راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

دستور ویژه جهانگیری برای احیای تالاب انزلی

  • کد خبر: ۳۲۲۸۸
  • ۰۹ تير ۱۳۹۹ - ۲۱:۳۶
دستور ویژه جهانگیری برای احیای تالاب انزلی
معاون اول رئیس جمهور به رئیس سازمان محیط زیست کشور دستور ویژه داد تا گزارشی مفصل و کامل از آخرین وضعیت تالاب انزلی، به همراه لیست مهمترین برنامه‌های لازم برای احیای این تالاب آماده شود.
به گزارش شهرآرانیوز؛ معاون اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور، طی اظهاراتی از دستور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری، به عیسی کلانتری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان محیط زیست کشور، جهت بررسی وضعیت تالاب انزلی خبر داد و گفت: طبق دستور هفته گذشته معاون اول رئیس جمهور، مقرر شده است که گزارشی مفصل و کاملی از آخرین وضعیت تالاب انزلی، به همراه لیست مهمترین برنامه‌های لازم برای احیای این تالاب، در جلسه آتی ستاد هماهنگی و مدیریت تالاب‌های کشور که با حضور مقامات ذی ربط ملی و مدیران استان گیلان برگزار می‌گردد مطرح و راهکار‌های لازم برای نجات این تالاب مهم در شمال کشور اتخاذ گردد.

بابک دین پرست با تاکید براینکه این سومین نامه وزیر کشور به معاون اول محترم رئیس جمهور طی یکسال گذشته، با موضوع ضرورت تسریع در فرآیند نجات تالاب انزلی است، گفت: وزارت کشور در اجرای مصوبات مربوط به احیای تالاب انزلی بسیار جدی است و در این خصوص با دستور دکتر رحمانی فضلی، جلسات ویژه‌ای با محوریت معاونت اقتصادی، در سطح ملی و استانی، با حضور نمایندگان وزارتخانه‌های مربوطه در وزارت کشور و استان گیلان برگزار نموده است.

معاون وزیر کشور تصریح کرد: اگرچه با دستوراتی که جهانگیری بر روی نامه‌های رحمانی فضلی وزیر کشور، درخصوص احیای تالاب انزلی صادر نموده اند، اقدامات مناسبی طی یکسال گذشته، با محوریت و پیگیری‌های مستمر سازمان حفاظت محیط زیست و همکاری وزارتخانه‌های نیرو، راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی و همچنین مسئولان ارشد استان گیلان، در حوزه احیای تالاب انزلی صورت گرفته است، اما این اقدامات به هیچ عنوان کافی نبوده و با حجم تهدیداتی که متوجه تالاب انزلی است، تناسبی ندارد.

معاون اقتصادی وزیر کشور با بیان اینکه احیای تالاب انزلی از جهات مختلف حیاتی است، اضافه نمود: دراین خصوص وزیر کشور؛ در سی و یکم خرداد ماه با ارسال سومین نامه به معاون اول رئیس جمهور، ضمن تشریح اقدامات انجام شده دستگاه‌های مسئول طی یکسال گذشته و برنامه‌های در دست اجراء و اقدام دستگاه‌های ملی و استانی، آخرین وضعیت این تالاب و خطرات پیش روی آن را تشریح و نسبت به ضرورت اتخاذ راهکار‌های فوری برای نجات این تالاب مهم کشور تاکیدات لازم را داشته است.

دین پرست تصریح کرد: دستور هشتم تیرماه جاری جهانگیری به رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، پیرو نامه سوم وزارت کشور بود که بر همین اساس قرار است؛ موضوع ضرورت احیای تالاب انزلی در اولین جلسه ستاد هماهنگی و مدیریت تالاب‌های کشور که طبق مصوبه هیات وزیران، ریاست آن با معاون اول رئیس جمهوری است؛ مطرح و اقدامات فوری برای نجات این تالاب اتخاذ گردد.

معاون وزیر کشور در بخش دیگری از صحبت هایش با تاکید بر اینکه تالاب انزلی در معرض خطرجدی قرار دارد؛ گفت: امروز در عواملی، چون فرسایش خاک در حوزه آبریز تالاب انزلی، ورود گسترده رسوب به تالاب، انتقال فاضلاب‌های بهداشتی، شهری، روستایی و کشاورزی به تالاب، عدم تعیین و اختصاص حق آبه زیست محیطی تالاب و ورود پسماند‌های شناور رها شده به تالاب، از جمله مواردی است که تالاب انزلی را با خطر مرگ همیشگی مواجه ساخته است.

معاون اقتصادی وزیر کشور، در پایان با اظهار اینکه امروز نجات تالاب انزلی به دغدغه جدی دولت تبدیل شده است؛ اظهار امیدواری نمود که با اتخاذ تصمیمات مناسب و متناسب با حجم تهدیداتی که تالاب انزلی را تهدید می‌نماید، در گام نخست شاهد کاهش روند تخریبی تالاب و در گام‌های بعدی، تسریع در بهبود شرایط حاکم بر تالاب و احیای آن باشیم.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->