مراقبت بهداشتی مرزی از حاجیان در مشهد آغاز شد مراحل تعویض پلاک بدون معطلی در مشهد | تعویض پلاک در ۴۵ دقیقه طلایی! رئیس اداره جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: در سطح استان یک میلیون و ۲۶۰ هزار کانون بحرانی فرسایش بادی وجود دارد اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های کشور برای تعطیلات عید غدیر ۱۴۰۴ غذای سالم تاثیر مستقیم بر سلامت انسان دارد مراقب سکته قلبی خاموش باشید واگذاری هزار و ۷۳۵ هکتار از اراضی ملی در خراسان رضوی برای ساخت نیروگاه خورشیدی و ۲۱۷ هکتار برای نیروگاه بادی فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: تاکنون ۵۰ هکتار منطقه درگیر آتش شده است اداره‌کل منابع طبیعی خراسان رضوی: هر هکتار آبخیزداری سالانه ۵۳۰ مترمکعب در هکتار استحصال آب دارد حرکت سریع خراسان رضوی به سمت بیابانی شدن| وجود ۳۰ کانون بیابانی بحرانی در ۲۲ شهرستان معرفی چند نمونه از ارزان ترین هتل های مشهد نزدیک حرم ۳ فوتی و ۲ محبوس بر اثر حریق کشتی در بوشهر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) گلایه برخی شهروندان مشهدی از انتظار طولانی پشت خط «صدای مشاور» سد‌های مشهد در  آستانه تابستان، تشنه‌تر از  همیشه پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران تا فردا صبح پرونده ترک فعل وزارت میراث فرهنگی روی میز دادسرای دیوان محاسبات کشور انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تمدید شد چگونه خطر چاقی دوران کودکی را پیش‌بینی کنیم؟ فیش حقوقی خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی چه زمانی بارگذاری می‌شود؟ کشف محموله قرص مخدر و سیگار قاچاق در کاشمر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) عمل لیزیک چشم، موجب بهبود و افزایش کیفیت دید در افراد می‌شود پلیس: بیش از ۱۲۰۰ خودروی مسروقه در اردیبهشت ۱۴۰۴ کشف شد انتقاد مدیرعامل تأمین اجتماعی از افزایش صوری دستمزد‌ها در دو سال آخر بیمه‌پردازی چهار نفر از حجاج خراسان رضوی دعوت حق را لبیک گفتند (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) همسان‌سازی حقوق بازنشستگان باید به‌طور کامل، دقیق و بدون تبعیض اجرا شود با خواص شگفت‌انگیز توت سفید آشنا شوید! استقرار آزمایشی دستگاه پرتودهی پیشرفته در سازمان انتقال خون ایران چرا برخی دچار ریزش سکه‌ای مو می‌شوند؟ انتقال ویروس HPV از استخر واقعیت ندارد
سرخط خبرها

سبک زندگی کمپری

  • کد خبر: ۳۴۶۲۰
  • ۲۶ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۸
سبک زندگی کمپری
از انواع کمپر‌ها خواهیم گفت، اما اگر بخواهید اصل ماجرا را بدانید، باید بگویم کمپر داشتن یک سبک زندگی و یک روش و منش برای سفر است.‌
ایمان فروزان‌نیا/شهرآرانیوز - از انواع کمپر‌ها خواهیم گفت، اما اگر بخواهید اصل ماجرا را بدانید، باید بگویم کمپر داشتن یک سبک زندگی و یک روش و منش برای سفر است.‌

می‌گویند افرادی که عاشق طبیعت و ماندن در آن هستند، سراغ کمپر می‌روند که حرف درستی است، ولی همه این افراد کمپر ندارند، خیلی‌هایشان در طبیعت چادر می‌زنند و به‌جای اجاق گاز روی آتش غذا درست می‌کنند و تختخوابشان زمین سفت جنگل است. سازندگان کمپر شعار تبلیغاتی جالبی دارند، می‌گویند «رؤیایی سفر کنید». این یکی از فلسفه‌های اصلی داشتن کمپر است. سفر به طبیعت با همان کیفیت زندگی در خانه یا چیزی نزدیک به آن، با همان حس راحتی و البته امنیت. این سفری است که خیلی‌ها دوست دارند داشته باشند، آن‌ها خانه را به هتل ترجیح می‌دهند، حتی اگر خیلی پول‌دار باشند. نمونه‌اش ویل اسمیت یا متیو مک‌کانهی و خیلی سلبریتی‌های معروف دیگر در دنیا که کمپر دارند، البته کمپر‌های لوکس و مجهز. کمپر ویل اسمیت اتوبوسی لاکچری است که گمان می‌کنم از یک خانه هم امکانات بیشتری دارد، فیلم‌هایش در یوتیوب هست و آدم را انگشت‌به‌دهان می‌گذارد.

سفر با کمپر به کنار، به لطف کمپر‌ها یک سبک زندگی هم متولد شده است که به آن «Camperlife» می‌گویند. منظور آدم‌هایی هستند که کلا خانه ندارد و خانه اصلی‌شان همان کمپری است که سوارش می‌شوند یا پشت خودروشان می‌کشند.
این سبک زندگی در آمریکا بسیار باب است و معمولا طرف‌دارانش یا عاشقان دوآتشه طبیعت هستند یا افرادی که پولی برای اجاره‌خانه ندارند. شاید تعجب کنید، ولی امینم، خواننده رپ معروف و پول‌دار آمریکایی، بخشی از دوران کودکی‌اش را به همراه مادر و خواهرش در کمپر زندگی کرده است.
در ایران هم این سبک زندگی تک‌وتوک طرف‌دارانی دارد که به لطف اینستاگرام بیشتر از گذشته دیده می‌شوند. در حین جست‌وجوهایم با صفحه اینستاگرامی جالبی مواجه شدم که متعلق به زوجی به‌نام علی و موناست. این زوج ۱۸ سالی است که باهم زندگی می‌کنند و ۸ سال گذشته زندگی‌شان را در یک فولوکس واگن نقلی که به کمپرون تبدیلش کرده‌اند، سپری کرده‌اند. تهران و کارمندی را رها کرده‌اند و حالا کارشان گشتن در طبیعت و برگزاری تور‌های طبیعت‌گردی است.
گاهی برای امرارمعاش داروی گیاهی جمع می‌کنند و مکانیکی یا کارگری می‌کنند و به‌تازگی هم از طریق تبلیغات اینستاگرام کمی پول درمی‌آورند. زندگی‌شان از دور خیلی قشنگ و رؤیایی است، ولی ۸ سال این‌طور زندگی‌کردن قطعا طبع بلند و روح بزرگی می‌خواهد و کار هرکسی نیست.
 
از سخت و آسانش که بگذریم، این سبک زندگی به لطف کمپر‌ها باب شده است و برای همین باید این خودرو‌ها را چیزی بیشتر از یک خودرو ساده با کمی تجهیزات و امکانات رفاهی اضافه در نظر گرفت. کسی چه می‌داند، شاید در ایران و به‌واسطه گرانی اجاره مسکن، در چند سال آینده بیشتر از قبل شاهد زندگی در کمپر‌ها و سبک زندگی کمپری باشیم.
 

 
بیشتر بدانید:
 
 
 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->