اولیانوف: ایران حق کامل غنی‌سازی اورانیوم دارد نتانیاهو، جهان عرب را بر سر مساله فلسطین متحد کرد قالیباف: مجلس خود را موظف به صیانت از قانون راهبردی برای لغو تحریم‌ها می‌داند برکناری شهردار گناباد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) لحظه به لحظه با حاشیه‌های حیاط دولت (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم تداوم اغتشاشات در ایرلند شمالی برای هتک حرمت جنسی به یک دختر جوان روسیه: آماده ارائه کمک‌های عملی به ایران و آمریکا برای دستیابی به توافق هسته‌ای هستیم شایعه روحانی‌بودن پسر حجت‌الاسلام صدیقی تکذیب شد عراقچی عازم شرکت در دومین نشست مجمع جهانی اسلو شد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) هشدار فرماندار کالیفرنیا: موج اعتراضات سراسری در آمریکا در راه است تکرار اتهام‌زنی زلنسکی به کره‌شمالی درباره نقش داشتن در جنگ اوکراین رهبر انقلاب: شما مجلس شورای اسلامی هستید و شأن و جایگاهتان بی‌نظیر است + فیلم (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سقوط یک فروند جنگنده کره جنوبی در آمریکا (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) چرا رئیس جمهوری برخی حرف‌های خود را چندین بار تکرار می‌کند؟ وزارت کشور اختیارات بیشتری به استانداری خراسان رضوی به منظور ساماندهی اتباع خارجی واگذار کرد مهاجرانی: واردات خودرو به تصویب هیئت دولت رسید جزئیاتی از اسناد رژیم صهیونیستی| افشای همکاری گروهک‌های ضدانقلاب کُرد با اسرائیل پیشنهاد جدید قطر برای توافق آتش‌بس موقت در غزه (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) آمریکا: روند گفت‌وگوها با ایران همچنان رو به جلو است تهدید قاطع یمن برای رژیم صهیونیستی و شرکتهای سرمایه‌گذاری در اراضی اشغالی شلیک موشک چندکلاهکی یمنی‌ها صهیونیست‌ها را غافلگیر کرد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: آمریکا حق دیکته چیزی به ما را ندارد | برای منافع ملی تلاش می‌کنیم آغاز پایش ۱۴۰۰ طرح کلان و نیمه‌تمام خراسان رضوی تأکید پزشکیان بر اهمیت کاربرد هوش مصنوعی عربستان ۲۵ هزار بطری ۵ لیتری آب زمزم را برای حجاج ایرانی ارسال کرد تاکید استاندار خراسان رضوی بر تقویت دیپلماسی استانی و منطقه‌ای برای رونق بازار فرش استاندار خراسان رضوی: بازارچه‌های تخصصی برای عرضه محصولات صنایع‌دستی استان راه‌اندازی شود + فیلم وزیر کشور: نشست وزرای عضو اکو در تهران برگزار می‌شود (۲۰ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جهانگیری: تحریم‌های دو سال اخیر با همه تحریم‌های دیگر دنیا متفاوت بوده است

  • کد خبر: ۳۵۳۴۹
  • ۳۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۶
جهانگیری: تحریم‌های دو سال اخیر با همه تحریم‌های دیگر دنیا متفاوت بوده است
معاون اول رئیس‌جمهوری با بیان اینکه درباره مسائل تحریم نمی‌توانیم خیلی حرف بزنیم، گفت: شاید یکی از مظلومیت‌های مدیریت فعلی کشور این است که به دلیل اهمیت و رعایت منافع و مصالح کشور نمی‌تواند ابعاد تحریم را تبیین کند و با مردم شفاف حرف بزنیم.
به گزارش شهرآرانیوز، اسحاق جهانگیری در نشست مدیران ارشد وزارت ورزش و جوانان گفت: ایران، کشوری بوده که در طول 40 سال گذشته، انواع مختلف تحریم‌ها را تجربه کرده، تحریم‌های آمریکا، شورای امنیت و اتحادیه اروپا را داشته‌ایم اما این تحریم‌های دو سال اخیر با همه تحریم‌های دیگر دنیا متفاوت بوده است.
 
او افزود: تحریم‌های فعلی آمریکا، ظالمانه‌ترین،بی‌رحمانه‌ترین و خشن‌ترین تحریم‌های دنیا است و حتما در فرصت مناسب به مردم گفته خواهد شد که در این دوره، آمریکایی‌ها چه‌کار کردند!
 
 
منبع: خبرآنلاین
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->