سازمان ملل نسبت به کُندی ورود کمک‌ها به غزه ابراز تأسف کرد پایان سفر ۲ روزه معاون پزشکیان به برزیل حضور وزیر علوم در منزل شهید سپهبد سلامی دبیرکل ناتو ضمن تأکید بر بازدارندگی هسته‌ای، مطرح کرد: جنگ هسته‌ای هیچ برنده‌ای ندارد طحان نظیف در نشست خبری: حذف چهار صفر از پول ملی به تصویب شورای نگهبان رسید حمایت مجلس از دولت در زمینه تأمین زیرساخت‌های کالابرگ الکترونیکی سخنگوی طالبان: بعضی افراد در اداره اطلاعات و ارتش پاکستان پیشرفت افغانستان را تحمل نمی‌کنند معاون وزیر خارجه: دفاع ملی و میهنی ایرانیان، نقشه‌های اسرائیل را برهم زد حسین‌زاده: زنان روستایی باید به نیروی محرکه اقتصاد محلی تبدیل شوند نحوه اجرای سال اول برنامه هفتم توسعه در دستور هفته جاری مجلس (۱۷ آبان ۱۴۰۴) شهردار جدید نیویورک؛ تغییرات داخلی یا سیاست ضداسرائیلی؟ گروسی درگیری هسته‌ای را رویدادی محتمل دانست مشاوره فنی بغداد و واشنگتن برای تعیین مسیر روابط امنیتی در آینده تلاش کره جنوبی به دنبال سوخت آمریکا برای ساخت زیردریایی هسته‌ای شکست مذاکرات استانبول | طالبان و پاکستان یکدیگر را مقصر می‌دانند نگاهی به دستور کار کمیسیون‌های تخصصی مجلس در هفته جاری (۱۷ آبان ۱۴۰۴) مقاومت فلسطین جسد یک زندانی صهیونیستی دیگر را تحویل داد نامه ایران به شورای امنیت درباره اعتراف ترامپ در مورد نقش آمریکا در حمله اسرائیل به تهران تجاوز نظامیان صهیونیست به خاک سوریه وزیر اقتصاد: ایجاد چشم‌انداز روشن برای سرمایه‌گذاران ضروری است پزشکیان: تصویب منشور کوروش نماد تداوم حضور ایران در وجدان تمدن بشری است توسعه تجارت و همکاری‌های مرزی، ضامن امنیت و رشد اقتصادی دو کشور مسکو: روابط با ایران فارغ از شرایط سیاسی توسعه خواهد یافت قالیباف پاکستان را به مقصد تهران ترک کرد داستان‌سرایی ضدایرانی رسانه آمریکایی کشف آثار جراحی مشکوک بر پیکر شهدای فلسطینی به گروگان گرفته شده توسط رژیم اسرائیل روایت قالیباف از تلاش آمریکا برای آتش‌بس در جنگ ۱۲ روزه
سرخط خبرها

جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی: تمهیدات پلیس در دهه پایانی صفر، ۱۰۰ درصدی است

  • کد خبر: ۳۵۱۰۰۹
  • ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۵
جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی: تمهیدات پلیس در دهه پایانی صفر، ۱۰۰ درصدی است
جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی گفت: در دهه پایانی صفر، تمهیدات پلیس ۱۰۰ درصدی است. در این ایام، تمام دستگاه‌های اجرایی استان و به‌ویژه مشهد در چهار بخش شامل ارزاق، اسکان، امنیت و حمل‌ونقل همراهی و همکاری می‌کنند.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

سردار احمد نگهبان با حضور در مؤسسه فرهنگی شهرآرا به مناسبت روز خبرنگار، در گفت‌و‌گو با خبرنگار این رسانه اظهار کرد: در دهه پایانی صفر، تمهیدات پلیس ۱۰۰ درصدی است. در این ایام تمام دستگاه‌های اجرایی استان و به‌ویژه مشهد در چهار بخش شامل ارزاق، اسکان، امنیت و حمل‌ونقل همراهی و همکاری می‌کنند.

وی افزود: ما می‌خواهیم ۱۰ میلیون زائری که وارد شهر حضرت رضا(ع) می‌شوند، در حوزه ارزاق با مشکل مواجه نشوند و در این ایام احتکار ارزاق نداشته باشیم. همچنین در حوزه اسکان نیز شاهد مواردی نباشیم که زائر حضرت رضا(ع) در پارک، کنار خیابان یا در پیاده‌رو بخوابد. هیچ زائری نباید برای وسیله نقلیه عمومی و شخصی دچار مشکل باشد و همچنین در حوزه امنیت به مشکل بخورد.

سردار نگهبان ادامه داد: تمهیدات ما به صورت ۱۰۰ درصدی در بخش ریلی در ایستگاه راه‌آهن شهید رئیسی، در بخش هوایی در فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد و در بخش زمینی در ترمینال امام‌رضا علیه‌السلام پیش‌بینی شده و منتظر هستیم که زائران با نهایت امنیت و تکریم وارد مشهدالرضا(ع) شده و در نهایت امنیت از این شهر خارج شوند.

در جنگ ۱۲روزه، روزی ۶۰ هزار تماس داشتیم

جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی درخصوص همکاری مردم در جنگ دوازده‌روزه عنوان کرد: مردم عزیز و شریف کشور و خصوصاً شهر مشهد مقدس با اتحاد و انسجامی که در این ۱۲ روز دفاع مقدس نشان دادند، به ما فهماندند که ما باید بیشتر قدر آن‌ها را بدانیم و بیشتر محبت و همراهی مردم را جبران کنیم. تسهیلگری در خدمات انتظامی و سرعت خدمت‌رسانی هم به لحاظ کمی و هم کیفی در حال افزایش است.

وی بیان کرد: ما می‌خواهیم این اتحاد و انسجامی را که در کشور ایجاد شده، با خدمت‌رسانی بی‌منت، اقدامات ایجابی و اغنایی و با مدارا با شهروندان جبران کرده و کاری کنیم که مردم بدانند و متوجه شوند ما قدردان این همراهی، اتحاد و انسجام در این دفاع مقدس دوازده‌روزه هستیم و اقدامات کامل‌تری انجام خواهیم داد.

سردار نگهبان خاطرنشان کرد: در جنگ اخیر، روزی بود که ۶۰ هزار تماس داشتیم. مردم همراهی، همدلی و همکاری خوبی در بخش خدمات، امنیت، اطلاع‌رسانی و اطلاعاتی داشتند و پلیس نیز تلاش شبانه‌روزی داشت؛ بنابراین تا الان شهر حضرت رضا(ع) در وضعیت مطلوب امنیتی قرار دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->