رئیس شورای عالی سیاسی یمن: ترور پیروزی نیست درخواست فرانسه از اسرائیل: گذرگاه‌های نوار غزه باز شود غریب آبادی: همکاری ایران و آذربایجان در حوزه دریای خزر تقویت خواهد شد درآمد این کارخانه وقف انرژی هسته‌‌ای شد نیاز شدید شهرداری غزه به ماشین آلات سنگین برای کشف اجساد از زیر آوارها لبنان درخواست اسرائیل برای مذاکره سیاسی را رد کرد ورود اسرائیلی به برخی اماکن تایلند ممنوع شد نخست وزیر عراق: سیاست «فشار بر ایران» بدون نتیجه است دیدار مشاور امنیت ملی عراق با عراقچی + فیلم نتانیاهو و لاپید یکدیگر را تهدید کردند درخواست مصر از اسرائیل و حماس برای پایبندی به آتش‌بس غزه شهادت بیش از ۱۰۰ نفر در غزه پس از آغاز آتش‌بس اسیر سالمند فلسطینی در زندان‌های اسرائیل به شهادت رسید عراقچی به اظهارات ضدایرانی وزیر خارجه لهستان واکنش نشان داد ترامپ: اوکراین در جنگ پیروز نخواهد شد نقض آتش‌بس توسط اسرائیل ادامه دارد | پرواز گسترده پهپاد‌ها بر فراز ضاحیه بیروت + فیلم (۲۸ مهر ۱۴۰۴) شهادت ۲۷۰ نفر در لبنان توسط اسرائیل از زمان برقراری آتش بس (۲۸ مهر ۱۴۰۴) لاریجانی: سوءاستفاده آمریکا و اسرائیل از آسمان عراق پیگیری می‌شود گفتگوی تلفنی وزرای خارجه روسیه و آمریکا مقدم‌فر: رژیم صهیونیستی در باتلاق شکست‌ها دست‌وپا می‌زند ۲۰۰ نظامی آمریکایی وارد اراضی اشغالی شدند (۲۸ مهر ۱۴۰۴) عملیات‌های متعدد نیروهای امنیتی عراق علیه بقایای داعش وزیر کشور: امنیت مرزها پایدار است ادعا‌های تکراری نتانیاهو علیه ایران و محور مقاومت شکایت از صادرات سلاح آلمان به اسرائیل تأکید بر ضرورت اعدام اسرای فلسطینی
سرخط خبرها

جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی: تمهیدات پلیس در دهه پایانی صفر، ۱۰۰ درصدی است

  • کد خبر: ۳۵۱۰۰۹
  • ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۵
جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی: تمهیدات پلیس در دهه پایانی صفر، ۱۰۰ درصدی است
جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی گفت: در دهه پایانی صفر، تمهیدات پلیس ۱۰۰ درصدی است. در این ایام، تمام دستگاه‌های اجرایی استان و به‌ویژه مشهد در چهار بخش شامل ارزاق، اسکان، امنیت و حمل‌ونقل همراهی و همکاری می‌کنند.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

سردار احمد نگهبان با حضور در مؤسسه فرهنگی شهرآرا به مناسبت روز خبرنگار، در گفت‌و‌گو با خبرنگار این رسانه اظهار کرد: در دهه پایانی صفر، تمهیدات پلیس ۱۰۰ درصدی است. در این ایام تمام دستگاه‌های اجرایی استان و به‌ویژه مشهد در چهار بخش شامل ارزاق، اسکان، امنیت و حمل‌ونقل همراهی و همکاری می‌کنند.

وی افزود: ما می‌خواهیم ۱۰ میلیون زائری که وارد شهر حضرت رضا(ع) می‌شوند، در حوزه ارزاق با مشکل مواجه نشوند و در این ایام احتکار ارزاق نداشته باشیم. همچنین در حوزه اسکان نیز شاهد مواردی نباشیم که زائر حضرت رضا(ع) در پارک، کنار خیابان یا در پیاده‌رو بخوابد. هیچ زائری نباید برای وسیله نقلیه عمومی و شخصی دچار مشکل باشد و همچنین در حوزه امنیت به مشکل بخورد.

سردار نگهبان ادامه داد: تمهیدات ما به صورت ۱۰۰ درصدی در بخش ریلی در ایستگاه راه‌آهن شهید رئیسی، در بخش هوایی در فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد و در بخش زمینی در ترمینال امام‌رضا علیه‌السلام پیش‌بینی شده و منتظر هستیم که زائران با نهایت امنیت و تکریم وارد مشهدالرضا(ع) شده و در نهایت امنیت از این شهر خارج شوند.

در جنگ ۱۲روزه، روزی ۶۰ هزار تماس داشتیم

جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی درخصوص همکاری مردم در جنگ دوازده‌روزه عنوان کرد: مردم عزیز و شریف کشور و خصوصاً شهر مشهد مقدس با اتحاد و انسجامی که در این ۱۲ روز دفاع مقدس نشان دادند، به ما فهماندند که ما باید بیشتر قدر آن‌ها را بدانیم و بیشتر محبت و همراهی مردم را جبران کنیم. تسهیلگری در خدمات انتظامی و سرعت خدمت‌رسانی هم به لحاظ کمی و هم کیفی در حال افزایش است.

وی بیان کرد: ما می‌خواهیم این اتحاد و انسجامی را که در کشور ایجاد شده، با خدمت‌رسانی بی‌منت، اقدامات ایجابی و اغنایی و با مدارا با شهروندان جبران کرده و کاری کنیم که مردم بدانند و متوجه شوند ما قدردان این همراهی، اتحاد و انسجام در این دفاع مقدس دوازده‌روزه هستیم و اقدامات کامل‌تری انجام خواهیم داد.

سردار نگهبان خاطرنشان کرد: در جنگ اخیر، روزی بود که ۶۰ هزار تماس داشتیم. مردم همراهی، همدلی و همکاری خوبی در بخش خدمات، امنیت، اطلاع‌رسانی و اطلاعاتی داشتند و پلیس نیز تلاش شبانه‌روزی داشت؛ بنابراین تا الان شهر حضرت رضا(ع) در وضعیت مطلوب امنیتی قرار دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->