آماده باش پلیس راهور برای بازگشایی مدارس در مشهد | افزایش ۲۵ درصدی حجم ترافیک در روز یکم مهر ۱۴۰۴ خط تحریری در پایه‌های دوره دوم ابتدایی تدریس می‌شود رئیس سازمان نوسازی مدارس: پیگیر هوشمندسازی مدارس از رئیس جمهور هستیم ابتلای کودکان به آبله مرغان خطرناک نیست بیش از ۷۰۰۰ نفر در تربت‌حیدریه غربالگری سرطان روده بزرگ شدند وزیر آموزش و پرورش: همه پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی از مهر وارد مدارس می‌شوند استاندار خراسان رضوی: درک واقع‌بینانه از وضعیت منابع طبیعی وجود ندارد | تشکیل کارگروه مشورتی منابع طبیعی و محیط‌زیست در استان تدبیر پلیس برای روز اول مهر | طرح پلیس مهر با مشارکت همیاران نوجوان پلیس برگزار می‌شود فرونشست؛ بحران خاموش خراسان رضوی | بزرگ‌ترین شکاف فرونشستی ایران در نیشابور الویت دریافت تسهیلات اشتغا‌ل‌زایی با زنان سرپرست خانواده است پشت‌پرده کانال‌های همسریابی تلگرامی | از فریب و سوءاستفاده تا خودکشی قربانیان صبحانه و میان‌وعده‌ای که باید برای دانش‌آموزان انتخاب کنید! بخشی از واکسن‌های یادآور دانش آموزان در دسترس قرار گرفت بیمه سلامت برای مردم «گران» شد تغذیه مادر باردار نقشی در بروز زردی نوزاد ندارد تالاب انزلی قربانی ناهماهنگی میان اقدامات زیست محیطی | راه نجات این تالاب چیست؟ فرمانده انتظامی تهران بزرگ خبر داد: کشف ۴۵۰ کیلو شیشه در کشور | «شیشه» در پوشش قرص‌های لاغری و آرامبخش معاون فنی مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت: آبله‌مرغان با یک‌بار ابتلا تمام نمی‌شود | واکسن همچنان خارج از برنامه عمومی ایران مشارکت بیش از ۳ هزار نفر در آزمون گواهینامه وزارت بهداشت | چرا بسیاری از اعتراضات رد شده است؟ جشن پنجاهمین سالگرد تأسیس اورژانس ۱۱۵ در مشهد برگزار شد (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) دلایل فرونشست‌‌های اخیر در اصفهان چیست؟ | آیا اماکن تاریخی در خطر هستند؟ درباره اهمیت انتخاب دوست در مدرسه | زنگ اول: دوست‌یابی! صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش گردوغبار (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) گرانفروشی ۳.۱ میلیاردی پوشاک مردانه در مشهد با جریمه دوبرابری روبه‌رو شد (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) رئیس اورژانس ۱۱۵ مشهد: آمار مزاحمت‌های تلفنی ۴ درصد افزایش یافته است | نوسازی ناوگان آمبولانس مشهد بالاتر از میانگین کشوری + فیلم صلاحیت رانندگان اینترنتی بازنگری می‌شود | دسترسی راحت‌تر به پلیس در دستور کار قرار خواهد گرفت گلایه وزیر علوم از افزایش واحدهای دانشگاهی: با این روال کیفیت آموزش کاهش می‌یابد
سرخط خبرها

واژگونی خودرو، بیشترین عامل تصادفات زائران اربعین حسینی | سهم ثبت نام خراسان رضوی در سامانه سماح تا صبح امروز ۹ درصد است

  • کد خبر: ۳۵۰۷۷۵
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۴
واژگونی خودرو، بیشترین عامل تصادفات زائران اربعین حسینی | سهم ثبت نام خراسان رضوی در سامانه سماح تا صبح امروز ۹ درصد است
رئیس پلیس راهور فراجا با اعلام تردد ۵۰ میلیون وسیله نقلیه به استان‌های مرزی اربعین می‌گوید که واژگونی بیشترین عامل تصادفات زائران است.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سیدتیمور حسینی، رئیس پلیس راهور فراجا به آمار تصادفات پرداخت و گفت: بر اساس این گزارش، آمار تصادفات در پنج استان مرزی اربعینی نسبت به سال قبل کاهش یافته و هم‌زمان تردد خودروها، به‌ویژه سواری و وانت، افزایش قابل توجهی داشته است.

