی آتش غذا درست می‌کنند و تختخوابشان زمین سفت جنگل است. سازندگان کمپر شعار تبلیغاتی جالبی دارند، می‌گویند «رؤیایی سفر کنید». این یکی از فلسفه‌های اصلی داشتن کمپر است. سفر به طبیعت با همان کیفیت زندگی در خانه یا چیزی نزدیک به آن، با همان حس راحتی و البته امنیت. این سفری است که خیلی‌ها دوست دارند داشته باشند، آن‌ها خانه را به هتل ترجیح می‌دهند، حتی اگر خیلی پول‌دار باشند. نمونه‌اش ویل اسمیت یا متیو مک‌کانهی و خیلی سلبریتی‌های معروف دیگر در دنیا که کمپر دارند، البته کمپر‌های لوکس و مجهز. کمپر ویل اسمیت اتوبوسی لاکچری است که گمان می‌کنم از یک خانه هم امکانات بیشتری دارد، فیلم‌هایش در یوتیوب هست و آدم را انگشت‌به‌دهان می‌گذارد.

سفر با کمپر به کنار، به لطف کمپر‌ها یک سبک زندگی هم متولد شده است که به آن «Camperlife» می‌گویند. منظور آدم‌هایی هستند که کلا خانه ندارد و خانه اصلی‌شان همان کمپری است که سوارش می‌شوند یا پشت خودروشان می‌کشند.
این سبک زندگی در آمریکا بسیار باب است و معمولا طرف‌دارانش یا عاشقان دوآتشه طبیعت هستند یا افرادی که پولی برای اجاره‌خانه ندارند. شاید تعجب کنید، ولی امینم، خواننده رپ معروف و پول‌دار آمریکایی، بخشی از دوران کودکی‌اش را به همراه مادر و خواهرش در کمپر زندگی کرده است.
در ایران هم این سبک زندگی تک‌وتوک طرف‌دارانی دارد که به لطف اینستاگرام بیشتر از گذشته دیده می‌شوند. در حین جست‌وجوهایم با صفحه اینستاگرامی جالبی مواجه شدم که متعلق به زوجی به‌نام علی و موناست. این زوج ۱۸ سالی است که باهم زندگی می‌کنند و ۸ سال گذشته زندگی‌شان را در یک فولوکس واگن نقلی که به کمپرون تبدیلش کرده‌اند، سپری کرده‌اند. تهران و کارمندی را رها کرده‌اند و حالا کارشان گشتن در طبیعت و برگزاری تور‌های طبیعت‌گردی است.
گاهی برای امرارمعاش داروی گیاهی جمع می‌کنند و مکانیکی یا کارگری می‌کنند و به‌تازگی هم از طریق تبلیغات اینستاگرام کمی پول درمی‌آورند. زندگی‌شان از دور خیلی قشنگ و رؤیایی است، ولی ۸ سال این‌طور زندگی‌کردن قطعا طبع بلند و روح بزرگی می‌خواهد و کار هرکسی نیست.
 
از سخت و آسانش که بگذریم، این سبک زندگی به لطف کمپر‌ها باب شده است و برای همین باید این خودرو‌ها را چیزی بیشتر از یک خودرو ساده با کمی تجهیزات و امکانات رفاهی اضافه در نظر گرفت. کسی چه می‌داند، شاید در ایران و به‌واسطه گرانی اجاره مسکن، در چند سال آینده بیشتر از قبل شاهد زندگی در کمپر‌ها و سبک زندگی کمپری باشیم.
 

 
بیشتر بدانید:
 
 
 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->