تغییر زمان برگزاری آزمون و لغو مصاحبه‌های دکتری دانشگاه پیام نور (یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) اعلام آمادگی پرستاران برای حضور در خطوط پدافند درمانی دستگیری ۵ متخلف انتشار اخبار مرتبط با اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در یزد هشدار پلیس فتا: به تماس تلفن‌های خارجی پاسخ ندهید آگهی فروش F-۳۵ اسراییلی در سایت دیوار قطار فوق العاده مشهد-تهران برقرار شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) چطور به سوالات کودکان درباره جنگ و درگیری پاسخ دهیم؟ درب خوابگاه‌های دانشگاه تهران تا اطلاع ثانویه باز می‌ماند دانشگاه شهید بهشتی: امتحانات نیمسال دوم با یک هفته تاخیر برگزار می‌شود اطلاعیه وزارت علوم و وزارت بهداشت درباره نحوه فعالیت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی دقایقی قبل صدای چند انفجار در شهر کرمانشاه شنیده شد دانشگاه شهید بهشتی: به‌زودی قدرت هسته‌ای ایران را به نمایش خواهیم گذاشت آمار غیررسمی شهدای حمله تروریستی اسرائیل به ایران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۲۳ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا اواسط هفته آینده وزارت آموزش و پرورش: امتحانات باقی‌مانده خرداد ماه طبق روال برگزار می‌شود رئیس اورژانس کشور: نیازی به حضور مردم در پایگاه‌های انتقال خون نیست لغو پرواز‌های بازگشت حجاج تا اطلاع ثانوی ستاد بحران وزارت بهداشت به ریاست وزیر بهداشت تشکیل شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) آماده‌باش عملیاتی تمامی نیروهای هلال احمر در سطح کشور در پی حمله اسرائیل به ایران جزئیات حادثه آتش‌سوزی خارک اعلام شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) اتفاق معجزه آسا | یک مسافر از هواپیمای سقوط کرده هند نجات یافت جان باختن یک نفر در آتش‌سوزی پتروشیمی خارک | آتش مهار شد افزایش رشته‌های مجاز برای آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش جشن عید غدیر خم ویژه مددجویان کمیته امداد با حضور استاندار خراسان رضوی برگزار شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) مودی: فاجعه احمدآباد ما را متحیر و غمگین کرده است | همه سرنشینان جان باختند + فیلم ماساژ برای همه کمردرد‌ها خوب نیست ترامپ خروج پرسنل آمریکایی از منطقه غرب آسیا را تأیید کرد
سرخط خبرها

سال جدید تحصیلی با نسخه جدید «شاد»

  • کد خبر: ۳۵۵۰۹
  • ۰۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۷
سال جدید تحصیلی با نسخه جدید «شاد»
قرار است برای سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ نسخه جدید شاد اجرا شود که به گفته مشاور وزیر آموزش و پرورش و مسئول شبکه آموزشی شاد، نسبت به شاد قبلی ایرادات بسیار کمتری دارد و برنامه‌های گسترده برای ایجاد تعامل نسبی وجود دارد که می‌تواند به یک آموزش جدی و حقیقی نزدیک‌تر باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید حسن الحسینی  با بیان اینکه در شرایط کرونا آموزش و پرورش با شعار آموزش تعطیل نیست، به سراغ راه اندازی شبکه شاد رفت و این مرحله را با موفقیت پشت سر گذاشت، گفت: اکنون به‌ دلیل اینکه تابستان است فقط فعالیت‌های فوق برنامه در شاد پیاده‌سازی و اجرا می‌شود و تمام دانش‌آموزان در این برنامه درگیر نیستند. اما به هر حال، تاکنون ۱۴ میلیون نفر عضو این سامانه شده اند. از این تعداد ۱۱ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر دانش آموز هستند.

به گفته الحسینی، فعالیت‌های فوق برنامه در سامانه شاد در طول تابستان در حال برگزاری است. علاوه بر آن‌ها، در ایام تابستان کلاس‌های جبرانی‌ اجرا می شود. خدمات جدید هم به تدریج در برنامه شاد افزود می شود تا اول مهر بهتر برای دانش‌آموزان داشته باشیم.

