اعلام محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد رشد دوباره گردشگران خارجی پس از افت ناشی از جنگ ۱۲ روزه | گردشگری سلامت راهی برای مقابله با ایران‌هراسی ویدئو | بارش نخستین باران پاییزی در حرم مطهر رضوی (۱۲ آبان ۱۴۰۴) اعتراف سارق به ۳۶ فقره سرقت قطعات خودرو در مشهد | مالخر در خواجه‌ربیع دستگیر شد (۱۲ آبان ۱۴۰۴) راهکار‌هایی برای فراموشی و عبور از یک رابطه پس از جدایی | خداحافظی بدون درد استقرار تیم‌های اورژانس پیش‌بیمارستانی در مسیر راهپیمایی ۱۳ آبان (۱۴۰۴) سرمای ماندگار در کمین مشهد (۱۲ آبان ۱۴۰۴) حکم قصاص متجاوز به عنف در میناب اجرا شد + جزئیات پرونده متهم (۱۲ آبان ۱۴۰۴) تحصیل ۲۱۲ هزار دانش‌آموز عشایری در ۷ هزار مدرسه کشور | توسعه عدالت آموزشی در مدارس عشایری در اولویت است + فیلم جریمه ۲ برابری برای رانندگان ناوگان عمومی | ۱۰ نمره منفی برای عبور از چراغ قرمز پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۲ آبان ۱۴۰۴) | بارش برف و باران در برخی نقاط استان اسامی تعدادی از محصولات تزریقی زیبایی غیرمجاز منتشر شد (۱۲ آبان ۱۴۰۴) کدام‌یک برای کاهش فشار خون مفید است؛ آب چغندر یا آب انار؟ اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد، نجات‌بخش زندگی ۶ بیمار شد (۱۲ آبان ۱۴۰۴) گلایه داوطلبان آزمون سیستمی دوره های نوین تدریس از اختلال در سامانه آزمون تربیت مربی فنی وحرفه ای چرا مدارس مشهد با وجود آلودگی زیاد هوا امروز (دوشنبه، ۱۲ آبان ۱۴۰۴) تعطیل نشد؟ گلایه های مردم از وقفه توزیع شیر در مدارس مشهد و خبر خوب آموزش و پرورش | بازگشت شیر به مدرسه حذفیات کنکور سراسری ۱۴۰۵ مشخص شد آلودگی هوای مشهد بر اثر فعال‌شدن کانون «قره قوم» ترکمنستان (۱۲ آبان ۱۴۰۴) ۲۱۶ تن برنج احتکاری در جنوب تهران کشف شد (۱۲ آبان ۱۴۰۴) ادامه واریز معوقات حقوق فروردین‌ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۲ آبان ماه ۱۴۰۴) +جزئیات کاهش تخلفات با دوره‌های آموزشی برای رانندگان متخلف در مشهد | سبقت آموزش از جریمه علائم هشداردهنده دیابت در زنان و مردان چگونه است؟ چوپان دروغگو توسط تیم تجسس پاسگاه انتظامی توس مشهد دستگیر شد پلیس مشهد با ورود به باغ اوباش، از یک دعوای خونین جلوگیری کرد | قداره بندها در بند پلیس اولین ویزیت دندانپزشکی کودک باید تا یک‌سالگی انجام شود خمیردندان زغالی واقعاً برای درخشندگی دندان مؤثر است؟ بررسی وضعیت آب، فاضلاب و نور کلاس‌ها در بازرسی مدارس | ممنوعیت عرضه فست‌فود و برخورد با متخلفان خطر ابتلا به کووید در کودکان پس از عفونت دوم، ۲برابر می‌شود
سرخط خبرها

محدودیت‌های ترافیکی مازندران در پایان هفته جاری اعلام شد (۲۲ مرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۵۱۵۱۶
  • ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۹
محدودیت‌های ترافیکی مازندران در پایان هفته جاری اعلام شد (۲۲ مرداد ۱۴۰۴)
رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان از اعمال محدودیت‌های ترافیکی در پایان هفته جاری خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ هادی عبادی در تشریح این خبر، گفت: به منظور ارتقاء ایمنی و تسهیل در عبور و مرور وسایل نقلیه، محدودیت‌های ترافیکی از روز چهارشنبه ۲۲ مرداد تا روز شنبه ۲۵ مرداد در محور‌های مواصلاتی استان مازندران به اجرا در خواهد آمد.

