بیانات رهبر انقلاب درباره توانمندی هسته‌ای ایران؛ تیتر یک رسانه‌های جهان شمخانی به حواشی ویدئوی جنجالی عروسی دخترش واکنش نشان داد (۲۸ مهر ۱۴۰۴) پزشکیان: با مشارکت خانواده‌ها نابرابری آموزشی از میان برداشته می‌شود مشاور امنیت ملی عراق: هیچ‌کس حق استفاده از آسمان ما برای حمله به ایران را ندارد لاریجانی: گزارش‌های گروسی تاثیری ندارد | اعمال مکانیسم ماشه کار خلافی است که مبنا ندارد نارضایتی‌ها از ترامپ در آمریکا بالا گرفت علی آبادی وزیر نیرو عازم عربستان شد خشونت طایفه‌ای در استان حمص سوریه افزایش یافته است گودرزی: فرایند حذف یارانه دهک‌های پردرآمد نیازمند اصلاح است عارف: دولت و قوه‌قضائیه برای ساماندهی دانشگاه‌های بزرگ تهران چاره‌اندیشی خواهند کرد دیدار لاریجانی با مشاور امنیت ملی جمهوری عراق رئیس جمهور: هر بخش نظام اداری را که می‌خواهیم اصلاح و حذف کنیم، علیه ما جوسازی می‌شود! آیت‌الله علم‌الهدی تأکید کرد: نقش بی‌نظیر جامعه‌المصطفی در توسعه انقلاب با بصیرت افزایی و ترویج ادبیات فارسی تشکیل جلسه کمیته برنامه‌ریزی دومین نشست منطقه‌ای دیپلماسی استانی در مشهد (۲۸ مهر ۱۴۰۴) جلسه ستاد برگزاری همایش دیپلماسی استانی در وزارت امور خارجه برگزار شد دیدار مقام معظم رهبری با قهرمانان رشته‌های مختلف ورزشی و مدال‌آوران المپیاد‌های علمی جهانی | حضرت آیت‌الله خامنه‌ای خطاب به رئیس‌جمهور آمریکا: اصلاً شما چه کاره هستی!؟ «سانائه تاکایچی»، اولین نخست‌وزیر زن تاریخ ژاپن، در یک‌قدمی انتخاب آلمان ۱۵ جنگنده اف-۳۵ از آمریکا خریداری می‌کند نماینده مجلس در اجلاس ژنو: ایران «امنیت غذایی» را حقی جهانی و غیرقابل‌مذاکره می‌داند اخلاقی‌امیری: همایش دیپلماسی استانی، فرصتی برای نشان‌دادن ظرفیت‌های بین‌المللی مشهد است جنجال بر سر واژه «مرز» در بیانیه آتش بس میان افغانستان و پاکستان سخنگوی دولت: ۵ مدیر به‌دلیل شکایات مردمی عزل شدند | آغاز پرداخت حقوق بازنشستگان مشاور امنیت ملی عراق وارد تهران شد مراسم تشییع شهید الغماری با حضور هزاران تن در صنعا برگزار شد پزشکیان در مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها: در مقابلِ دانایان، فارغ از دیدگاه و جنسیت سرخم کنیم بررسی مجدد طرح کالابرگ در دولت با تأکید بر کنترل فشار معیشتی مردم اژه‌ای: راهبرد دستگاه قضایی برخورد قاطع با اشرار، تروریست‌ها و سارقین مسلح و رأفت اسلامی با محکومین واجد شرایط است
سرخط خبرها

روایت وزیر بهداشت از حادثه چراغ قرمز تجریش در جنگ ۱۲ روزه | طرح ملی سواد سلامت به‌زودی رونمایی می‌شود

  • کد خبر: ۳۴۷۸۶۰
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۷
روایت وزیر بهداشت از حادثه چراغ قرمز تجریش در جنگ ۱۲ روزه | طرح ملی سواد سلامت به‌زودی رونمایی می‌شود
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تقدیر از همراهی مجلس شورای اسلامی در پیگیری مسائل حوزه سلامت گفت: بلافاصله پس از پایان جنگ، نشست تحلیل SWOT را برگزار کردیم و اکنون گزارش کامل نقاط قوت، ضعف، تهدید‌ها و فرصت‌ها جمع‌بندی شد و به‌صورت یک بسته کامل آماده ارائه است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا ظفرقندی روز یکشنبه در نشست مشترک با رئیس و اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی که در ستاد مرکزی وزارت بهداشت برگزار شد، با قدردانی از همراهی‌های مجلس در پیگیری مسائل حوزه سلامت، تأکید کرد: در مسیر سلامت مردم در یک جبهه ایستاده‌ایم و همه آنچه در توان داریم، باید در همین مسیر بگذاریم.

وی با اشاره به بازدید‌های میدانی خود از مناطق مختلف کشور گفت: مشکلات حوزه‌های انتخابیه و مناطق استان‌ها کاملاً واقعی و ملموس است. وقتی به استان‌هایی مانند ایلام و چرداول و روستا‌های دورافتاده می‌رویم، یا در خوزستان به مسجدسلیمان و هرمز سر می‌زنیم، واقعاً انسان شرمنده می‌شود. شرمنده از اینکه به دلایل مختلف که اغلب هم ریشه‌دار و انباشته‌شده هستند، نتوانسته‌ایم خدمت شایسته‌ای را که مردم سزاوار آنند، ارائه دهیم.

