ادارات خراسان شمالی در روز چهارشنبه (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد شورای عالی امنیت ملی متشکل از چه کسانی است و چه وظایفی دارد؟ پزشکیان مهمان کودکان مددجوی بهزیستی شد علی‌اکبر احمدیان در دولت پست می‌گیرد ادارات سیستان و بلوچستان در روز چهارشنبه (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد ترامپ: احتمالا در انتخابات ریاست‌جمهوری شرکت نمی‌کنم علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دیپلمات ارشد نروژی با عراقچی دیدار کرد قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی ابلاغ شد پوتین به خواسته ترامپ تن نمی‌دهد انتشار نخستین‌بار | گزارش یک عیادت + فیلم استاندار خراسان رضوی: روند سالمندی کشور بسیار سریع است و نیاز به آگاهی‌رسانی جدی دارد مقام پیشین سازمان انرژی اتمی: همکاری با آژانس ادامه یابد | هیچ پروتکل ایمنی در زمان حمله به تاسیسات هسته‌ای نداریم رئیس جمهور مصر: گرسنگی، نسل‌کشی و محو فلسطین هدف جنگ غزه است اژه‌ای: برخورد قاطعانه و قانونی با جواسیس یک مطالبه به‌حق است عارف در کنفرانس کشور‌های در حال توسعه محصور در خشکی: آمریکا میز مذاکره را نابود کرد سازمان هواپیمایی کشوری عهده‌دار نظارت بر بازار بلیت شد عراقچی: هم‌افزایی رسانه، دیپلماسی و میدان ضامن اقتدار و پیشرفت ایران است نفتالی بنت: بسیاری از آمریکایی‌ها اسرائیل را باری سنگین بر دوش کشورشان می‌دانند هشدار یونیسف: روزانه ۲۸ کودک در غزه جان خود را از دست می‌دهند اژه‌ای: مردم ایران ثابت کردند که پای نظام هستند هلند در صف اول تسلیح اوکراین با سلاح‌های آمریکایی خودکشی ۲ سرباز اسرائیلی دیگر | افزایش ۱۰۰۰ درصدی درخواست‌های خدمات روان‌درمانی شهادت ده‌ها فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی در نوار غزه (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) عارف در کنفرانس کشورهای در حال توسعه محصور در خشکی شرکت کرد خلاصه اخبار صحن علنی ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ مجلس | بررسی سؤال از وزیر کشاورزی وزارت جهاد چه سازوکاری برای افزایش تولید گوشت داخلی و کاهش وابستگی به واردات دارد؟
سرخط خبرها

اژه‌ای: برخورد قاطعانه و قانونی با جواسیس یک مطالبه به‌حق است

  • کد خبر: ۳۴۹۸۶۹
  • ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۱
اژه‌ای: برخورد قاطعانه و قانونی با جواسیس یک مطالبه به‌حق است
رئیس قوه قضائیه گفت: به طور قطع، با جواسیس برخورد قاطعانه و قانونی خواهیم داشت و این امر یک مطالبه به‌حق است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در جلسه شورای اداری خراسان شمالی که سه‌شنبه، ۱۴ مرداد برگزار شد، ضمن تسلیت ایام اربعین حسینی اظهار کرد: جا دارد پیشاپیش روز خبرنگار را گرامی بدارم و به تمام اصحاب رسانه و خبرنگاران که مسئولانه و دغدغه‌مندانه به پوشش و انعکاس اخبار می‌پردازند، خدا قوت بگویم. همچنین یاد می‌کنیم از شهدای عرصه رسانه به ویژه آن دسته از اصحاب رسانه که در جریان جنگ تحمیلی اخیر، به فیض شهادت نائل شدند.

وی با اشاره به برخی مباحث و مطالبات که از سوی حضار در جلسه مطرح شد، بیان کرد: یکسری از مطالباتی که از سوی حضار در این جلسه مطرح شد، مستقیماً مربوط به قوه قضائیه است، برای مثال بر برخورد با جواسیس تاکید شد، این مطالبه کاملاً بحق است و ما قطعاً با جواسیس برخورد قاطعانه و قانونی خواهیم داشت؛ بنابراین باید توجه داشت که گام اول در این قضیه، شناسایی جواسیس است. این امر، کار آسانی نیست و نیاز به اتخاذ شگرد‌های اطلاعاتی دارد، دستگاه‌های اطلاعاتی ما جواسیس را شناسایی می‌کنند و تحویل دستگاه قضا می‌دهند.