به گفته سردار حسینی، در بازه ۱۵ روزه ۴ تا ۱۸ مرداد امسال، آمار فوتی و مجروحان تصادفات در پنج استان مرزی اربعینی نسبت به مدت مشابه قمری سال گذشته به ترتیب ۸ و ۱۷ درصد کاهش یافته است، در حالی که حجم کل تردد‌ها به استان‌های مرزی با رشد ۶ درصدی همراه بوده و مرز‌های ایلام، کردستان و خوزستان بیشترین افزایش حجم سفر را ثبت کرده‌اند.

رئیس پلیس راهور فراجا، در تشریح آمار روز ۱۶ طرح ویژه اربعین حسینی (۱۹ مرداد) اظهار داشت:در بازه ۱۵ روزه ۴ تا ۱۸ مرداد امسال، در پنج استان مرزی اربعینی ۱۱۱ نفر بر اثر تصادفات جان خود را از دست دادند که این رقم نسبت به مدت مشابه قمری سال قبل، ۱۰ نفر معادل ۸ درصد کاهش داشته است. همچنین ۲ هزار و ۵۱۴ نفر مجروح شدند که نسبت به سال گذشته ۵۱۰ نفر کمتر و معادل ۱۷ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

وی افزود: در این مدت، ۱۰ زائر در حوادث رانندگی جان باختند که در مقایسه با ۱۴ فوتی سال گذشته، ۴ نفر و معادل ۲۹ درصد کاهش داشته است. تعداد مجروحان زائر نیز با ثبت ۷۳ نفر، ۲۳ نفر و معادل ۲۴ درصد کمتر از سال قبل بوده است. در مجموع، آمار فوتی و مجروحان زائر به ۸۳ نفر رسید که نسبت به سال گذشته ۲۷ نفر و معادل ۲۵ درصد کاهش را ثبت کرده است.

وی ادامه داد: بیشترین سهم زمانی تصادفات فوتی و جرحی مربوط به ساعات ۱۶ تا ۲۰ با ۲۴ درصد، ساعات ۲۰ تا ۲۴ با ۲۲ درصد و ساعات ۸ تا ۱۲ با ۲۰ درصد بوده است.

سردار حسینی با اشاره به اینکه واژگونی خودرو بیشترین سهم را در حوادث خودرو‌های زائران دارد، بر ضرورت استراحت کامل رانندگان پیش از شروع سفر تأکید کرد.

به گفته وی، راه‌های فرعی با رشد ۱۱ درصدی و راه‌های روستایی با رشد ۱ درصدی در آمار تصادفات نسبت به سال قبل مواجه بوده‌اند. همچنین، سهم کامیون‌ها در این حوادث ۳ درصد و موتورسیکلت‌ها ۱ درصد افزایش داشته است.

وی افزود: بیش از ۹۰ درصد تصادفات فوتی و جرحی به دلیل «عدم توجه به جلو»، «عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه» و «انحراف به چپ و تغییر مسیر ناگهانی» رخ داده است.

افزایش فوتی‌های تصادفات در آذربایجان غربی

رئیس پلیس راهور فراجا تصریح کرد: دو استان آذربایجان غربی و ایلام برخلاف روند کلی کاهشی، افزایش فوتی داشتند. آذربایجان غربی با ۲۸ فوتی، ۶ نفر و معادل ۲۷ درصد افزایش نسبت به سال گذشته ثبت کرده است. ایلام نیز با ۱۴ فوتی، ۳ نفر و معادل ۲۷ درصد بیشتر از سال قبل را تجربه کرده است.

وی گفت: در بازه ۱۵ روزه ۴ تا ۱۸ مرداد امسال، حجم کل تردد وسایل نقلیه به پنج استان مرزی اربعینی به ۵۰ میلیون تردد رسید که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶ درصد افزایش داشته است.

سردار حسینی ادامه داد: تردد اتوبوس‌ها با ثبت ۶۳۱ هزار تردد، ۷ درصد کاهش یافته است، اما تردد خودرو‌های سواری و وانت با ۴۲/۵ میلیون تردد، رشدی ۱۲/۵ درصدی را نشان می‌دهد.

وی به آمار گذر مرزی زائران از ابتدای طرح (روز ۳ مرداد) تا ساعت ۱۱ صبح امروز یک شنبه ۱۹ مرداد پرداخت و کل خروج از کشور را ۳,۰۹۵,۰۰۰ نفر اعلام کرد.

