دیدار وزرای خارجه ایران و پاکستان در دوحه | محکومیت تجاوزات اسرائیل در منطقه، محور گفت‌وگوی دوجانبه ۱۵ درصد رتبه‌های برتر کنکور از خراسان رضوی هستند | مشارکت خانواده‌ها، معیار ارتقای کیفیت آموزش بانک مرکزی دستورالعمل حساب امانی خودرو را ابلاغ کرد روزنامه اسرائیلی: جولانی ۲ پایگاه راهبردی ارتش سوریه را تسلیم اسرائیل کرد دبیرکل اتحادیه عرب: تجاوز اسرائیل به قطر ترکیبی از بزدلی، خیانت و حماقت بود توطئه آمریکا و اسرائیل برای احیای تروریسم در عراق تاکید ترکیه بر مخالفت با تهدید امنیت قطر و منطقه ارتش لبنان برای ادامه خلع سلاح حزب الله شرط گذاشت یادداشت فوری حماس به وزرای خارجه کشورهای عربی، اسلامی و کشورهای تاثیرگذار در جهان لاپید: کابینه نتانیاهو بیمار است | هشدار درباره تشکیل نیروی مشترک عربی قطر: تجاوز رژیم صهیونیستی به دوحه، تروریسم دولتی است آغاز مذاکرات تجاری میان آمریکا و چین در اسپانیا اژه‌ای: فرصت قانونی پیش‌روی شورای رقابت برای انحصارزدایی در بازار مغتنم است کمالوندی: برای تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران تلاش می‌کنیم استاندار خراسان رضوی: صادرات مطلوب نشان‌دهنده مسیر درست تولید است نشست وزیران خارجه کشور‌های عربی - اسلامی در دوحه آغاز شد (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) اداره جنگ در کاخ سفید راه اندازی شد نشست اضطراری وزرای امور خارجه سازمان همکاری اسلامی در دوحه آغاز شد (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) اثبات حقانیت هشدارهای ایران درباره خطر اسرائیل عراقچی در کمیسیون امنیت ملی توافق با آژانس را برگ برنده ایران دانست مرکز پژوهش‌های مجلس: بازگشت غیرقانونی قطعنامه‌ها علیه ایران، به تحریم‌های آمریکا مشروعیت حقوقی نمی‌بخشد نماینده رئیس مجلس در شورای عالی نوجوانان و جوانان منصوب شد ویدئو | کارشناسان بی بی سی: خیال حمله قطر به اسرائیل را هم نمی‌توان داشت! اگر اسرائیل مجازات نشود به تجاوز‌های خود ادامه خواهد داد بررسی الگوی عملی شهید رئیسی در پرهیز از اسراف معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور: توجه به اشتغال مردم کویر، امنیت مناطق کویری را تأمین می‌کند + فیلم مجلس در آستانه تصویب قانون صدور گواهینامه موتور برای بانوان
سرخط خبرها

اعتراف مقامات رژیم اسرائیل به شکست جهانی خود در عرصه جنگ روایت‌ها

  • کد خبر: ۳۴۹۵۱۸
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۳
اعتراف مقامات رژیم اسرائیل به شکست جهانی خود در عرصه جنگ روایت‌ها
مقامات رژیم صهیونیستی به شکست جهانی این رژیم در عرصه رسانه‌ای و جنگ روایت‌ها اذعان کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارنوت» روز دوشنبه به نقل از مقامات وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی نوشت: وضعیت ما در عرصه رسانه‌ای جهان هرگز تا این حد بد نبوده است.

این مقامات افزودند: از نظر سیاسی در رسانه‌ها غایب هستیم و هیچ صدای رسانه‌ای اسرائیلی وجود ندارد و همه علیه ما هستند.

این مقامات وزارت خارجه رژیم اسرائیل گفتند: این احساس وجود دارد که سفارتخانه‌های ما در سراسر جهان تسلیم وضعیت بدی شده‌اند که شاهد آن هستیم.

ارتش رژیم صهیونیستی نزدیک به دو سال است که جنگ علیه نوار غزه را به راه انداخته و اقدام به نسل کشی مردم این منطقه کرده است. در طول این مدت، هزاران شهروند فلسطینی شهید، زخمی یا مفقود شده‌اند و به علت محاصره نوار غزه، قحطی و گرسنگی در این منطقه گسترش یافته است.

نهاد‌های حقوق بشری تاکید کرده‌اند که رژیم اسرائیل از سیاست محاصره و گرسنگی دادن مردم فلسطین به عنوان سلاح در نوار غزه استفاده می‌کند.

در کنار انتشار روزانه تصاویر نسل کشی و کشتار فلسطینیان در حملات هوایی و تیراندازی نظامیان صهیونیست در نوار غزه، محافل رسانه‌ای و نظامی رژیم صهیونیستی از انتشار گسترده اخبار و تصاویر قحطی و گرسنگی مردم این منطقه در رسانه‌های جهان ابراز نگرانی می‌کنند.

روزنامه صهیونیستی «معاریو» اخیرا نوشت: این وضعیت به شدت به وجهه اسرائیل در سطح جهانی آسیب رسانده و مشروعیت جنگ را در نظر بسیاری از کشورها، از جمله کشور‌هایی که به طور سنتی از آن حمایت می‌کنند، تضعیف کرده است.

تصاویر و اخبار و گزارش‌های میدانی از نوار غزه بازتاب وسیعی در سطح جهان داشته و باعث شده که جهانیان از میزان گسترده قحطی و گرسنگی در این منطقه آگاه شده و به آن واکنش نشان دهند.

در اثر این قطحی، ده‌ها نفر تاکنون شهید شده‌اند و هزاران زن و کودک از جمله کودکان شیرخواره به علت نبود غذا و شیرخشک با خطر مرگ رو‌به‌رو هستند.

این صحنه ها، واکنش گسترده‌ای را در بین کشورها، سازمان‌های غیر دولتی و حقوق بشری، مقامات، شخصیت‌ها و مردم جهان به همراه داشته و آنها با فشار بر رژیم صهیونیستی خواهان اجازه دسترسی مردم غزه به مواد غذایی شده‌اند.

رژیم اسرائیل زیر فشار‌ها از روز یکشنبه اجازه ورود بسیار اندک کمک‌ها به نوار غزه را داده که به گفته مسئولان فلسطینی در نوار غزه، قطره‌ای در دریای نیاز‌های این منطقه قحطی زده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->