پاییز و سویه‌های جدید کووید صداهای بلند و نامتعارف، آسیب جدی و دائمی به گوش وارد می‌کنند | گوشتان را نخراشید علت انتشار دود غلیظ در آسمان امروز اهواز چه بود؟ (سه‌شنبه، ۸ مهر ۱۴۰۴) سخنگوی آموزش و پرورش: تلاش می‌کنیم توزیع شیر در مدارس را از مهر آغاز کنیم تمهیدات جدید سازمان تعلیم و تربیت کودک برای بهبود عملکرد کودکستان‌ها | استقرار کارشناسان آموزشی در سراسر کشور گزارشی از اشتباهات آزمایشگاهی و بررسی دلایل بروز آن | آزمایش در بوته آزمایش! نماینده مجلس: حق ۴۰۰ نفر از اساتید دانشگاه با بازنشستگی ناگهانی تضییع شد انتقاد احسان عظیمی‌راد به وزیر آموزش و پرورش: چرا به اعتراض داوطلبان آزمون کیفیت‌بخشی رسیدگی نمی‌کنید؟ کمبود ۱۰ درصدی پزشکان در طرح "پزشک خانواده و نظام ارجاع" دانشگاه علوم پزشکی مشهد| اعتبار ناکافی، مانع اصلی گسترش طرح در شهرهای پرجمعیت نرخ آزمون آیلتس افزایش یافت (۸ مهر ۱۴۰۴) وزیر آموزش و پرورش: تبیین دستاورد‌های موشکی، در ۳ کتاب درباره جنگ ۱۲روزه تدوین شده است کشف بیش از ۹۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در سیستان و بلوچستان نفس‌های گرفته مردم مشهد | افزایش مراجعه به اورژانس‌ها در روز‌های آلوده انتقاد یک نماینده مجلس از اجرانشدن کامل قانون جوانی جمعیت فرار از صحنه دزدی با شگرد هالیوودی | عملیات «راپل» شکست خورد! ماجرای شایعه کشت خشخاش در کشور چه بود؟ شهاب‌سنگ ۲۱ کیلویی در موزه برج آزادی تهران به نمایش درآمد ساکنان مناطق پتروشیمی می‌توانند اهدای خون انجام دهند بی‌حسی پا‌ها از زانو به پایین را جدی بگیرید | زنگ خطر بیماری‌های عصبی و عروقی استاندار خراسان رضوی: تاب‌آوری مردم دلیل بر تحمیل شرایط دشوار نیست تشرف ۱۴۰ هزار سالمند از سراسر کشور به حرم امام‌رضا(ع) | شورای تخصصی سالمندان در کمیته امداد ایجاد می‌شود درصورت تلاطم در بازار زعفران، از کشاورزان خراسان رضوی حمایت می‌شود بازدید رایگان از موزه‌ها و اماکن تاریخی - فرهنگی به‌مناسبت هفته گردشگری پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۸ مهر ۱۴۰۴) | هوا از فردا سرد می‌شود قابلیت جدید سامانه آموزش و پرورش | جست‌وجوی صوتی تنها با کلیدواژه ۴۲ درصد مددجویان خراسان رضوی، سالمند هستند | حمایت کمیته امداد از نقش‌آفرینی اجتماعی سالمندان معاون رئیس جمهور در امور زنان: فرآیند رسیدگی به پرونده‌های خشونت علیه زنان تسریع شود | خشونت علیه زنان ۳۰ درصد بیشتر از مردان است خطرات فشارخون بالا در کودکی را جدی بگیرید ۵.۵ میلیون ایرانی دچار درجاتی از کم‌شنوایی هستند | عوامل خطر کم‌شنوایی چیست؟
سرخط خبرها

