عضو شورای شهر مشهد: از نظرات علمی و پژوهشی در حوزه مدیریت اجرایی استفاده می‌کنیم مشهد، میزبان آیین اختتامیه بیست‌وچهارمین اردوی ملی دانش‌آموزان عشایر کشور | دانشسرای جامع عشایری احداث می‌شود شهردار مشهدمقدس: با تحقق حکمروایی شهری و محلی، مشکلات دولت در شهر‌ها حل می‌شود ورود ۳۰ دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان اتوبوسرانی مشهد مردم از درهم تنیدگی مشاغل پرسروصدا در بافت های مسکونی گلایه دارند | همسایگی پردردسر! مدیرعامل سازمان عمرانی شهرداری مشهد: «میان‌گذر جنوبی» مشهد از نیمه‌‌راه گذشت یکی از مدارس مشهد ثبت ملی شد (۱۴ آبان ۱۴۰۴) عضو شورای اسلامی شهر مشهد: موفقیت در حکمرانی در شهرها، موجب ارتقای حکمرانی می‌شود قلندرشریف: قانون درآمد‌های پایدار نیاز به بازنگری اساسی دارد | بسیاری از وظایف دستگاه‌های مختلف را شهرداری‌ها انجام می‌دهد + فیلم مشهدی‌ها راحت نفس بکشند | هوای شهر «سالم» شد و فعلاً پاک می‌ماند (۱۴ آبان ۱۴۰۴) مشهد، برند کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری شناخته می‌شود موحدیان: برخی مقررات، اختیارات شورا‌ها را محدود کرده است | حکمروایی محلی، راه‌حل بحران‌های شهری آغاز یازدهمین کنفرانس ملی و چهارمین کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری در دانشگاه فردوسی مشهد پیاده‌روسازی یک میلیون و ۳۵۰ هزار مترمربع از معابر مشهد در دوره ششم مدیریت شهری جانشین فرمانده سپاه امام رضا (ع): ایران با نوجوانان و جوانان توانمندش، قوی و سربلند خواهد ماند عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد: دانش‌آموزان ما در تمامی عرصه‌ها با بصیرت مثال‌زدنی حضور داشته‌اند آب برخی مناطق مشهد به دلیل اصلاح شبکه، فردا (۱۴ آبان ۱۴۰۴) قطع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: راهپیمایی ۱۳ آبان مقابله با سیاست زور و تزویر آمریکا و استکبار جهانی است بوستان بانوان «صبا» در آستانه بهره‌برداری در آذرماه ۱۴۰۴ | تکمیل پروژه‌های بوستان‌های بانوان در اولویت مدیریت شهری مشهد است نقص فنی و بازگشت پرواز MD تابان به مبدأ مشهد (۱۳ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شهردار مشهد مقدس خبر داد: پایان مأموریت خدمات شهرداری مشهد در عراق و آغاز آماده‌سازی برای دهه آخر صفر

  • کد خبر: ۳۵۱۷۰۱
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۳
شهردار مشهد مقدس خبر داد: پایان مأموریت خدمات شهرداری مشهد در عراق و آغاز آماده‌سازی برای دهه آخر صفر
شهردار مشهدمقدس گفت: ماموریت ویژه شهرداری مشهد در کشور عراق، به‌ویژه در شهر نجف و مرز چزابه، به پایان رسید و نیرو‌های اعزامی در حال بازگشت به کشور هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندر شریف در مراسم استقبال از دومین گروه پاکبانان اعزامی خدام الحسین (ع)، اظهار کرد: ماموریت ویژه شهرداری مشهد در کشور عراق، به‌ویژه در شهر نجف و مرز چزابه، به پایان رسید و نیرو‌های اعزامی در حال بازگشت به کشور هستند. این مأموریت که با حضور بیش از ۶۰۰ نفر از نیرو‌های خدمات شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل انجام شد، با ارائه خدمات گسترده و کم‌نظیر، با استقبال و تقدیر مقامات عالی کشور عراق مواجه شد.

وی افزود: در حوزه خدمات شهری، پاکبانان شریف و زحمتکش مشهد با تلاش‌های شبانه‌روزی، محیط شهر نجف را در ایام پر ازدحام زائران پاکیزه و منظم نگه داشتند. در بخش فرهنگی نیز، امسال برای نخستین بار برنامه‌های ویژه‌ای در نجف اجرا شد وعلاوه بر این، در مرز چزابه نیز خدمات ارزشمندی در حوزه حمل‌ونقل و پشتیبانی به زائران ارائه شد.

شهردار مشهدمقدس ادامه داد: با برنامه‌ریزی دقیق چند ماه گذشته، این مأموریت به شکلی مطلوب اجرا شد و آخرین گروه پاکبانان اعزامی نیز امروز به مشهد بازگشتند. این نیرو‌ها پس از ۲۴ ساعت استراحت، به سایر همکاران خود در خدمت‌رسانی به زائران دهه آخر صفر، به‌ویژه در محدوده پیرامون حرم مطهر رضوی، ملحق خواهند شد.

قلندر شریف در ادامه گفت: مأموریت بعدی بلافاصله آغاز شده است و همزمان با بازگشت نیروها، عملیات دهه پایانی ماه صفر و مراسم پیاده‌روی جاماندگان اربعین از صبح امروز در خیابان امام رضا (ع) آغاز شده و تا ساعت ۲۰ ادامه خواهد داشت.

وی افزود: برای دهه آخر صفر، ستاد ویژه‌ای با هفت کمیته و ۳۰۰ خدمت در حوزه‌های خدمات شهری، فرهنگی، استقبال از زائران و حمل‌ونقل تشکیل شده وتمامی بخش‌ها بسیج شده‌اند تا شهر به بهترین شکل ممکن برای استقبال از زائران در این ایام آماده باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->