معاون وزیر کشور: دوغارون خراسان رضوی نخستین گذرگاه بازگشت اتباع افغان به کشورشان است توضیحات یاراحمدی درباره علت بازگرداندن برخی از اتباع که گذرنامه دارند قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۲۴ تیرماه ۱۴۰۴) تمدید مهلت بازگشت اتباع غیرمجاز برای دریافت ودیعه مسکن آن‌ها  سرپرست جدید سرکنسولگری جمهوری اسلامی افغانستان وارد مشهد شد (۲۳ تیرماه ۱۴۰۴) نیروی کار خارجی، ستون نامرئی اقتصاد ایران ادامه درخشش تیم نورزاد نیمروز در فصل چهارم لیگ برتر فوتسال افغانستان سازمان ملل خواستار حمایت فوری بین‌الملل از مهاجران بازگشته به افغانستان شد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (دوشنبه ۲۳ تیرماه ۱۴۰۴) جبهه مقاومت ملی افغانستان با انتقاد از طالبان از حضور چین در پایگاه بگرام خبرداد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (یکشنبه ۲۲ تیرماه ۱۴۰۴) برترین‌های هفته یازدهم لیگ برتر فوتسال افغانستان معرفی شدند + جدول مسابقات معاون امنیتی و انتظامی استانداری خراسان رضوی: ۹۱ درصد از اتباع خروجی، خودمعرف هستند + فیلم بهروزآذر: ما این طرف مرز در ایران مشکلی برای خروج اتباع نداریم | بیش از این امکان میزبانی از اتباع افغانستانی را نداشتیم + فیلم رسم خداحافظی با همسایه خروج مهاجران افغانستانی غیرمجاز ضرورتی ملی، نه از سر بی‌مهری معاون رئیس‌جمهور در بازدید از مهمانشهر تربت‌جام: روند خروج اتباع غیرمجاز به شکل دقیق اجرا می‌شود + فیلم یاراحمدی: وضعیت فوق‌العاده در کشور باعث شد تقاضای خروج مهاجران افغانستانی افزایش پیدا کند یاراحمدی: برگه‌های سرشماری باطل شده‌اند و اعتباری ندارند | باید ۳ میلیون‌ و ۱۰۰ هزار مهاجر افغانستانی غیرمجاز کشور را ترک کنند + فیلم دستورالعمل تازه سفارت افغانستان در تهران برای مهاجران | بازگشت‌کنندگان مستقیماً به اردوگاه مراجعه کنند نتیجه دیدار‌های اولین روز از نیم‌ فصل دوم لیگ برتر فوتسال افغانستان (۱۸ تیرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

#‌به‌طالبان‌باج‌ندهید/ تلاشی مجازی برای رسیدن به صلحی بهتر در افغانستان

  • کد خبر: ۳۴۸۸۴
  • ۲۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۱
#‌به‌طالبان‌باج‌ندهید/ تلاشی مجازی برای رسیدن به صلحی بهتر در افغانستان
در روز‌های گذشته کاربران افغانستانی توئیتر با استفاده از هشتگ به طالبان باج ندهید در تلاش هستند تا ضمن یادآوری جنایت‌های این گروه در افغانستان حکومت را برای به‌دست‌آوردن صلحی بهتر با طالبان یاری کنند.
شهرآرانیوز | سید محمدرضا هاشمی، پس از آنکه زلمی خلیلزاد، نماینده ویژه آمریکا برای مذاکرات صلح با طالبان، مأمور شد تا این روند را مدیریت کند و بعد از فرازوفرود‌های بسیار و انجام ۹ دوره مذاکرات فشرده با نمایندگان این گروه در قطر سرانجام در تاریخ ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ توافقنامه صلح با این گروه منعقد شد، امید‌ها برای بازگشت آرامش به افغانستان افزایش یافت.
 
 
#‌به‌طالبان‌باج‌ندهید/ تلاشی مجازی برای رسیدن به صلحی بهتر در افغانستان
 

تا زمان امضای این توافقنامه جزئیات آن در دسترس رسانه‌ها قرار نداشت، اما با عمومی‌شدن مفاد این توافقنامه مشخص شد که آمریکا با طالبان توافق کرده است که آزادی ۵۰۰۰ زندانی این گروه از زندان‌های افغانستان در کنار آغاز خروج نیرو‌های آمریکایی از این کشور ۲ پیش‌شرط مهم برای آغاز مذاکرات صلح بین افغانی (طالبان و حکومت افغانستان) باشد.

براساس آخرین اخبار منتشر شده، آمریکا تاکنون ۵ پایگاه خود را در افغانستان تخلیه کرده و تحویل نیرو‌های امنیتی افغانستان داده است. دولت افغانستان هم با رهایی ۴۴۰۰ زندانی طالبان حسن نیت خود را برای آغاز این روند نشان داده، اما طالبان با تأکید بر رهایی ۶۰۰ زندانی مشخص خود، آغاز گفتگو‌های صلح با حکومت افغانستان را به تعویق انداخته است.
 

 
حکومت افغانستان درباره آزادنکردن زندانیان طالبان می‌گوید که این ۶۰۰ نفر جزو افراد خطرناک این گروه هستند. این درحالی است که طالبان پس از امضای توافقنامه صلح با آمریکا حملات خود را در افغانستان افزایش داده است. شورای امنیت ملی افغانستان امروز شنبه با انتشار اطلاعیه‌ای نوشته است که طالبان در یک ماه گذشته ۱۲۹ غیرنظامی را کشته است. این گروه همچنین در یک ماه گذشته ۱۴۵۶ تحرک در ۳۰ ولایت این کشور انجام داده است.
 
 
 
 
#‌به‌طالبان‌باج‌ندهید/ تلاشی مجازی برای رسیدن به صلحی بهتر در افغانستان
 

در همین حال در روز‌های گذشته کاربران افغانستانی توئیتر با به راه انداختن هشتگی با عنوان #‌به‌طالبان‌باج‌ندهید از حکومت افغانستان و جامعه بین‌المللی می‌خواهند که به طالبان اجازه ندهند تا با استفاده از زور و تفنگ دستاورد‌های افغانستان نوین (افغانستان بعد از سال ۲۰۰۱) را نادیده بگیرند و با افزایش حملات و آسیب‌رساندن به شهروندان افغانستانی به‌دنبال امتیازگیری از حکومت در جریان مذاکرات باشند.
 
 
#‌به‌طالبان‌باج‌ندهید/ تلاشی مجازی برای رسیدن به صلحی بهتر در افغانستان


این هشتگ در ۲ روز گذشته پرکاربردترین هشتگ در میان افغان‌های فعال در توئیتر بوده است، تا آنجا که برخی کاربران ایرانی هم در حمایت از دوستان هم‌زبان خود آن را توئیت کرده‌اند.
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->