روز پیوند اولیا و مربیان، مسیری برای آینده روشن دانش‌آموزان | مشارکت و تعامل، حلقه مفقوده انجمن اولیا و مربیان است «شُله» جهانی‌ترین غذای مردمی در مشهد است | گفتگو با یکی از شله‌پزهای جوان مشهدی که عاشقانه آن را پخت می‌کند دعوت انتقال خون خراسان رضوی از مردم برای مشارکت در پویش «یک درصد برای نجات جان انسان‌ها» نشانه‌های مسمومیت با ماهی را بشناسید آثار منفی آلودگی هوا بر سلامتی | دَم های بی بازدم سد شوریجه از ابتدای زمستان ۱۴۰۴، آب‌گیری می‌شود نماینده سازمان جهانی فائو در ایران: ۸۰۰ میلیون نفر از مردم دنیا دچار کمبود مواد غذایی هستند  کمبود این ویتامین‌ها در بدن منجر به زوال عقل می‌شود سومین همایش ملی امنیت غذایی در مشهد برگزار شد | چاره‌اندیشی نخبگانی برای بحران‌های غذایی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: چرا سازمان تأمین‌اجتماعی بعداز ۷ ماه انتظار، معوقات بازنشستگان را قطره‌چکانی پرداخت می‌کند؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۴ مهر ۱۴۰۴) | آلودگی دست از سر مشهد برنمی‌دارد! رصد بازار مشهد درخصوص عروسک‌های حاشیه ساز ابوظبی چگونه برای خارجی‌ها جذاب‌تر از دبی شده است؟ کمبود ۵۰ پایگاه اورژانس در مشهد کلاس‌های مجازی، دردسر حقیقی خانواده‌ها | روایت چالش‌های آموزش غیرحضوری در روز‌های غبارآلود مشهد آیا مصرف نوشیدنی‌های گازدار به هضم بهتر غذا کمک می‌کنند؟ انجمن اولیا و مربیان محفلی برای هم‌افزایی ۲ نهاد خانه و مدرسه خودرو با نصف قیمت برای بازنشستگان آموزش و پرورش و فرهنگیان+ جزئیات وزیر آموزش و پرورش: نگاه تحولی دولت به عدالت آموزشی، آغاز یک جریان تمدنی در کشور محسوب می‌شود درباره کلاس‌های ۴۱ نفره در  ۲۱ محله مشهد که  فرصت  آموزش برابر را  از دانش آموزان می‌گیرد | سرانه؛ صفر مطلق پیش‌بینی بارش باران و وزش باد در برخی استان‌ها (۲۴ مهر ۱۴۰۴) فیش حقوقی بازنشستگان تأمین اجتماعی باید اصلاح شود عوارض مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک که از آن‌ها بی‌خبرید  چند تمرین ساده برای تقویت ریه‌ها در هوای سرد موارد ابتلای تب دنگی در هرمزگان به ۷۰ نفر رسید (۲۴ مهر ۱۴۰۴) دادسرای جرائم پزشکی درباره تزریق بوتاکس در آرایشگاه‌ها هشدار داد جای پای حضرت زینب (س) در مصر: مسجدی که میزبان کاروان اسرای کربلا بود اعترافات تکان‌دهنده مردی که جسد دختر جوانش را خاکستر کرد! اخراج کادر خاطی مدرسه در پی انتشار فیلم تنبیه بدنی یک دانش‌آموز
سرخط خبرها

سنجش سلامت روان ۸ میلیون دانش‌آموز | افراد در معرض خطر به مشاور ارجاع می‌شوند

  • کد خبر: ۳۵۵۱۸۲
  • ۰۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۷
سنجش سلامت روان ۸ میلیون دانش‌آموز | افراد در معرض خطر به مشاور ارجاع می‌شوند
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: مشکلات برخی از دانش آموزان درگیر با آسیب‌های روانی با ارجاع به مراکز مشاوره‌، برخی با مشاوره در مدرسه و برخی با ارجاع به دستگاه‌های حمایت‌کننده، دنبال شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حسین زاده ملکی با بیان اینکه یکی از مهمترین اتفاقات و دستاورد‌های یک سال گذشته، تقویت ستاد راهبری «نماد» یا نظام مراقبت‌های اجتماعی دانش آموزان است گفت: اتفاقات بسیار بزرگی در این زمینه افتاده و مقدمات خوبی فراهم شده، اینکه نیمی از دانش آموزان از باب موضوعات آسیب‌های روانی و اجتماعی به صورت علمی غربالگری شدند اتفاق خوبی است.

وی با بیان اینکه دانش آموزانی که در معرض خطر بودند شناسایی شدند، افزود: در مرحله اول به مقدار توان بخشی از افراد شناسایی شدند، رسیدگی روحی، روانی و اجتماعی انجام شده، بخش زیادی هم باقی مانده که این رسیدگی‌ها صورت می‌گیرد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه آمار‌هایی در این زمینه وجود دارد، اما در این آمار‌ها مسئله کیفیت مطرح است ادامه داد: ۸ میلیون دانش آموز غربالگری شدند که کمتر از یک درصد آنها شرایط پر خطری را در موضوعات آسیب‌های روانی و اجتماعی ممکن بود تجربه کنند یا در حال تجربه کردن بودند که برخی به صورت ارجاع به مراکز مشاوره یا مشاوره در مدرسه و برخی با ارجاع به دستگاه‌های حمایت کننده، پیگیری شدند.

حسین زاده ملکی با بیان اینکه این پیگیری‌ها به صورت کیفی بوده و حال روحی دانش آموزان در آن برهه بهبود پیدا کرده است گفت: ممکن است آسیب‌ها در برهه دیگری خود را به گونه دیگری بروز دهند ه این امر نیازمند رسیدگی است. همچنین پروتکل‌ها اصلاح و به روز رسانی شد؛ امیدواریم برای سال دوم بتوانیم به سمت غربالگری ۱۰۰ درصدی دانش آموزان حرکت کنیم.

وی افزود: اراده کرده‌ایم اکثر دانش آموزان غربالگری شوند تا اگر دانش آموزی در شرایط خطر قرار دارد قبل از آنکه گرفتار آسیب شود به سراغ او رفت و به او کمک کرد. در غربالگری‌ها گا‌ها متوجه می‌شویم در منطقه‌ای از کشور وقوع برخی آسیب‌ها بیشتر است که با هماهنگی برخی دستگاه‌ها در آن محله و منطقه، برنامه‌های پیشگیری صورت می‌گیرد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه نجات‌های خیلی شیرین و بسیار خوشحال کننده‌ای داشته‌ایم ادامه داد: امیدواریم بتوانیم این موضوعات را توسعه و تقویت دهیم.

حسین زاده ملکی با بیان اینکه یکی دیگر از برنامه‌های انجام شده ناظر به روایت جنگ ۱۲ روزه بود عنوان کرد: هفت بسته عملیاتی و محتوایی تولید و بخشی را منتشر و بخشی را هم در طول سال تحصیلی آماده می‌کنیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->