حجت الاسلام اژه‌ای افزود: در همین مدت کوتاه، تعدادی از مجرمانی که با رژیم صهیونی همکاری داشتند، وفق قانون و پس از محاکمه و سیر فرایند‌های قانونی، مجازات شدند، ممکن است گفته شود که پرونده‌های این مجرمان، مربوط به پیش از تجاوز اخیر رژیم صهیونی بود، این گزاره درستی است، بنابراین در قبال متهمینی که اخیراً به اتهام همکاری با رژیم دستگیر شده‌اند، سعی خواهیم کرد تا سرعمت عمل بیشتری را داشته باشیم، البته در اینجا باید متذکر شوم که به طور قطع اینگونه نخواهد بود که در رسیدگی به این پرونده‌ها، عدل و انصاف را کنار بگذاریم. ما هیچ‌گاه قائل به این نیستیم که، چون در شرایط خاصی قرار می‌گیریم، پس می‌توانیم ازعدالت و انصاف صرف نظر کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در دوره اخیر، ارتباط بسیار مطلوب و مستحکمی میان قوه قضائیه و مجلس برقرار است و همچنین ما با دولت نیز در راستای رفع مسائل و مشکلات مردم و کشور، روابط تنگاتنگی داریم.

پیش از سخنان رئیس قوه قضاییه، بهمن نوری استاندار خراسان شمالی به ارائه گزارشی از وضعیت واحد‌های تولیدی این استان و همچنین فرصت‌های سرمایه‌گذاری و روند احیای واحد‌های تولیدی پرداخت.

وی تاکید کرد: راهبرد و هدف ما در استان خراسان شمالی، مبارزه با خام‌فروشی در حوزه‌های مرتبط با کشاورزی، صنعت و معدن است و ما درصددیم برای همه محصولات تولیدی استان، ارزش افزوده ایجاد کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین رضا نوری نماینده ولی فقیه در استان خراسان شمالی نیز در این نشست عنوان کرد: در زمینه مقابله با آسیب‌ها و ناهنجاری‌های اجتماعی، علاوه بر انجام کار‌های فرهنگی و اعتقادی، باید پیش‌بینی‌های لازم در خصوص وضع یا اصلاح قوانین و مقررات نیز صورت بگیرد.

وی همچنین به برخی نیازمندی‌های تجهیزاتی، امکاناتی و نیروی انسانی مجموعه قضایی این استان اشاره کرد.

شهریاری رئیس مجمع نمایندگان استان خراسان شمالی نیز در این جلسه، احیای حقوق عامه را از اصلی‌ترین ماموریت‌های عدلیه دانست و گفت: به رغم اقدامات بسیار مفید قوه قضاییه در حوزه احیای حقوق عامه، اما همچنان ذهنیت‌ها نسبت به عملکرد صورت گرفته در این حوزه مطلوب نیست.

وی با بیان اینکه روند اطاله دادرسی در محاکم قضایی، بسیاری از برنامه‌ریزی‌ها را مختل کرده است، بر ضرورت توجه بیش از پیش قوه قضاییه به عملکرد ضابطین تاکید کرد و در ادامه، خواستار گره گشایی و تعیین تکلیف پرونده پدیده شد.

شهریاری از صدور حکم تخریب برای برخی خانه‌های عشایری در مراوه تپه انتقاد کرد و در بخش دیگری از سخنان خود گفت: دستگاه قضایی نباید اجازه دهد که به بهانه بدهی‌های بانکی، اجراییه‌های توقیفی برای واحد‌های تولیدی صادر شود.

سردار فرجی فرمانده سپاه جوادالائمه (ع) استان خراسان شمالی نیز در این نشست به بیان نکات و مصادیقی از همدلی و همراهی مثال‌زدنی مدیران این استان در زمان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و ایام پس از آن پرداخت.

کرامتی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی نیز در این جلسه ضمن قدردانی از رویکرد توسعه محور رئیس قوه قضاییه و حمایت و پشتیبانی مجموعه قضایی استان خراسان شمالی از واحد‌های تولیدی، گفت: توزیع نامناسب منابع در سنوات گذشته، اصلی‌ترین دلیل کم‌برخورداری استان خراسان شمالی در مقطع کنونی است.

وی با اشاره به تنوع بالای مواد معدنی در استان خراسان شمالی گفت: ۶۰ درصد این معادن راکد هستند.

وی در ادامه بر ضرورت تدوین دقیق برنامه‌های توسعه‌ای در استان خراسان شمالی، احیای واحد‌های تولیدی راکد و ریل‌گذاری برای سرمایه‌گذاری بیش از پیش بخش خصوصی تاکید کرد.

رمضانی مدیرعامل شرکت توزیع برق خراسان شمالی نیز در این جلسه با اشاره به مقوله ناترازی‌های انرژی، از تشکیل دو قرارگاه برای مصرف بهینه برق استان خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، وی همچنین از نصب کنتور‌های هوشمند برای واحد‌های تولیدی و خانگی پرمصرف استان خراسان شمالی خبر داد و گفت: ۱۳۴ نقطه برای راه‌اندازی نیروگاه‌های خورشیدی در استان خراسان شمالی در نظر گرفته شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->