وزیر خارجه ارمنستان: همراه با ایران بر چالش‌ها غلبه کرده‌ایم السودانی: امنیت هر کشور عربی یا اسلامی، بخش جدایی‌ناپذیری از امنیت جمعی ماست بقائی: نشست دوحه، فرصتی برای تلاش کشورهای اسلامی در صیانت از ثبات در منطقه غرب آسیا است ترامپ: نشست تجاری آمریکا و چین خوب پیش رفته است | جمعه با شی جین پینگ گفتگو خواهم کرد چهره نزدیک به اسرائیل دستیار نخست وزیر انگلیس شد پزشکیان و بن سلمان در دوحه دیدار کردند پزشکیان: حمله صهیونیست‌ها به قطر، نه تنها تجاوز به دیپلماسی بلکه بیش از یک جنایت است شاه اردن: واکنش ما به حمله به قطر باید کوبنده باشد هشدار السیسی درباره رفتار افسارگسیخته اسرائیل اردوغان: نتانیاهو می‌خواهد منطقه را به هرج و مرج بکشاند دفاع نتانیاهو از حمله متجاوزانه این رژیم به قطر امیر قطر: تجاوز اسرائیل آشکار، خائنانه و بزدلانه است آمریکا دوباره ادعای غنی‌سازی صفر در ایران را تکرار کرد اعلام آمادگی مصر برای حمایت و کمک به حفظ حاکمیت و تمامیت ارضی قطر وزارت بهداشت غزه: شمار شهدای جنگ غزه به مرز ۶۵۰۰۰ نفر رسید لاریجانی: هرگونه همکاری با آژانس، غیر از یک مورد باید متوقف شود نخست‌وزیر عراق با پزشکیان دیدار کرد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) رئیس سازمان انرژی اتمی: اروپایی‌ها بدهکار ملت ایران هستند | استفاده از مکانیسم ماشه محکوم است ویدئو | لحظه حمله ارتش اسرائیل به برج مسکونیِ الغفری در شهر غزه وزیر انرژی آمریکا: برنامه غنی‌سازی اورانیوم ایران باید کاملاً برچیده شود! گودرزی: تمدید اسنپ‌بک به‌صلاح نیست حمایت وزیر امورخارجه آمریکا از بازگشت تحریم‌های ایران پزشکیان و امیر قطر دیدار و گفت‌و‌گو کردند (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) سازمان حفاظت محیط‌ زیست و وزارت میراث‌ فرهنگی تفاهم نامه همکاری امضا کردند تکذیب شایعه خرید خدمت سربازی اسلامی: تسلیم فشار‌ها نمی‌شویم |سکوت آژانس در برابر تجاوز، لکه ننگی در تاریخ آن است + متن کامل سخنرانی پزشکیان وارد دوحه قطر شد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اعتراف رسانه اسرائیلی به شکست در رهگیری موشک هایپرسونیک یمنی

  • کد خبر: ۳۵۳۹۴۵
  • ۰۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۴
اعتراف رسانه اسرائیلی به شکست در رهگیری موشک هایپرسونیک یمنی
یک رسانه صهیونیستی به شکست اسرائیل در رهگیری موشک هایپرسونیک فلسطین ۲ اعتراف کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت نوشت که پرتاب موشک هایپرسونیک فلسطین ۲ توسط یمنی‌ها به سمت اسرائیل غافلگیرکننده بود، زیرا آنها پیش از این هرگز از این نوع موشک استفاده نکرده بودند.

به نوشته این روزنامه صهیونیستی، ۳ تلاش برای رهگیری موشک هایپرسونیک یمنی‌ها با شکست مواجه شد.

یدیعوت آحارونوت در ادامه نوشت: اصلاً معلوم نیست که آیا حمله اسرائیل به یمن برای جلوگیری از پرتاب موشک توسط یمنی‌ها کافی است یا نه.

نیرو‌های مسلح یمن جمعه شب اعلام کردند که یگان موشکی ارتش، عملیاتی ویژه علیه فرودگاه اللد در شهر یافای اشغالی انجام داده است.

بر اساس بیانیه این نیروها، در این عملیات از یک فروند موشک بالستیک هایپرسونیک از نوع «فلسطین ۲» استفاده شده که موفق شده سامانه‌های پدافندی رژیم صهیونیستی را دور بزند و با موفقیت به هدف اصابت کند.

نیرو‌های مسلح یمن تأکید کردند که این حمله موشکی باعث ایجاد اختلال گسترده در صفوف دشمن و فرار میلیون‌ها صهیونیست به پناهگاه‌ها و توقف فعالیت فرودگاه شده است.

در این بیانیه آمده است: این عملیات در حمایت از ملت مظلوم فلسطین و مجاهدان آن و در پاسخ به جنایات نسل‌کشی و محاصره غذایی رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه صورت گرفت.

همچنین یگان پهپادی ارتش یمن دو عملیات دیگر با استفاده از دو فروند پهپاد علیه مواضع رژیم صهیونیستی در مناطق اشغالی یافا و عسقلان انجام داد که به گفته این نیروها، اهداف نظامی و حیاتی دشمن را با موفقیت مورد اصابت قرار داد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->