رئیس سازمان محیط زیست: در پنجمین سال خشکسالی هستیم

  • کد خبر: ۳۴۸۳۵۴
  • ۰۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۲
رئیس سازمان محیط زیست: در پنجمین سال خشکسالی هستیم
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور گفت: هم اکنون کشور ما در پنجمین سال خشکسالی قرار دارد، حاصل این شرایط، خشک شدن تالاب‌ها و تشکیل کانون‌های گرد و غبار است که کیفیت زیست را در بسیاری از شهرهای کشور تحت تأثیر قرار داده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شینا انصاری در شورای اداری استان قزوین که در سالن جلسات شهید امامی استانداری برگزار شد، با اشاره به چالش‌های جدی در حوزه محیط زیست، گفت: با توجه به گزارشاتی که ارائه شد، مسائل و مشکلاتی که در سطح کشور در حوزه محیط زیست با آن مواجه هستیم به خوبی مشخص است، ما به واسطه کم‌توجهی و بعضاً بی‌توجهی به مسائل محیط زیست در حال حاضر در اغلب حوزه‌های محیط زیستی متأسفانه با چالش‌هایی بعضاً جدی و عمیق مواجه هستیم.

وی به برخی از بحران‌ها مانند کمبود آب، گرد و غبار، و حق‌آبه تالاب‌ها اشاره کرد و افزود: بحران آب این روزها مسئله‌ بسیار مهمی است و موضوع گرد و غبار، و موضوع حق‌آبه تالاب‌ها به ویژه تالاب‌هایی که به دلیل عدم تخصیص حق‌آبه طبیعت در معرض خشکیدگی قرار گرفته‌اند از جمله مشکلات اساسی کشور است.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور تصریح کرد: بسیاری از تالاب‌ها به کانون‌های گرد و غبار تبدیل شده‌اند و همین موضوع باعث تشدید مشکلات زیست‌محیطی و کیفیت زندگی مردم در شهرها و استان‌ها شده است.

وی با اشاره به اسناد بالادستی همچون اصل ۵۰ قانون اساسی و سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری و تأکید بر اینکه حفاظت از محیط زیست وظیفه‌ای همگانی است، افزود: در حقیقت براساس مهم‌ترین سند بالادستی ما در حوزه محیط زیست، حق‌آبه محیط زیست باید بعد از آب شرب لحاظ شود اما متأسفانه، در عمل بیشتر توجه به تأمین آب برای شرب، کشاورزی و صنعت بوده و کمترین توجه به محیط زیست صورت می‌گیرد.

این مسئول با تأکید بر ضرورت تغییرات در سیاست‌گذاری‌های کلان و استفاده از فناوری‌های نوین، گفت: باید صنایع کم‌آب‌بر را در دستور کار قرار دهیم و به توسعه سطح زیر کشت و باغستان‌های سنتی توجه ویژه‌ای داشته باشیم، همچنین باید از فناوری‌های نوین استفاده کنیم و مصرف آب در کشاورزی را بهینه کنیم.

انصاری در ادامه با اشاره به پروژه‌های جدید در استان قزوین گفت: خوشبختانه امروز برنامه افتتاح تصفیه فاضلاب را در یکی از صنایع استان قزوین در پیش داریم که این رویکرد با توجه به مشکلات حوزه آب اجتناب‌ناپذیر است. همچنین موضوع بازچرخانی آب و استفاده از آب خاکستری به عنوان مؤلفه‌های ضروری در مدیریت منابع آبی باید مورد توجه قرار گیرد.

وی بر لزوم توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر و سازگاری با محدودیت‌های اقلیمی تأکید کرد و گفت: دولت چهاردهم همواره رویکرد توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر را مدنظر داشته و امیدواریم بتوانیم با تغییر نگاه‌ها به مقوله محیط زیست، توسعه‌ای همه‌جانبه داشته باشیم که منابع موجود برای نسل‌های آینده محفوظ بماند.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست درپایان همکاری بین‌بخشی در حوزه محیط زیست را ضروری دانست و بیان کرد: ما به عنوان متولی حفاظت از محیط زیست وظایفی داریم، اما تمام مسائل محیط زیست در اختیار ما نیست و همکاری بین‌بخشی ضروری است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->