گفت‌وگوی تلفنی امیر قطر و مکرون درباره آخرین تحولات فلسطین تعداد تلفات رژیم صهیونیستی طی ۲ سال گذشته اعلام شد شهادت ۱۵۰ کودک در غزه بر اثر قحطی و گرسنگی گفت وگوی وزرای خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران، غزه و اوکراین رسانه عبری: موافقت حماس با طرح ترامپ شکستی بزرگ برای اسرائیل است اسرائیل مدعی بازداشت ۲ جاسوس وابسته به ایران شد (۸ مهر ۱۴۰۴) برافراشته شدن پرچم اسرائیل در جنوب سوریه + فیلم اعتراضات مردم ایتالیا در حمایت از غزه ادامه دارد سردار نائینی: جنگ ۸ ساله و ۱۲ روزه، نبردهای نیابتی آمریکا با ایران بود امام جمعه بغداد در مشهد: بر عهدی که با شهید سید حسن نصرالله بسته‌ایم، پایبندیم + فیلم حمله توپخانه‌ای عربستان به مناطق مرزی یمن (۸ مهر ۱۴۰۴) خشمگینی رهبران عرب از تغییر طرح ترامپ برای صلح در غزه طرح ترامپ پیشنهاد یک توافق نیست، بلکه یک تهدید است واکنش روسیه به طرح ترامپ درباره غزه مقاومت فلسطین: طرح ترامپ حمایت کامل از پروژه صهیونیست‌هاست قطر: طرح ترامپ را به حماس منتقل کردیم جزئیات عملیات ترکیبی موفق قسام علیه نظامیان صهیونیست تأکید پزشکیان بر ضرورت ماموریت‌محوری دانشگاه‌ها قالیباف: دولت و مجلس مکلف به توجه به قانون برنامه هفتم هستند معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی: عملکرد شورا‌ها در ادوار گذشته از عوامل اثرگذار بر میزان مشارکت در انتخابات است یک نظامی اسرائیلی با ادعای همکاری با ایران بازداشت شد ترامپ: تمام موشک‌های ایرانی را در پایگاه قطر سرنگون کردیم | سایت‌های هسته‌ای ایران نابود شدند + فیلم سفیر آفریقای جنوبی در پاریس به طرز عجیبی جان باخت القسام: تنها راه آزادی اسرای اسرائیلی، توافق تبادل است + فیلم تأکید آیت‌الله علم‌الهدی بر ضرورت ایجاد تشکیلات منسجم برای تقویت وحدت شیعی در منطقه چین به تعرفه‌های جدید ترامپ واکنش نشان داد
سرخط خبرها

هیئت پارلمانی ایران به ریاست قالیباف در ششمین کنفرانس رؤسای مجالس جهان حضور پیدا می‌کند

  • کد خبر: ۳۴۸۰۳۱
  • ۰۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۹
هیئت پارلمانی ایران به ریاست قالیباف در ششمین کنفرانس رؤسای مجالس جهان حضور پیدا می‌کند
دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی در امور بین‌الملل با اشاره به برگزاری ششمین کنفرانس جهانی رؤسای مجالس با شعار «همکاری پارلمانی و چندجانبه‌گرایی در جهانی آشفته؛ صلح، عدالت و نهاد‌های قوی برای همگان»، گفت: هیئت پارلمانی ایران به ریاست دکتر قالیباف و با همراهی تعدادی از نمایندگان در این اجلاس حضور پیدا می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، ابوالفضل عمویی در توضیح سفر هیات پارلمانی ایران به ژنو برای حضور در ششمین کنفرانس روسای مجالس جهان، گفت: این اجلاس بالاترین سطح اجلاس در قوای مقننه دنیا است که هر پنج سال یک‌بار با همکاری سازمان ملل متحد برگزار می‌شود.

دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی در امور بین‌الملل، افزود: اجلاس رؤسای مجالس جهان نقش مهمی در تقویت بُعد پارلمانی حکمرانی جهانی، ترویج چندجانبه‌گرایی، گفت‌وگوی بین پارلمانی و ترجمه تعهدات بین‌المللی به اقدام ملی دارد.

عمویی یادآور شد: ششمین کنفرانس جهانی روسای مجالس با شعار رسمی «همکاری پارلمانی و چندجانبه‌گرایی در جهانی آشفته؛ صلح، عدالت و نهاد‌های قوی برای همگان» برگزار می‌شود.

وی با اشاره به جزئیات سفر هیئت پارلمانی ایران، اظهار کرد: در ششمین دوره این کنفرانس که در مقر سازمان ملل در ژنو برگزار می‌شود، ۱۱۲ هیئت پارلمانی شرکت می‌کند که ازاین‌تعداد ۹۶ هیئت در سطح رئیس مجلس حضور پیدا می‌کند.

عمویی افزود: هیئت پارلمانی ایران در سطح رئیس مجلس و با همراهی تعدادی از نمایندگان در این اجلاس حضور پیدا می‌کند. دکتر قالیباف ضمن سخنرانی در مجمع عمومی این اجلاس، در حاشیه نشست‌های عمومی با تعدادی از همتایان خود دیدار و گفت‌و‌گو خواهد کرد.

دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین‌الملل همچنین تصریح کرد: این اجلاس، نخستین گردهمایی جهانی در سطح بین‌الملل و در سطح روسای پارلمان‌ها پس از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه ایران است که به جهت تبعات امنیتی آن در سطح منطقه و بین‌الملل حائز اهمیت است. همچنین پیش‌بینی می‌شود با توجه به افزایش درگیری علیه مردم غزه در تحمیل قحطی و تداوم نسل‌کُشی فلسطینیان، نمایندگان مردم دنیا توجه ویژه‌ای به این موضوع داشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->