کمبود ۵۰۰۰ دستگاه اتوبوس برای سفرهای اربعین حسینی مصرف سالانه ۳۵ تا ۴۰ هزارتن آفت کش در کشور قیمت امروز انواع گوشی‌های موبایل چند؟ (۶ مرداد ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۵ مرداد ۱۴۰۴) | رشد قیمت آریزو ۸ به نیمه کانال ۲.۹ میلیارد تومان قیمت‌ امروز خودرو‌های داخلی (۵ مرداد ۱۴۰۴) | رشد ۱۰ میلیونی شاهین G آیا ادارات و بانک‌های تهران روز (چهارشنبه، ۸ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل می‌شود؟ تورم خدمات به ۴۰ درصد رسید | خدمات فنی صدرنشین تورم خردادماه رشد ۶۳ درصدی وصول مالیات در خراسان رضوی طی سه‌ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۴ بازار موبایل ایران زیر و رو شد قیمت رمزارز‌های دیجیتال در بازار امروز در جهان (۵ مرداد ۱۴۰۴) | قیمت بیت‌کوین دوباره صعود کرد بررسی قیمت امروز دینار در بازار آزاد مشهد | اختلاف بیش از یک میلیونی بازار آزاد و نرخ رسمی (۵ مرداد ۱۴۰۴) + جدول قیمت جدید محصولات ایران خودرو ویژه مرداد ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول افت ۱۳ هزار واحدی بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۵ مرداد ۱۴۰۴) سازمان هواپیمایی کشوری: اسامی شرکت‌های ایرانی حاضر در عملیات اربعین ۸ مرداد اعلام می‌شود تمدید مهلت استرداد اظهارنامه و بخشودگی جرایم مالیات بر ارزش افزوده بهار ۱۴۰۴ تا ۲۸ مرداد واریز اعتبار کالابرگ الکترونیک برای دهک‌های ششم و هفتم از فردا (دوشنبه، ۶ مرداد ۱۴۰۴) + جزئیات کاهش قیمت طلا در مشهد (۵ مرداد ۱۴۰۴) فصل وام‌دهی بانک‌های خراسان رضوی قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ مرداد ۱۴۰۴) | دلار کانال ۸۸ هزار تومان را از دست داد مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد: جیره‌بندی آب به هیچ وجه راهکار ما نیست + فیلم صرفه‌جویی ۶ میلیون مترمکعبی آب با تعطیلی چهارشنبه‌های مردادماه صدور مجوز تغییر کاربری برای ۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی در خراسان رضوی قیمت امروز میوه و تره‌بار اعلام شد (۵ مرداد ۱۴۰۴) | انجیر به بازار مشهد آمد آتش سوداگری در بحران بی‌آبی | گزارش شهرآرانیوز از بازار داغ خرید و فروش پمپ و مخزن آب در مشهد زندگی سخت کارگران و بازنشستگان با حقوق زیر ۲۰ میلیون تومان نصب پمپ مستقیم هزینه قبض آب منازل را تا ۲۰ برابر بیشتر می‌کند ویدئو| ماجرای یک تن برنج وارداتی که گم شد! درآمد ۲۸۱ میلیارد تومان شرکت بورس تهران در یکسال اخیر جزئیات افزایش مالیات کالاهای آسیب‌رسان به سلامت | از سمبوسه و فلافل تا کاشت ناخن
سرخط خبرها

افزایش ابتلای کارمندان بانک‌های خراسان رضوی به کرونا | دشواری در انجام تکالیف شبکه بانکی

  • کد خبر: ۳۵۴۲۲
  • ۳۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۹
افزایش ابتلای کارمندان بانک‌های خراسان رضوی به کرونا | دشواری در انجام تکالیف شبکه بانکی
دبیر شورای هماهنگی بانکهای خراسان رضوی گفت: ابتلای ۹۷۵ نفر از کارکنان شبکه بانکی این استان به کرونا و غیبت اجباری آنان از محل کار به منظور گذراندن دوره قرنطینه و بازیابی سلامتشان، انجام تکالیف بانکی را در استان دشوار کرده است.
 به گزارش شهرآرانیوز، حسن مونسان اظهار داشت: متاسفانه با شروع موج دوم شیوع کرونا و افزایش گسترش این ویروس، به دلیل توجه ناکافی مردم به هشدار‌ها و توصیه‌های پیشگیرانه از کرونا و مراجعات بسیار گسترده آنان به بانک‌ها و شلوغی شعب، ابتلا به بیماری کووید - ۱۹ در بین کارمندان بانکی افزایش یافت.

وی با اشاره به فوت یکی از کارمندان بانک‌های خراسان رضوی در نتیجه ابتلا به کرونا ادامه داد: اغلب کارمندان شبکه بانکی استان که به کرونا مبتلا شدند، از شاخه اعتباری هستند که یک کار تخصصی بوده و نبود فرد مورد نظر در آن بخش روند پرداخت تسهیلات را کند می‌کند.

دبیر شورای هماهنگی بانک‌های خراسان رضوی گفت: این در حالی است که  ۷۰ درصد امور بانکی بدون حضور مردم در بانک از طریق ابزار‌های الکترونیکی که در اختیار دارند قابل انجام است لذا مردم می‌توانند با خودداری از مراجعه به بانک، خود و کارمندان را از ابتلا به این بیماری مصون نگاه دارند.

مونسان افزود: حجم بالای پرونده‌های مربوط به تسهیلات ازدواج، کسب و کار‌های آسیب دیده از کرونا، خوداشتغالی و جهش تولید، تکالیف کارمندان بانک‌ها را افزایش داده است و این در حالی است که میزان ابتلای کارکنان این شاخه به ویروس کرونا زیاد است.

وی اضافه کرد: فقط ۱۷ هزار پرونده مربوط به پرداخت تسهیلات به صاحبان کسب و کار‌های آسیب دیده از کرونا در شبکه بانکی خراسان رضوی وجود دارد که باید به فوریت طی چند روز آینده پرداخت شود، اما با توجه به کاهش کارکنان بخش اعتباری بانک‌ها پرداخت کامل این تسهیلات دشوار است.

دبیر شورای هماهنگی بانک‌های خراسان رضوی گفت: از سوی دیگر عدم مراجعه برخی از مشمولان دریافت تسهیلات ویژه کسب و کار‌های متضرر از کرونا به بانک‌ها برای احراز هویت، روند انجام کار در مهلت مقرر را با کندی مواجه کرده است.

مونسان تعداد کارکنان شبکه بانکی خراسان رضوی را ۹ هزار نفر ذکر و بیان کرد: بار‌ها به مردم توصیه شده که هنگام مراجعه به بانک پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند و طبق قانون به افرادی که در بانک‌ها پروتکل‌های مزبور را رعایت نکنند خدماتی داده نمی‌شود.

وی ادامه داد: با وجود توصیه‌ها و هشدار‌های موکد، برخی افراد با حضور در بانک پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکرده و زمینه ساز ابتلای کارمندان به بیماری کووید- ۱۹ می‌شوند.


 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->