پایان فعالیت دیپلماتیک سفرای عمان و امارات در ایران | سفرای جدید به زودی وارد تهران می‌شوند دریادار ایرانی: در دریای خزر جایی برای قدرت‌های فرامنطقه‌ای وجود ندارد کمیسیون ماده ۱۰ احزاب با تأسیس ۱۱ شعبه استانی احزاب ملی موافقت کرد آیت‌الله علم‌الهدی: کلید حل مشکلات اقتصادی شهرستان صالح‌آباد ساخت جاده است | مناطق تلفیقی، نماد انسجام ملی هستند ظهوریان: قوه‌قضائیه به موضوع تعیین تکلیف پرونده‌های کرسنت و بدهکاران بانکی ورود کند پزشکیان: فرهنگ ایرانیان ریشه در همیاری و کمک به یکدیگر دارد سپاه پاسداران شهادت ۲ نفر از نیروهای سپاه سروآباد کردستان در درگیری با ضدانقلاب را تأیید کرد لایحه مربوط به ارائه خدمات صدور گواهی‌نامه‌های قانونی فنی و ایمنی دریایی اصلاح شد فرمانده نیروی دریایی ارتش: کشورهای ساحلی خزر رزمایش مشترک برگزار می‌کنند طرح صدور گواهینامه برای نوجوانان ۱۶ ساله در چه مرحله‌ای است؟ + فیلم هشدار وزارت خارجه درباره دخالت مخرب اروپا در امور منطقه خلیج‌فارس معاون اول رئیس جمهور: بحران آب یک معضل منطقه‌ای نیست، اقدامات ملی لازم است سخنگوی دولت: متوجه تلاطم‌های بازار هستیم | وزیر امور خارجه با نظر شخصی خود کاری را انجام نمی‌دهد توضیحات سخنگوی دولت درباره قطعی گاز در زمستان ۱۴۰۴ + فیلم دست استرالیا رو شد| ارسال قطعات جنگنده از سیدنی به اسرائیل با پرواز‌های مسافربری توضیح مصر درباره مذاکرات آتش‌بس | هدف در شرم‌الشیخ، ایجاد مکانیسم امنیتی برای عقب‌نشینی کامل اسرائیل از غزه است بیداری دوباره وجدان جهانی در مسئله فلسطین آژانس امدادرسانی سازمان ملل متحد برای فلسطین: غزه محلی ناامن برای یک میلیون کودک فلسطینی است تاریخ انتخابات شورا‌ها در ۱۴۰۵ مشخص شد + جزئیات (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) درصورت تأیید شورای نگهبان، سقف مهریه از ۱۴ به ۱۱۰ سکه افزایش می‌یابد | جزئیات تغییرات لایحه اصلاحی مهریه در مجلس تشریح آخرین وضعیت امنیتی کشور در کمیسیون امنیت ملی توسط وزیر اطلاعات نتانیاهو: هنوز به پایان جنگ غزه نرسیده‌ایم اما به آن نزدیکیم راه‌اندازی سامانه ثبت تخلفات اینترنتی، به صورت آزمایشی | مراحل اعتراض به جریمه‌ها واکنش ایران نسبت‌به کاهش سهم خود از بودجه کمیساریای عالی پناهندگان ترامپ مدعی شد که ایران مایل است توافق غزه به سرانجام برسد وزیر آموزش و پرورش با حضور در مجلس، به سؤالات نمایندگان پاسخ می‌دهد (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عراقچی: دوستی و برادری ایران و پاکستان ریشه دار است

  • کد خبر: ۳۵۴۴۷۹
  • ۰۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۶
عراقچی: دوستی و برادری ایران و پاکستان ریشه دار است
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در دیدار با امیر حزب جماعت اسلامی پاکستان گفت: دوستی و برادری ایران و پاکستان ریشه دار است.

به گزارش شهرآرانیوز، حافظ نعیم الرحمان، امیر حزب جماعت اسلامی پاکستان، ظهر دوشنبه با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

وزیر امور خارجه در این دیدار ضمن تمجید از مواضع قاطع و محکم دولت و ملت پاکستان و جماعت اسلامی پاکستان در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه کشورمان، دوستی و برادری ایران و پاکستان را ریشه‌دار و مستحکم توصیف و بر عزم جمهوری اسلامی ایران برای تقویت همه‌جانبه مناسبات دوستانه با پاکستان تاکید کرد.

امیر جماعت اسلامی پاکستان در این دیدار دفاع قهرمانانه مردم و نیرو‌های مسلح ایران علیه هجمه تظامی رژیم صهیونیستی را به ملت و دولت ایران تبریک گفت و مواضع اصولی حزب جماعت اسلامی پاکستان در خصوص ضرورت تقویت وحدت امت اسلامی در مقابله با رژیم صهیونیستی را تشریح کرد.

در این دیدار در خصوص تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌ویژه ضرورت همگرایی کشور‌های اسلامی برای مقابله با توسعه‌طلبی رژیم صهیونیستی و توقف نسل‌کشی در فلسطین اشغالی تبادل نظر شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->