وزیر بهداشت ادامه داد: ما می‌دانیم که شما نمایندگان مجلس با مردم در تماس مستقیم هستید و باید پاسخگوی آنان باشید؛ ما هم همین وظیفه را داریم؛ تفاوتی نیست، اما باید واقع‌بین بود چراکه محدودیت‌های فراوانی وجود دارد و گاهی پیشرفت کار را کند می‌کند و هدف این است که با همراهی مجلس، این موانع را کاهش دهیم.

ظفرقندی با اشاره به مصوبات بودجه‌ای مجلس در حوزه سلامت گفت: به عنوان نمونه، مجلس ۸۰ همت برای جبران بدهی‌های حوزه بهداشت تصویب کرد، اما این رقم در قالب سهام تخصیص داده شد و از ابتدای سال پیگیر هستیم که این سهام را نقد و وارد چرخه عملیاتی کنیم، اما فرآیند طولانی دارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع تجاوز ۱۲روزه رژیم صهیونیستی و نقش کادر سلامت در این شرایط اشاره کرد و گفت: بیش از ۳۵ سال است که در دانشگاه، همین مباحث تروما و بحران را تدریس می‌کنم. این رویداد نیز آزمونی دیگر برای نظام سلامت کشور بود و جامعه پزشکی و پرستاری ما سربلند از آن بیرون آمد.

وی خاطرنشان کرد: در روز‌هایی که بیمارستان شهدا مورد اصابت موشک قرار گرفت – همان مکانی که همه شما با آن آشنایید – امکان انتقال مجروح وجود نداشت. من آن زمان آنجا بودم؛ آب تا زانو رسیده بود، چون لوله آب ترکیده و آسفالت‌ها کنده شده بود. با این حال، بدون آنکه کسی چیزی بگوید، پرستاران و پزشکان برانکارد آوردند، مجروحان را از کوچه‌ها و معابر به داخل بیمارستان رساندند. این فقط یک نمونه از فداکاری‌های بی‌شمار است.

وزیر بهداشت با اشاره به نقش مرکز فرماندهی سلامت در روز‌های بحرانی گفت: در مرکز فرماندهی سلامت (EOC) در کنار دیگر همکاران، همه مناطق کشور را رصد می‌کردیم. اگر توصیه‌ای هم داشتیم، منتقل می‌کردیم، اما مهم‌تر از آن، آمادگی ستودنی تیم‌های درمانی در سراسر کشور بود. هرجا که تماس می‌گرفتیم، یا حضور پیدا می‌کردیم، پاسخ می‌شنیدیم که همه بخش‌ها تعیین‌تکلیف شده‌اند، بیماران اتاق عمل به آی‌سی‌یو منتقل شده‌اند و مجروحان احتمالی قابل پذیرش هستند.

وی تأکید کرد: این آمادگی و تجربه ارزشمند در جنگ ۱۲روزه که مدل آن با جنگ‌های گذشته نیز متفاوت بود، گنجینه‌ای برای نظام سلامت کشور است. وظیفه ماست که آن را حفظ و تقویت کنیم.

ظفرقندی با اشاره به آمادگی راهبردی نظام سلامت برای مواجهه با بحران‌ها و اجرای برنامه‌های کلان، تأکید کرد: بلافاصله پس از پایان جنگ، نشست تحلیل SWOT را برگزار کردیم و اکنون گزارش کامل نقاط قوت، ضعف، تهدید‌ها و فرصت‌ها جمع‌بندی شده و به‌صورت یک بسته کامل آماده ارائه است.

ضرورت توسعه سواد سلامت و خود مراقبتی عمومی

وزیر بهداشت در ادامه سخنان خود یکی از مهم‌ترین طرح‌های راهبردی وزارت بهداشت را توسعه سواد سلامت و خودمراقبتی عمومی مردم عنوان و تصریح کرد: اگر بدانیم که ۵۰ درصد مردم کشور از بالا بودن قند خون خود اطلاعی ندارند، عمق فاجعه را درک خواهیم کرد. قند بالا به اعصاب، کلیه، بینایی، عروق و سیستم ایمنی بدن آسیب جدی وارد می‌کند، اما بسیاری از افراد از آن بی‌خبرند.

طرح ملی سواد سلامت به‌زودی رونمایی می‌شود

وی با بیان اینکه طرح ملی سواد سلامت در حال نهایی شدن است، خاطرنشان کرد: این طرح با استفاده از ظرفیت گوشی‌های هوشمند و اپلیکیشن‌های سلامت، به‌زودی رونمایی خواهد شد. هدف این است که بیماری‌هایی مانند دیابت، سرطان پستان، سرطان پروستات و آسیب‌های ناشی از تروما و بحران، زود تشخیص داده شوند و مردم بدانند در شرایط اضطراری چگونه جان خود را حفظ کنند. این کلید پیشگیری و ارتقای سلامت در کشور است.

وزیر بهداشت با اشاره به کمبود نیروی انسانی در نظام سلامت اظهار کرد: کمبود پزشک و پرستار یک مسئله واقعی است و نیازمند تدابیر ملی و راهکار‌های اجرایی است.

ظفرقندی با تأکید بر هماهنگی بیشتر میان دولت و مجلس، گفت: من تمام مطالب مطرح‌شده در این نشست را یادداشت کرده‌ام و با تمام توان پیگیری خواهم کرد. نمایندگان نیز لطف کنند جمع‌بندی نظرات خود را به ما ارائه دهند تا پاسخگوی همه موارد باشیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->