خروش صهیونیست‌ها در سرزمین‌های اشغالی برعلیه نتانیاهو | قطار شهری قدس مسدود شد (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) حمایت دولت از برگزاری کنسرت همایون شجریان زلنسکی و رهبران اروپایی فردا با ترامپ گفت‌و‌گو می‌کنند نتانیاهو از سفر ماکرون به اراضی اشغالی ممانعت کرد اعتراف آژانس بین المللی انرژی اتمی به جاسوسی بازرسانش در ایران واکنش عراقچی به شایعه لغو عضویت ایران در شانگهای نتانیاهو: تظاهرکنندگان اسرائیلی مرا تهدید به قتل می‌کنند منابع مرحله چهارم کالابرگ به حساب شرکت مجری واریز شد+ جزییات بازتاب دور جدید عملیات حماس علیه ارتش اسرائیل در رسانه عبری آسوشیتدپرس: ایران و آژانس درباره از سرگیری بازرسی‌ها به توافق دست نیافتند تظاهرات به سوی مقر نخست وزیر رژیم صهیونیستی آغاز شد (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) مشاور نخست‌وزیر انگلیس با لاریجانی گفت‌و‌گو کرد واکنش قطر به حمله اسرائیل به نیروهای حافظ صلح سازمان ملل در لبنان حمله موشکی یمن به اسرائیل + فیلم (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) اتحادیه اروپا نگران همگرایی ایران، روسیه، چین و کره شمالی است گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه ایران تکرار شد | ادعای افزایش ذخایر اورانیوم ۶۰ درصدی در ایران گروسی: مذاکرات احیای بازرسی‌ها در ایران طولانی نشود معاون عراقچی با عمار حکیم در عراق دیدار کرد ۳ شهید درپی حملات اسرائیل به جنوب لبنان (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) رای‌گیری مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره لایحه سی‌اف‌تی (CFT) به جلسه بعد موکول شد (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) پوتین برای دیدار با زلنسکی اعلام آمادگی کرد رایزنی اولیانوف با گروسی درباره ایران پوتین: توافقات با چین برای هر دو طرف سودمند است گردان‌های القسام به ارتش اشغالگر حمله کردند (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) پنتاگون: حمله به ونزوئلا پایان ماجرا نخواهد بود شاباک مدعی شد؛ طرح ترور بن‌گویر را خنثی‌ کرده است پزشکیان وارد تهران شد | تشریح دستاورد‌های سفر ۴ روزه به چین
سرخط خبرها

عارف: دستورات رئیس قوه قضائیه در برخورد با احتکارکنندگان برنج در تنظیم قیمت آن موثر بود

  • کد خبر: ۳۵۱۱۰۳
  • ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۶
عارف: دستورات رئیس قوه قضائیه در برخورد با احتکارکنندگان برنج در تنظیم قیمت آن موثر بود
در پنجمین جلسه مشترک معاونین اول قوای قضائیه و مجریه، بودجه قوه قضائیه در سال جاری و آینده و همچنین موضوعات مرتبط در دو قوه بررسی و تصمیم‌گیری شد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا عارف در این جلسه که رئیس دفتر رئیس‌جمهور، وزرای صنعت، معدن و تجارت، امور اقتصادی و دارایی و دادگستری، معاون حقوقی رئیس‌جمهور، دبیر هیئت دولت و معاونین قوای مجریه و قضائیه حضور داشتند، با تأکید بر اینکه نگاه دو قوه به یکدیگر در دولت چهاردهم مثبت بوده است، از همکاری و همراهی‌های قوه قضائیه با دولت در راستای برخورد با متخلفین اقتصادی، و کمک برای اجرای مصوبات ستاد تنظیم بازار و دولت قدردانی کرد.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین با اشاره به اهمیت اجرای مصوبات ستاد تنظیم بازار با توجه به شرایط کنونی کشور تصریح کرد: ستاد تنظیم بازار و برخورد‌های تعزیراتی و نظارتی ابزار کار اقتصادی حکومت است که در شرایط خاص هیچ راهی جز برخورد‌های تعزیراتی با متخلفین، گرانفروشان و محتکرین برای حفظ آرامش بازار نداریم که دستورات رئیس قوه قضائیه در برخورد با احتکارکنندگان برنج بسیار راهگشا و مؤثر در تنظیم قیمت این کالا بود.

عارف همچنین به حجم بالای پرونده‌های قضائی اشاره و خاطرنشان کرد: بخشی از این حجم بالای پرونده‌ها به دلیل این است که در دهه‌های گذشته تدوین قوانین با نگاه مچ‌گیری بوده است که باید این نگاه اصلاح شود.

حجت‌الاسلام حمزه خلیلی معاون اول قوه قضائیه نیز در این نشست صمیمی با بیان اینکه قوه قضائیه کاملاً از شرایط کشور و تنگنا‌های دولت آگاهی دارد و در کنار دولت در حال خدمت‌رسانی به مردم است، تأکید کرد: رئیس قوه قضائیه همواره در جلسات مختلف بر همکاری و هماهنگی با دولت تأکید داشته است و با تعامل قوای سه گانه بسیاری از مشکلات کشور در حال حل شدن است.

وی با قدردانی از عارف به جهت تعامل مثبت با قوه قضائیه ادامه داد: جلسات مشترک و همکاری‌ها در سطوح گسترده بین قوای سه گانه نشانگر صمیمت و تعامل بزرگی است که باید قدردان باشیم و این سطح تعاملات بیش از گذشته افزایش یابد.

همچنین در پنجمین جلسه مشترک معاونین اول قوای قضائیه و مجریه، بودجه قوه قضائیه در سال جاری و آینده و همچنین موضوعات مرتبط در دو قوه بررسی و تصمیم‌گیری شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->