قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) | صعود دلار به کانال بالاتر ویدئو | کاهش میلیونی قبض آب با تعویض یک واشر نرخ دلار در بازار آزاد مشهد رشد کرد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) نرخ طلا در مشهد افزایشی آغاز شد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) دست دلالان از بازار مرغ خراسان رضوی کوتاه شد زمان برگزاری سیزدهمین آزمون استخدامی تغییر کرد قطع برق برخی از صنایع غذایی با وجود مصوبه ستاد انرژی خراسان رضوی همچنان ادامه دارد بررسی وضعیت بلیت هواپیما و قطار تهران به مشهد در روز‌های پایانی ماه صفر ۱۴۰۴ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) | ثبات قیمت سیب‌زمینی و رشد قیمت پیاز مشترکان پرمصرف برق محدود می‌شوند | قبوض برق در چه صورتی نجومی شناخته می‌شود؟ فروش محصولات مدیران خودرو از امروز (۲۷ مردادماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + جزئیات آیا تهران شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل است؟ + فیلم کاهش ۳۰ درصدی تقاضا در بازار طلا از ابتدای سال تاکنون | با پایان ماه صفر، قیمت طلا افزایش می‌یابد؟ شورای رقابت: نظارت سازمان حمایت جایگزین قیمت‌گذاری دستوری خودرو شد جولان محتکران و دلالان در بازار مسکن ایران درآمد خانوار‌های ایرانی در سال ۱۴۰۳ از هزینه‌ها جاماند ارزش سهام عدالت امروز یکشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار و درهم برای فردا (دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت طلا و سکه برای روز دوشنبه (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) «خانه ملک» در مشهد تبدیل به «مرکز جذب سرمایه‌های خارجی» خواهد شد قیمت انواع میوه در میادین تره بار اعلام شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) کف کاذب مناسب فضا‌های پرتردد؛ چگونه بهترین سرمایه‌گذاری را انجام دهیم؟ بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) | رشد عجیب هایما ۸S بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) | قیمت دنا پلاس افت کرد ویدئو| وام ۶۵۰ میلیونی نهضت ملی مسکن به متقاضیان قبلی هم تعلق می‌گیرد افزایش ۳۰ درصد تولید و توزیع گوشت در خراسان رضوی در دهه پایانی صفر بررسی قیمت گوشت و مرغ در روز‌های پایانی ماه صفر در مشهد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) + جدول فرایند ثبت وصدور تمامی مجوز‌های صادره توسط بانک مرکزی الکترونیکی شد راه دشوار اعتمادسازی دانش‌بنیان‌ها در بین صنایع
سرخط خبرها

سازمان هواپیمایی کشوری: اسامی شرکت‌های ایرانی حاضر در عملیات اربعین ۸ مرداد اعلام می‌شود

  • کد خبر: ۳۴۷۷۰۲
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۳
سازمان هواپیمایی کشوری: اسامی شرکت‌های ایرانی حاضر در عملیات اربعین ۸ مرداد اعلام می‌شود
معاون هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: بر اساس مذاکرات با طرف عراقی و انجام بحث‌های فنی و کارشناسی لازم، هشتم مرداد ماه فهرست نهایی شرکت‌های هواپیمایی ایرانی که می‌توانند به زوار اربعین خدمات بدهند مشخص می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سید حمیدرضا صانعی روز یکشنبه در حاشیه تجلیل از خادمان حج ۱۴۰۴ در جمع خبرنگاران افزود: روز پنجشنبه گذشته با مسئولان هواپیمایی کشوری مذاکراتی به منظور ارائه تسهیلاتی برای زوار ایرانی داشتیم تا شاهد حضور حداکثری زوار در این آیین معنوی باشیم.

وی گفت: از جمله موضوعات مورد تاکید در این نشست، برخی محدودیت‌هایی بود که در خصوص ناوگان ایرانی وضع شده بود و طرف عراقی نگرانی خود را از ایمنی برخی هواپیما‌های ایرانی عنوان کرد.

معاون سازمان هواپیمایی کشوری ادامه داد: مقرر شد طرف ایرانی این موضوع را به نحوی پیش ببرد که طی روز‌های آینده در این خصوص و اطمینان از ایمنی برخی انواع هواپیما‌های ایرانی گشایشی انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: در این زمینه قرار شد مستنداتی رد و بدل شده و حتی اگر نیاز شد طرف عراقی از برخی مراکز تعمیر و نگهداری سازمان هواپیمایی کشوری بازدید کند و قطعاً طی روز‌های آینده اخبار خوبی در این زمینه خواهیم داشت.

صانعی با بیان اینکه محدودیت‌ها فقط مربوط به هواپیما‌های MD ایرانی نیست، یادآور شد: در مذاکرات، در خصوص هفت نوع هواپیما صحبت شد که تاکنون فقط یکی دو نوع هواپیما مجوز از طرف عراقی دریافت کردند و با اطمینانی که طرف عراقی دریافت خواهد کرد پرواز هواپیما‌های MD نیز انجام خواهد شد.

معاون هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه در سال‌های گذشته ناوگان MD به‌تدریج با ناوگان دیگری جایگزین شده است، تاکید کرد: بیشترین مساله ما در مقطع اربعین است که اگر گشایشی ایجاد شود، راهگشا خواهد بود تا همچون سایر کشور‌هایی که در منطقه پرواز هواپیما‌های MD را مجاز می‌دانند، ما هم بتوانیم از خدمات این هواپیما‌ها استفاده کنیم.

این مقام مسئول سازمان هواپیمایی کشوری همچنین با اشاره به موضوع رویالتی پرواز‌ها اظهار داشت: رویالتی موضوعی است که در بودجه عراق قرار گرفته و طرف عراقی روی درآمد ناشی از آن حساب کرده است، بنابراین اگر قرار است در این زمینه اتفاقی بیفتد باید در مجالس و پارلمان‌های دو کشور به تصویب برسد.

وی تاکید کرد: تا هشتم مرداد ماه با توجه به بحث‌های فنی با عراق مشخص خواهد شد چه تعداد شرکت هواپیمایی با چه تعداد هواپیما می‌توانند در عملیات اربعین امسال حضور داشته باشند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->