او ادامه داد: شبکه آموزشی شاد، «مدرسه همراه دانش آموز» است و در این شرایط، ابزار مناسبی برای ادامه یافتن تعلیم و تربیت در عین حفظ سلامت دانش‌آموز به حساب می آید. تمام شرایط آموزشی و پرورشی که برای دانش‌آموز در مدارس وجود دارد به شبکه شاد منتقل شده است. یعنی دانش آموز در تعامل با عناصر آموزشی است و طبیعتا هرچه بیشتر احساس تعامل وجود داشته باشد، احساس می‌کند دقیقا کلاس حقیقی برگزار شده است‌.

ما بر تعمیق و کیفیت فعالیت معلم و دانش آموز در این سامانه تاکید داریم و صرفا احراز هویت ثبت نام برای ما اهمیت ندارد. بلکه حضور و فعالیت مستمر در سال تحصیلی جدید حائز اهمیت خواهد بود. همچنین برای حفظ مرجعیت سامانه شاد در میان تمامی دانش آموزان، ارتباط این شبکه را با سامانه های مدارس غیردولتی برقرار می‌کنیم تا از درگاه شاد به سامانه های مخصوص خود متصل شوند و مانند گذشته از آن استفاده می شود.

 به گفته الحسینی، مرجع در خدمتگزاری به دانش آموزان برنامه سراسری شاد است و این به مثابه انتقال به مدرسه‌ای با قابلیت های جدید است و در این سامانه، سازماندهی آموزشی و پرورشی صورت می گیرد.

مسئول شبکه آمورشی شاد تصریح کرد: شبکه شاد دستیار معلم، دانش آموز و دستیار خانواده است تا موضوع تعلیم و تربیت در تعامل سه جانبه به خوبی مدیریت شود. انتظار داریم تمامی دانش آموزان عضو شاد باشند معلم‌ها و والدین نیز ارسال و دریافت پیام خود را از این طریق انجام دهند و با یکدیگر توسط شاد ارتباط برقرار کنند.

مشاور وزیر آمورش پرورش با بیان اینکه برای اینکه معلم‌ها هم بتوانند بهتر از این فضا استفاده کنند دوره‌های ضمن خدمت در نظر گرفتیم، افزود:  تاکنون نزدیک به ۵۰۰ هزار معلم با همکاری معاونت متوسطه و برنامه ریزی و توسعه منابع در این دوره ها شرکت کرده اند و قصد داریم این دوره ها را تکرار کنیم تا معلمان به آسانی از این برنامه استفاده کنند. همچنین برنامه‌ای داریم والدین نیز به راحتی فعالیت دانش آموزان را در برنامه شاد رصد و از سیستم گزارش گیری کنند.

او یادآور شد: می‌دانیم که مشکلاتی برای دانش آموز معلم و خانواده در استفاده از برنامه شاد وجود داشته است. برای سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ نسخه جدید شاد اجرا می شود که نسبت به شاد قبلی ایرادات بسیار کمتری دارد و برنامه‌های گسترده برای ایجاد تعامل نسبی وجود دارد و فکر می‌کنیم که به یک آموزش جدی و حقیقی نزدیک‌تر می‌شویم.

الحسینی خاطرنشان کرد: شاد را صرفاً یک پیام رسان نمی‌دانیم. بلکه شاد یک پلتفرم آموزشی است که تاکنون صرفا از بخش پیام‌رسان آن رونمایی شده است. به همین دلیل درحال بررسی هستیم که انواع خدمات مناسب برای آموزش باکیفیت و تعاملی مجازی در برنامه شاد بگنجانیم. کلاس های زنده و آزمون ساز و… از انواع آن است.

راه اندازی و ایجاد شبکه شاد را می توان یکی از مهم‌ترین اقداماتی دانست که جامعه آموزش و پرورش را در خود جای داده است.

ایرنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->