اعتراف ترامپ به اطلاع‌داشتن از حمله اسرائیل به قطر جمهوری آذربایجان بمباران قطر توسط اسرائیل را محکوم نکرد عراقچی: در کنار برادران قطری و فلسطینی خود ایستاده‌ایم کالاس: توافق ایران و آژانس، گامی سرنوشت‌ساز برای دیپلماسی هسته‌ای است حمله یمن به اراضی اشغالی با موشک هایپرسونیک فلسطین ۲ + فیلم (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان در گفت‌وگو با امیر قطر: ایران در کنار قطر ایستاده است امیر قطر خطاب به ترامپ: حمله اسرائیل را نقض حاکمیت و امنیت‌مان می‌دانیم ترامپ نقض حاکمیت قطر را محکوم کرد هشدار داغ روسیه به اروپا: زمستان سرد و کمبود گاز در راه است! عراقچی: ایران همکاری پادمانی با آژانس را با چارچوب جدید ادامه می‌دهد گروسی پس از دیدار با عراقچی: بر سر جزئیات از سرگیری بازرسی در ایران به توافق رسیدیم با حمله صهیونیست‌ها به قطر، معلوم شد حق با خیبرشکن ایران است کشته و مجروح شدن ۳ شهروند قطری در حمله اسرائیل (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) کاخ سفید: قطر از حمله اسرائیل مطلع شده بود تفاهم ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی با رئیس‌جمهور مصر دیدار کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) اولین واکنش حماس به حمله اسرائیل برای ترور رهبران این جنبش در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش انگلیس به حمله اسرائیل به دوحه قطر بیانیه حزب الله لبنان درباره حمله رژیم صهیونیستی به قطر واکنش پزشکیان به حمله اسرائیل به قطر | رئیس جمهور: رژیم صهیونی هیچ مرزی برای جنایت قائل نیست تایید شهادت ۵ نفر بر اثر حمله اسرائیل به دوحه قطر + اسامی و تصاویر شهدا (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پاکستان به حمله اسرائیل به قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عملیات دوحه، سایه سنگین ترور بر خاورمیانه| بررسی ابعاد حمله امروز رژیم صهیونیستی به قلب قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) مقام کاخ سفید: ترامپ از حمله اسرائیل به قطر مطلع بود میانجیگری قطر میان رژیم صهیونیستی و حماس تعلیق شد پیام پزشکیان به سران و مردم کشورهای اسلامی | زمانه ما نیازمند اقتدا به «پیام‌آور اخلاق و عدالت و حقوق انسانی» است نتانیاهو بر حمله به نشست سران حماس در دوحه نظارت مستقیم داشت (۱۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کابینه عربستان در واکنش به توهم «اسرائیل بزرگ»: تشکیل فلسطین مستقل یک حق مشروع است

  • کد خبر: ۳۵۳۰۲۳
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۶
کابینه عربستان در واکنش به توهم «اسرائیل بزرگ»: تشکیل فلسطین مستقل یک حق مشروع است
هیئت وزیران عربستان سعودی با صدور بیانیه‌ای اظهارات متوهمانه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای ایجاد آنچه «اسرائیل» بزرگ خوانده است را محکوم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، هیئت وزیران عربستان سعودی در نشست خود در شهر نئوم، به ریاست «محمد بن سلمان» ولیعهد و نخست‌وزیر این کشور به شدت اظهارات «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درباره آنچه «رؤیای اسرائیل بزرگ» خوانده می‌شود را رد کرده و بر حق مشروع فلسطینی‌ها برای تشکیل کشور مستقل تأکید کرد.

طبق گزارش خبرگزاری واس، هیئت وزیران سعودی در بیانیه‌ای اعلام کرد که هرگونه طرح و ایده توسعه‌طلبانه و شهرک‌سازی رژیم اشغالگر را مردود می‌داند و این اقدامات را مغایر قوانین و قطعنامه‌های بین‌المللی توصیف کرد.

در این نشست همچنین بر حق تاریخی و قانونی ملت فلسطین در تشکیل دولت مستقل و دارای حاکمیت در سرزمین‌های اشغالی، بر اساس اسناد بین‌المللی، تأکید شد.

در همین راستا، «عصام بن سعد» وزیر مشاور در امور مجلس شورا و سرپرست وزارت اطلاع‌رسانی عربستان، پس از پایان جلسه در بیانیه‌ای اعلام کرد: هیئت وزیران با شدیدترین عبارات تصمیم رژیم صهیونیستی برای ساخت شهرک‌های جدید در اطراف قدس اشغالی را محکوم می‌کند.

وی افزود: عربستان بار دیگر از جامعه جهانی، به ویژه اعضای دائم شورای امنیت، می‌خواهد تا برای توقف فوری جنایات این رژیم علیه مردم و سرزمین فلسطین اقدام کنند و این رژیم را به اجرای قطعنامه‌های سازمان ملل ملزم سازند.

هیئت وزیران عربستان همچنین ضمن حمایت از تلاش‌های دیپلماتیک در راستای پایان دادن به جنگ اوکراین، از گفت‌و‌گو‌های برگزار شده میان «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه و «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین و همچنین نشست‌های مشترک آنها با رهبران اروپایی استقبال کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->