وی، سهم مرز‌ها از خروج زائران را به شرح ذیل اعلام کرد:

مهران ۴۵%

شلمچه ۲۷%

خسروی ۱۴%

چذابه ۷%

هوایی ۴%

تمرچین ۲%

باشماق ۱%

سردار حسینی در خصوص درصد خروج زائران به تعداد ثبت نام در سامانه سماح اظهار داشت: تقریبا تمام افراد ثبت نامی در سامانه سماح از مرز‌ها خارج شده‌اند و حتی حدود ۴ درصد نیز بیش از ثبت نام قطعی، از مرز‌ها خارج شده‌اند.

وی اعلام کرد: کل ورود به کشور: ۱,۳۹۱,۰۰۰ نفر، باقی مانده در عراق: ۱,۷۰۳,۰۰۰ نفر و به میزان ۵۵% از زوار خارج شده از کشور هستند؛ همچنین سهم مرز‌ها از ورود زائران را به شرح ذیل اعلام کرد:

مهران ۴۱%

شلمچه ۲۹/۵%

خسروی ۹%

چذابه ۸%

هوایی ۷%

تمرچین ۳/۵%

باشماق ۲%

وی ادامه داد: از روز گذشته ۱۸ مرداد تعداد ورود زائران به کشور افزایشی گردید و تعداد ورود به کشور تقریبا به میزان ۱/۵ برابر از میزان خروج گردیده است.

سردار حسینی افزود: از امروز ۱۹ مرداد روند خروج از کشور بسیار کاهشی گردیده و روند ورود زائران به کشور تشدید خواهد شد و اصلح است با کمک تمام دستگاه‌ها تمهیدات لازم برای تسهیل در بازگشت زائران صورت پذیرفته و از طرفی زائران نیز تا حد امکان بازگشت خود را به روز‌های پایانی موکول نکرده و در مسیر‌های برگشت به موطن خود، با دقت و هوشیاری لازم و پس از استراحت کافی عزیمت نمایند.

وی ادامه داد: استان کردستان با رشد ۲۹ درصدی، ایلام با ۱۷ درصد و خوزستان با ۱۰ درصد بیشترین افزایش تردد را نسبت به سال گذشته داشته‌اند. کرمانشاه نیز رشد یک درصدی ثبت کرده، اما آذربایجان غربی با کاهش ۱۱ درصدی مواجه شده است.

سردار حسینی با اشاره به تداوم روند افزایشی انباشت خودرو‌ها در استان‌های مرزی از ابتدای طرح تاکنون، گفت: این موضوع به ویژه در استان‌های خوزستان، کرمانشاه و آذربایجان غربی مشهود است و ناشی از هم‌زمانی سفر رفت و برگشت زائران است.

سردار حسینی ادامه داد:در مجموع، ۶۹۱ هزار دستگاه وسیله نقلیه در این بازه زمانی وارد محدوده مرز‌های اربعینی شده‌اند که در این میان، تردد اتوبوس‌ها به ویژه به سمت مرز مهران روند افزایشی داشته است.

وی ادامه داد: تا ساعت ۸ صبح ۱۹ مرداد، ثبت‌نام قطعی ۲/۹۷ میلیون نفر در سامانه سماح انجام شده که ۶ درصد بیشتر از سال گذشته است. ۵۹ درصد ثبت‌نام‌ها مربوط به آقایان و ۴۱ درصد مربوط به خانم‌ها بوده است.

رئیس پلیس راهور فراجا تصریح کرد: مرز مهران با ۵۶ درصد، شلمچه با ۲۲ درصد، خسروی با ۱۰ درصد، چذابه با ۷ درصد و مسیر هوایی با ۳ درصد بیشترین سهم انتخابی زوار را دارند. مرز‌های تمرچین، باشماق و مسیر دریایی نیز هر کدام ۲ درصد از ثبت‌نام‌ها را به خود اختصاص داده‌اند.

وی ادامه داد: تقاضا برای مرز‌های خسروی، چذابه و باشماق نسبت به سال گذشته افزایش یافته، اما سهم مرز مهران ۳ درصد کاهش پیدا کرده است.

رئیس پلیس راهور فراجا به سهم استان‌ها از ثبت‌نام پرداخت و گفت: تهران ۱۶/۱ ٪ (سال گذشته ۱۹ ٪) خوزستان ۱۳/۱ ٪ (سال گذشته ۹ ٪) اصفهان ۹/۷ ٪ (سال گذشته ۹ ٪) خراسان رضوی ۹ ٪ (سال گذشته ۱۰ ٪) فارس ۵/۶ ٪، قم ۵/۱ ٪ (سال گذشته ۴ ٪) و کرمان ۳/۷ ٪ است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->