خسارت جدی سیل به مناطقی از مهدیشهر استان سمنان (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) انتقال هوایی ۲۸ مصدوم حوادث ترافیکی اربعین حسینی از ایلام به تهران (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) فرار قاتل سروش ستوده به مرز ترکیه + جزئیات قتل و بازداشت همدست قاتل از زبان مادر سروش دستگیری ۱۷ تبعه غیرمجاز افغانستانی و هلاکت یک شرور در کاشمر خراسان رضوی کلاس درس با یک دانش‌آموز در روستای مرزی دردوی خواف خراسان رضوی پیش‌بینی قیمت دلار و درهم برای روز یکشنبه (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) روایت عملکرد یک‌ساله قرارگاه اجتماعی مشهد | از ساماندهی ۱۲۰۰۰ کودک بازمانده از تحصیل تا رسیدگی به سالمندان بی‌سرپرست ثبت بیش از ۶.۷ میلیون تردد زائر اربعین در کشور | کاهش ۱۶ درصدی فوتی تصادفات (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) شنا در دریای خزر ممنوع شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) تاکید وزیر میراث فرهنگی بر بازتولید فرهنگ مقاومت برای نسل جدید سفر بیش از ۴۰ هزار و ۵۰۰ زائر از طریق فرودگاه‌های کشور در ایام اربعین ۱۴۰۴ درخشش تیم ملی المپیاد علوم زمین ایران در رقابت های جهانی | فاطمه هدایت کاخکی از خراسان رضوی برنز گرفت + عکس ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در طرح ملی هوش مصنوعی ثبت نام کرده‌اند شرکت بیش از ۲۵۰ معلم در طرح شبکه ملی یادگیری فرهنگیان اهواز داغ‌ترین نقطه جهان شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام نتایج نهایی انتخاب رشته دانشگاه فرهنگیان تا آخر هفته (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) علیرضا کاظمی: بیش از ۶۰۰ کلاس درس تجهیز می‌شوند جابه‌جایی هوایی بیش از ۱۷۵ هزار مسافر به عتبات عالیات طی ۲۲ روز این دانه‌ها بیشتر از تخم‌مرغ پروتئین دارند خدمات‌رسانی هلال احمر به ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار زائر اربعین (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) آیا دولت می‌تواند مشکل بنیادین صندوق‌های بازنشستگی را با ادغام حل کند؟ نظارت ویژه دامپزشکی خراسان رضوی بر سلامت غذای زائران در دهه پایانی صفر آغاز فرآیند حسابداری آب در سال آبی جدید چرا معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در خردادماه پرداخت نشد؟ سقوط بالابر در خیابان ولیعصر؛ یک کشته و یک مصدوم بر جای گذاشت (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) مدیرکل حفاظت محیط زیست تهران: با هرگونه تخلف در مناطق حفاظت شده به شدت برخورد می‌شود وعده جدید رئیس سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان | نقشه راه ۱۰ ساله سمپاد چه کمکی به دانش آموزان می‌کند؟ رشد چشمگیر فعالیت‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی در تابستان ۱۴۰۴
سرخط خبرها

اطلاعات مجرمان برای ایام اربعین به‌روزرسانی شد

  • کد خبر: ۳۴۷۴۴۸
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۳
اطلاعات مجرمان برای ایام اربعین به‌روزرسانی شد
رئیس پلیس آگاهی فراجا از به روزرسانی کامل اطلاعات مجرمان سابقه‌دار، سارقان حرفه‌ای و افراد تحت تعقیب برای ایام اربعین خبر داد و گفت: پلیس آگاهی با بسیج تمام ظرفیت‌های اطلاعاتی، عملیاتی و فناوری‌محور خود، تأمین امنیت زائران حسینی را با اقتدار و هوشمندی دنبال می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار محمد قنبری در تشریح ماموریت پلیس آگاهی برای ایام اربعین، اظهار کرد: پلیس آگاهی با تمام توان و آمادگی کامل، اقدامات گسترده‌ای را برای پیشگیری از وقوع جرم، شناسایی تهدیدات احتمالی و تأمین امنیت زائران حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) آغاز کرده است.

رصد لحظه‌ای با سامانه‌های هوشمند

وی با اشاره به تمرکز ویژه بر اشراف اطلاعاتی و رصد دقیق مجرمان افزود: اطلاعات کامل مربوط به مجرمان سابقه‌دار، سارقان و افراد تحت تعقیب در سامانه‌های هوشمند پلیس آگاهی ثبت و به‌روزرسانی شده است.

به گفته رئیس پلیس آگاهی، این داده‌ها به‌صورت لحظه‌ای با استفاده از دوربین‌های چهره‌خوان و پلاک‌خوان در مبادی ورودی و پایانه‌های مرزی پایش می‌شود تا از ورود افراد مشکوک جلوگیری شود.

گشت‌های هدفمند در نقاط حساس

سردار قنبری خاطرنشان کرد: پلیس آگاهی با اعزام گشت‌های آشکار و نامحسوس به پایانه‌های مرزی، پارکینگ‌ها، مسیر‌های پرتردد و محل‌های اسکان موقت زائران، اقداماتی مؤثر در راستای پیشگیری از جرایمی نظیر کیف‌قاپی، جیب‌بری، سرقت خودرو و دیگر جرایم خرد و کلان در دستور کار قرار داده است.

رسیدگی سریع به افراد گمشده و تیم‌های تخصصی DVI

رئیس پلیس آگاهی فراجا ادامه داد: در تمامی پایگاه‌های مرزی و مراکز پرتردد، ستاد ویژه‌ای برای رسیدگی به افراد گمشده با محوریت پلیس آگاهی تشکیل شده است تا در کمترین زمان ممکن، افراد مفقودی شناسایی و به خانواده‌هایشان تحویل داده شوند.

سردار قنبری تاکید کرد: همچنین تیم‌های تخصصی بررسی صحنه جرم و شناسایی هویت افراد مجهول‌الهویه (DVI) در حالت آماده‌باش قرار دارند.

ارتقای آگاهی زائران با اطلاع‌رسانی مستمر

وی با اشاره به بهره‌گیری از ظرفیت رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی برای اطلاع‌رسانی به زائران، گفت: توصیه‌های ایمنی و هشدار‌های پیشگیرانه به‌صورت مستمر منتشر می‌شود تا آگاهی عمومی افزایش یافته و میزان آسیب‌پذیری افراد کاهش یابد.

سردار قنبری با تأکید بر اینکه مأموریت پلیس آگاهی در قرارگاه اربعین فراتر از مقابله با جرم است، گفت: پیشگیری، آگاه‌سازی، خدمات حمایتی و ایجاد امنیت روانی نیز در دستور کار نیرو‌های پلیس آگاهی قرار دارد که این مأموریت با اقتدار، دقت و سرعت عمل در حال اجرا است.

وی خاطرنشان کرد: مأموریت قرارگاه اربعین صرفاً یک عملیات انتظامی نیست، بلکه عرصه‌ای برای اقتدار، حضور مردمی و خدمت خالصانه به زائران حضرت سیدالشهدا (ع) است. پلیس آگاهی با افتخار و تمام توان، امنیت این مسیر معنوی را پاسداری خواهد کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->