تحقیقات جدید: روابط اجتماعی بیشتر از غذا یا نوشیدنی به طول عمر کمک می‌کند ستار هاشمی: دولت به اینترنت طبقاتی اعتقادی ندارد رگولاتوری درباره قطعی‌های اینترنت: باید مشکل برق حل شود گوشی‌های تاشو سامسونگ احتمالا زودتر از گوشی‌های دیگر آپدیت‌ نرم‌افزاری دریافت می‌کنند اولین جزئیات از گلکسی S۲۷ اولترا منتشر شد زنگ خطر برای ذخایر ماچا با افزایش عطش جهانی برای این چای خاص ژاپنی تأثیر کیف پول سرد (Cold Wallet) بر امنیت صرافی‌ها رونمایی مایکروسافت از هویت بصری جدید هوش مصنوعی کوپایلت طرح ژاپن برای تولید جنین انسانی از سلول‌های بنیادی چرا نباید مشکلات عاطفی و مسائل خصوصی‌مان را با هوش مصنوعی در میان بگذاریم؟ مشاهده تولد یک سیاه‌چاله بزرگ برای اولین بار (۴ مرداد ۱۴۰۴) ماهواره مخابراتی ناهید ۲ با موفقیت به فضا پرتاب شد+ فیلم سامسونگ برای گلکسی A17 از همان پردازنده گلکسی A16 استفاده می‌کند اضافه‌شدن چند قابلیت هوش مصنوعی به آپدیت جدید ویندوز ۱۱ (۱ مرداد ۱۴۰۴) سه نگرانی سم آلتمن درباره آینده هوش مصنوعی برای هیدراته ماندن بدن چه بنوشیم و از چه چیزی اجتناب کنیم؟ همکاری وزارت ارتباطات و معاونت علمی ریاست جمهوری برای مقابله با تهدیدات سایبری ۵۱ درصد دستگاه‌های اجرایی به ارتقای امنیت شبکه نیاز دارند رئیس سازمان فناوری اطلاعات از مذاکره برای صادرات پیام‌رسان‌های بومی خبر داد ویدئو | ربات انسان‌نمایی که می‌تواند خودش باتری‌هایش را تعویض کند با شکایت صدا و سیما، دادگاه بدوی به توقف فعالیت آپارات‌اسپرت رأی داده است (۳۱ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عبور یک سیارک خطرناک از کنار زمین در سوم مرداد

  • کد خبر: ۳۵۰۷۳
  • ۲۹ تير ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۷
عبور یک سیارک خطرناک از کنار زمین در سوم مرداد
ناسا اعلام کرده سوم مرداد ماه، یک سیارک خطرناک از کنار زمین عبور می‌کند؛ احتمال برخورد این سیارک با زمین وجود دارد؛ این سیارک اگر با زمین برخورد کند، خسارت زیادی به همراه دارد.
به گزارش شهرآرانیوز ،سیارک‌هایی که از کنار زمین عبور می‌کنند بنا به فاصله‌ای که از کره خاکی دارند، به چند دسته تقسیم می‌شوند و اگر از فاصله نسبتاً نزدیک زمین عبور کنند در دسته "سیارک‌های خطرناک" قرار می‌گیرند.

سیارک ND۲۰۲۰ هم با عبور از فاصله ۵ و نیم میلیون کیلومتری زمین در دسته سیارک‌های خطرناک قرار می‌گیرد! بنابر اعلام ناسا اگر با زمین برخورد کند، خسارت زیادی به همراه دارد، اما احتمال این برخورد بسیار اندک است.

این صخره فضایی قطری معادل ۱۷۰ متر دارد و با سرعت ۴۶ هزار کیلومتر بر ساعت از کنار زمین رد خواهد شد؛ زمان احتمالی این عبور هم ۲۴ جولای معادل سوم مرداد ماه برآورد می‌شود.
 
منبع:تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->