آتش‌سوزی مهیب در ترکیه | تنگه داردانل بسته شد + فیلم واکنش هلند به تصمیم اسرائیل برای اشغال غزه آمریکا همچنان به پایگاه‌های خود در سوریه، سلاح می‌فرستد تهران چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل نیست واکنش تند ماکرون به طرح اسرائیل برای اشغال غزه عارف: دستورات رئیس قوه قضائیه در برخورد با احتکارکنندگان برنج در تنظیم قیمت آن موثر بود لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند سید محمود علوی به دلیل سکته مغزی در بیمارستارن بستری شد (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت درخصوص حمایت از انصارالله یمن کالاس: اگر راه‌حل نظامی امکان‌پذیر بود، جنگ در غزه تاکنون تمام شده بود نتانیاهو در نروژ بازداشت خواهد شد ترامپ: حماس گروگان‌ها را آزاد نمی‌کند وقوع انفجار در کارخانه فولاد پیتزبورگ آمریکا (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) لاریجانی با وزیر خارجه عراق دیدار کرد نیرو‌های امدادی در فرودگاه بن گوریون به حالت آماده باش درآمدند (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) برق در برخی از استان‌های عراق قطع شد (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) آیا استان کرمان چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ترامپ به واشنگتن گارد ملی اعزام می‌کند لاریجانی با رئیس مجلس عراق دیدار کرد آیا ادارات قزوین روز چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ادارات گرگان و گلستان روز چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد آیا ادارات کرج و البرز چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ پزشکیان برای هوشمندسازی پارک ملی گلستان دستور ویژه صادر کرد آیا ادارات بندرعباس و هرمزگان (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ انتشار متن سند توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان تاکید رئیس جمهور و نخست وزیر عراق بر توسعه روابط با ایران (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) شاه اردن با بن سلمان دیدار کرد (۲۰ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان با عراقچی دیدار کرد + فیلم

  • کد خبر: ۳۴۶۸۱۶
  • ۳۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۳
کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان با عراقچی دیدار کرد + فیلم
کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان با وزیر امور خارجه ایران دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، «فیلیپو گراندی» کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان با «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

«اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت خارجه ایران در کنفرانس خبری روز دوشنبه خود در خصوص ساماندهی اتباع افغانستانی در ایران تصریح کرده بود: مطالبه ما از جامعه بین‌المللی خصوصاً نهاد‌های کمک‌رسان، به‌ویژه کمیساریای عالی پناهندگان همیشه این بوده که به جمهوری اسلامی ایران در این میزبانی کمک کنند ولی متاسفانه این امر در چند دهه گذشته نه تنها محقق نشده بلکه به دلیل مواجهه ما با تحریم‌های ظالمانه، ما از دریافت کمک‌هایی که به صورت مرسوم به کشور‌های پناهنده‌پذیر ارائه می‌شوند محروم بوده‌ایم.

بقائی گفت: خوشحالیم که کمیسر عالی پناهندگان از نزدیک در حال پیگیری است و نسبت به اهمیت و بزرگی چالشی که ما طی چند دهه با آن مواجه بودیم اذعان دارد. ما انتظار داریم که حضور ایشان در دو سوی مرز، یک نگاه واقع‌بینانه‌تری برای کمیساریای عالی پناهندگان فراهم و به حمایت بیشتر جامعه جهانی از موضوع پناهندگان افغانستانی کمک کند.

اینجا ببینید:

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->