سردار رادان با خانواده شهید شادمانی دیدار کرد فیدان خطاب به عراقچی: ترکیه خانه شماست برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان (۴ مرداد ۱۴۰۴) مرصادی دیگر علیه نفوذ و نفاق! واکنش مولوی عبدالحمید به حمله تروریستی به اداره کل دادگستری زاهدان جزئیاتی تازه از دیدار مقامات سوریه با رژیم صهیونیستی در فرانسه پزشکیان: آماده سفر به افغانستان هستم سومین نوزاد گرسنهٔ غزه در ۲۴ ساعت گذشته به شهادت رسید (۴ مردادماه ۱۴۰۴) همه چیز درباره درگیری‌های مرزی کامبوج و تایلند | زخمی کهنه دوباره سر باز کرد اعتراف رسانه آمریکایی: برای رهگیری ۱۴ موشک ایرانی به العدید، ۳۰ موشک پدافندی شلیک شد شمار شهدای غزه به ۵۹ هزار و ۷۳۳ نفر رسید (۴ مرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی: محرومیت تاریخی زنان از حضور تبلیغی یک پروژه سیاسی سرکوب‌گرانه بود | تبلیغ؛ مهمترین محور خدمت به امام زمان (عج) دست‌مریزاد آقای رئیس‌جمهور وزیر کشور دستور ویژه برای پیگیری ابعاد حمله تروریستی به دادگستری زاهدان صادر کرد وزیر کشور عراق: آماده استقبال از میلیون‌ها زائر اربعین هستیم جواب صریح دبیر مطبوعاتی سفارت ایران در باکو به اظهارات سخیف سفیر رژیم صهیونیستی هشدار مشاور پوتین درباره هر نوع تعرض به منطقه کالینینگراد روسیه نماینده سابق پارلمان رژیم اسرائیل: نتانیاهو در انتخابات آینده شرکت نخواهد کرد ویدئو | روایت تکان‌دهنده یک افسر آمریکایی از غزه: قتل غیرنظامیان با گلوله‌های تانک و خمپاره! مشهد میزبان دومین همایش دیپلماسی منطقه‌ای وزارت امور خارجه مکزیک هم قحطی گسترده در غزه را محکوم کرد عمار حکیم خواستار اقدام جدی سازمان همکاری اسلامی و اتحادیه عرب علیه جنایات صهیونیست‌ها شد سوءتغذیه شدید ۱۷ هزار کودک فلسطینی بر اثر گرسنگی نماینده مردم مشهد در مجلس: سیاست واحدی در زمینه مهاجرت وجود ندارد، نیاز به تقویت قوانین داریم| انحلال بانک آینده در دستور کار قرار دارد اعلام زمان ثبت‌نام نهایی داوطلبانِ انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی استاندار خراسان رضوی با آیت‌الله جعفر سبحانی دیدار کرد بررسی لایحه عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در سازمان توسعه زنان سازمان همکاری اسلامی در کمیسیون فرهنگی مجلس
سرخط خبرها

هم‌صدا با قدس| راهپیمایی باشکوه مردم مشهد در حمایت از ملت مظلوم غزه برگزار شد (۳ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم

  • کد خبر: ۳۴۷۳۱۶
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۳
هم‌صدا با قدس| راهپیمایی باشکوه مردم مشهد در حمایت از ملت مظلوم غزه برگزار شد (۳ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم
تصاویر دلخراش و جانکاهی که هر روز از شهادت کودکان، زنان و سالخوردگان فلسطینی بر اثر گرسنگی منتشر می‌شود، حجتی بود تا امروز (جمعه سوم مرداد ۱۴۰۴) راهپیمایی بزرگ مردم مشهد در اعلام هم‌بستگی با مردم مظلوم غزه برگزار شود.

به گزارش شهرآرانیوز، بیش از ۶۵۸ روز از آغاز محاصره کامل و همه‌جانبه غزه می‌گذرد و اگرچه در مقاطع مختلف و در چهارچوب مذاکرات آتش‌بس، به تعداد بسیار محدودی از کامیون‌های حامل کمک‌های بشردوستانه اجازه عبور داده شده، اما حدود یک هفته است که با نایاب‌شدن مواد غذایی، شمار شهدایی که روزانه بر اثر گرسنگی به شهادت می‌رسند، از مرز ۱۰۰ نفر فراتر رفته است. تصاویر دلخراش و جانکاهی که هرروز از شهادت کودکان، زنان و سالخوردگان فلسطینی بر اثر گرسنگی منتشر می‌شود، حجتی بود تا امروز (جمعه سوم مرداد ۱۴۰۴) راهپیمایی بزرگ مردم مشهد در اعلام هم‌بستگی با مردم مظلوم غزه برگزار شود.

سلام مردم مشهد به غزه مظلوم

از حدود ساعت ۱۳ و پس از اقامه نماز جمعه، باب‌الجواد(ع) حرم مطهر رضوی کانون اجتماع هزاران مرد و زن آزاده‌ای بود که فیض معنوی نماز جمعه را با عمل به تکلیف سیاسی خود در اعلام برائت از کودک‌کشان صهیونیست و ملت مظلوم فلسطین کامل کردند. گرمای هوای مشهد و ازدحام جمعیت نیز نتوانست از گستردگی این اجتماع عظیم بکاهد و زائر و مجاور، دوشادوش هم در برابر ورودی بارگاه منور رضوی جمع شدند تا به‌دعوت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان، مراسم دیگری از راهپیمایی جمعه‌های خشم در مشهدالرضا(ع) برگزار شود.

ساعت به ۱۳:۳۰ نرسیده، جمعیت از مقابل باب‌الجواد(ع) به راه افتاد تا مسیر خیابان اندرزگو، چهارراه خسروی و خیابان آیت‌الله بهجت تا چهارراه شهدا پوشیده از هزاران مرد و زنی باشد که مثل همیشه پیشاپیش مردمان آزاده دنیا، فریاد «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر آمریکا» سر بدهند. جمعیت در شرایطی که تصاویری از کودکان قحطی‌زده فلسطینی را در دست داشتند، پرچم رژیم صهیونیستی را به آتش کشیدند و با فریاد‌های انقلابی‌شان، ندای تکبیر صد‌ها بار در طول مسیر راهپیمایی طنین‌انداز شد.

در پایان مراسم، زائران و مجاوران در چهارراه شهدا تجمع کردند تا بیانیه پایانی در محکومیت فاجعه انسانی در غزه قرائت شود. هر بند از بیانیه با فریاد کوبنده تکبیر از سوی مردم همراه شد و مراسم با جمع‌خوانی دعای فرج و سلام بر امام هشتم(ع) به پایان رسید. شاید در ظاهر کار، این تجمعات، مراسمات و راهپیمایی‌ها، نان به سفره خالی و خون‌آلود کودکان فلسطینی ننشاند، اما تاریخ به یاد خواهد آورد که در سکوت نفرین‌شده مجامع جهانی، این زائران و مجاوران علی‌بن موسی‌الرضا(ع) بودند که ساکت نماندند، با ظالم هم‌صدا نشدند و به حد بضاعت و توان خود، در کنار مجاهدان شیردل مقاومت و رزمندگان قهرمان فلسطینی ایستادند؛ دوشادوش آزادگان عالم، در سمت درست تاریخ.

مجتبی  رعنایی
تصویربردار مجتبی رعنایی
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->