شورای حکامِ آژانس دوشنبه با موضوع ایران تشکیل جلسه می‌دهد رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: در زمینه آزادی زندانیان این استان پیشتاز است زلنسکی در واکنش به دعوت پوتین از او برای سفر به مسکو | به کی‌یف بیایید با اضافه کردن یک بند جدید؛ نتانیاهو ۵ شرط اسرائیل را برای پایان جنگ غزه اعلام کرد مادورو: در صورت حمله ونزوئلا وارد مبارزه مسلحانه خواهد شد حمایت نخست‌وزیر پاکستان از فلسطین | همواره در کنار ملت فلسطین خواهیم ایستاد فرمانده سنتکام با رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی دیدار کرد فرمان نظامی ترامپ صادر شد | تغییر نام وزارت دفاع به وزارت جنگ + فیلم (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) واکنش عراقچی به سکوت غرب در برابر توسعه زرادخانه هسته‌ای اسرائیل تظاهرات گسترده مردم لبنان علیه طرح خلع سلاح حزب‌الله + فیلم (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) قطعنامه ایران علیه حمله به تأسیسات اتمی در آژانس ارائه می‌شود ولایتی: شانگهای در آینده نقش اول را در تعیین سرنوشت جهان دارد | ترامپ مثل هیتلر عمل می‌کند دولت لبنان: طرح ارتش برای خلع سلاح حزب‌الله محرمانه است انفجار خونین یک خودرو در شهر حلب سوریه (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) العربیه: طرح «انحصار سلاح در دست دولت لبنان» تصویب شده است حزب‌الله لبنان: حق استعفا از دولت یا اعتراض خیابانی را محفوظ می‌دانیم واکنش حماس به تهدید وزیر جنگ اسرائیل علیه نوار غزه جاسوسی آمریکا از رهبر کره‌شمالی شکست خورد بیش از ۷۰۰ هزار کودک در غزه از تحصیل محروم‌اند ترامپ: هند و روسیه را به چین باخته‌ایم شهادت ۶۹ فلسطینی در شبانه‌روز گذشته | شمار شهدای غزه به ۶۴ هزار و ۳۰۰ نفر رسید (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) وزیر لبنانی: طرح خلع سلاح آمریکایی است تکذیب یک نقل قول از معاون وزیر خارجه مذاکرات هسته‌ای ایران و آژانس اتمی از سر گرفته شد (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی: سوءتفاهم پیش‌آمده بین تهران و دوحه کاملا با سفر اخیر برطرف شد رایزنی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه ۳ کشور عضو غیردائم شورای امنیت سازمان ملل آیت‌الله علم‌الهدی:  هدف دشمن ایجاد تفرقه بین سنی و شیعه است
سرخط خبرها

هم‌صدا با قدس| راهپیمایی باشکوه مردم مشهد در حمایت از ملت مظلوم غزه برگزار شد (۳ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم

  • کد خبر: ۳۴۷۳۱۶
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۳
هم‌صدا با قدس| راهپیمایی باشکوه مردم مشهد در حمایت از ملت مظلوم غزه برگزار شد (۳ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم
تصاویر دلخراش و جانکاهی که هر روز از شهادت کودکان، زنان و سالخوردگان فلسطینی بر اثر گرسنگی منتشر می‌شود، حجتی بود تا امروز (جمعه سوم مرداد ۱۴۰۴) راهپیمایی بزرگ مردم مشهد در اعلام هم‌بستگی با مردم مظلوم غزه برگزار شود.

به گزارش شهرآرانیوز، بیش از ۶۵۸ روز از آغاز محاصره کامل و همه‌جانبه غزه می‌گذرد و اگرچه در مقاطع مختلف و در چهارچوب مذاکرات آتش‌بس، به تعداد بسیار محدودی از کامیون‌های حامل کمک‌های بشردوستانه اجازه عبور داده شده، اما حدود یک هفته است که با نایاب‌شدن مواد غذایی، شمار شهدایی که روزانه بر اثر گرسنگی به شهادت می‌رسند، از مرز ۱۰۰ نفر فراتر رفته است. تصاویر دلخراش و جانکاهی که هرروز از شهادت کودکان، زنان و سالخوردگان فلسطینی بر اثر گرسنگی منتشر می‌شود، حجتی بود تا امروز (جمعه سوم مرداد ۱۴۰۴) راهپیمایی بزرگ مردم مشهد در اعلام هم‌بستگی با مردم مظلوم غزه برگزار شود.

سلام مردم مشهد به غزه مظلوم

از حدود ساعت ۱۳ و پس از اقامه نماز جمعه، باب‌الجواد(ع) حرم مطهر رضوی کانون اجتماع هزاران مرد و زن آزاده‌ای بود که فیض معنوی نماز جمعه را با عمل به تکلیف سیاسی خود در اعلام برائت از کودک‌کشان صهیونیست و ملت مظلوم فلسطین کامل کردند. گرمای هوای مشهد و ازدحام جمعیت نیز نتوانست از گستردگی این اجتماع عظیم بکاهد و زائر و مجاور، دوشادوش هم در برابر ورودی بارگاه منور رضوی جمع شدند تا به‌دعوت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان، مراسم دیگری از راهپیمایی جمعه‌های خشم در مشهدالرضا(ع) برگزار شود.

ساعت به ۱۳:۳۰ نرسیده، جمعیت از مقابل باب‌الجواد(ع) به راه افتاد تا مسیر خیابان اندرزگو، چهارراه خسروی و خیابان آیت‌الله بهجت تا چهارراه شهدا پوشیده از هزاران مرد و زنی باشد که مثل همیشه پیشاپیش مردمان آزاده دنیا، فریاد «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر آمریکا» سر بدهند. جمعیت در شرایطی که تصاویری از کودکان قحطی‌زده فلسطینی را در دست داشتند، پرچم رژیم صهیونیستی را به آتش کشیدند و با فریاد‌های انقلابی‌شان، ندای تکبیر صد‌ها بار در طول مسیر راهپیمایی طنین‌انداز شد.

در پایان مراسم، زائران و مجاوران در چهارراه شهدا تجمع کردند تا بیانیه پایانی در محکومیت فاجعه انسانی در غزه قرائت شود. هر بند از بیانیه با فریاد کوبنده تکبیر از سوی مردم همراه شد و مراسم با جمع‌خوانی دعای فرج و سلام بر امام هشتم(ع) به پایان رسید. شاید در ظاهر کار، این تجمعات، مراسمات و راهپیمایی‌ها، نان به سفره خالی و خون‌آلود کودکان فلسطینی ننشاند، اما تاریخ به یاد خواهد آورد که در سکوت نفرین‌شده مجامع جهانی، این زائران و مجاوران علی‌بن موسی‌الرضا(ع) بودند که ساکت نماندند، با ظالم هم‌صدا نشدند و به حد بضاعت و توان خود، در کنار مجاهدان شیردل مقاومت و رزمندگان قهرمان فلسطینی ایستادند؛ دوشادوش آزادگان عالم، در سمت درست تاریخ.

مجتبی  رعنایی
تصویربردار مجتبی رعنایی
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->