وی افزود: به همین منظور تردد انواع موتورسیکلت به غیر از موتورسیکلت‌های انتظامی و امدادی برای انجام ماموریت‌های ضروری در مسیر مجاز ترافیک از روز چهارشنبه ۲۲ مرداد الی ساعت ۶ صبح روز شنبه ۲۵ مرداد از محور‌های کرج - چالوس، هراز، فیروزکوه، در تمامی محور‌های مواصلاتی استان ممنوع است.

رئیس پلیس راه استان مازندران از پیش بینی محدودیت تردد در صورت پرحجم بودن در محور چالوس در روز چهارشنبه و پنج شنبه ۲۲ و ۲۳ مرداد خبر داد و گفت: این محور از ساعت ۱۳ بعد از ظهر از مرزن آباد به سمت تهران (شمال به جنوب) به صورت کامل مسدود خواهد شد، از ساعت ۱۵ عصر از ابتدای پل زنگوله (انت‌های دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس) یکطرفه اعمال و ساعت ۲۴ محدودیت یک طرفه اتمام یافته و از پل زنگوله تا مرزن آباد مسیر دوطرفه می‌شود.

سرهنگ عبادی با اشاره به اعمال محدودیت قطعی برای انواع وسایل نقلیه در این محور در روز جمعه ۲۴ مرداد ماه، اظهار کرد: در این محور از ساعت ۱۳ ظهر از آزاد راه تهران - شمال اعمال محدودیت تردد برای خودرو‌های به مقصد چالوس انجام خواهد شد، از ساعت ۱۴ ظهر از ابتدای پل زنگوله (انت‌های دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس) انسداد کامل صورت خواهد گرفت از ساعت ۱۶ از مرزن آباد به سمت تهران (مسیر شمال به جنوب) یک طرفه شده و ساعت ۲۴ شب طرح اتمام یافته و از پل زنگوله تا مرزن آباد مسیر دوطرفه می‌شود.

رئیس پلیس راه مازندران با اشاره به این که در صورت کم حجم بودن ترافیک محور طرح زودتر از زمان اعلامی به اتمام خواهد رسید، اظهار داشت: طی این مدت تردد از مسیر قدیم کرج - چالوس تا محدوده پل زنگوله برای ساکنان و افراد محلی آزاد بوده ولی تردد خودرو‌هایی که قصد عزیمت به چالوس در زمان اعمال محدودیت جنوب به شمال را دارند از ساعت ۱۱ صبح از میدان امیرکبیر به سمت چالوس ممنوع است.

وی با اشاره به اعمال محدودیت تردد در صورت پرحجم بودن در محور چالوس در روز شنبه ۲۵ مرداد خبر داد و گفت: در این محور از ساعت ۱۳ ظهر از ابتدای آزاد راه تهران - شمال اعمال محدودیت تردد برای خودرو‌های به مقصد چالوس انجام خواهد شد، از ساعت ۱۴ ظهر از ابتدای پل زنگوله (انت‌های دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس) ممنوعیت تردد اعمال خواهد شد، از ساعت ۱۶ از مرزن آباد به سمت تهران (مسیر شمال به جنوب) یک طرفه شده و ساعت ۲۴ شب طرح اتمام یافته و از پل زنگوله تا مرزن آباد مسیر دوطرفه می‌شود.

سرهنگ عبادی با اشاره به محدودیت‌های ترافیکی و ممنوع بودن تردد کلیه تریلر‌ها از محور هراز، گفت: تردد انواع کامیون و کامیونت به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۲۴ روز چهارشنبه ۲۲مرداد همچنین از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۲۴ روز‌های پنج شنبه و جمعه ۲۳ و ۲۴ مرداد از این محور ممنوع است.

وی ادامه داد: در صورت افزایش حجم ترافیک و صلاحدید ماموران پلیس راه محدودیت یکطرفه مقطعی از روز چهارشنبه ۲۲ مرداد تا روز جمعه ۲۴ مرداد به صورت رفت و برگشت از محدوده پلور تا پلیس راه لاریجان و بالعکس انجام خواهد شد.

در روز چهارشنبه ۲۲ مرداد، رئیس پلیس راه استان مازندران در خاتمه از رانندگانی که قصد تردد در محور‌های مواصلاتی استان مازندران را دارند، خواست: ضمن مدیریت سفر خود، با رعایت کامل مقررات راهنمایی و رانندگی، در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر با شماره‌های ۲۱۸۲۴۴۲۰ و ۲۱۸۲۴۴۳۴ پلیس راه استان با پیش شماره ۰۱۱ تماس بگیرند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->