فیلم قاتل وحشی، ساخته حمید نعمت‌الله به جشنواره فجر می‌رود؟ برنامه کنسرت خوانندگان پاپ در زمستان ۱۴۰۳ بهنوش طباطبایی و حامد بهداد با «گیس» به جشنواره فجر می‌روند ویدئو | منصور ضابطیان در «آپارات» میزبان ستارگان دوران مدرن می‌شود ویدئو | بخش هایی از گفتگوی جنجالی محمدحسین مهدویان با هوشنگ گلمکانی حادثه در تنکابن | یادی از مرحوم منوچهر حامدی خراسانی، بازیگر سینما و تلویزیون تمدید مهلت ارسال اثر به نوزدهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر به نام مادر | مروری بر مشهورترین مادر‌های سینمای پس از انقلاب اسلامی بومیان جزیره سی پی یو آموزش داستان نویسی | شکل مولکول‌های جهان (بخش اول) همه چیز درباره فیلم گلادیاتور ۲ + بازیگران و خلاصه داستان نقش‌آفرینی کیانو ریوز و جیم کری در یک فیلم کارگردان فیلم ۱۰۰ ثانیه‌ای ردپا: پیام انسانی، رمز موفقیت در جشنواره‌های جهانی است اسکار سینمای اسپانیا نامزدهای خود را معرفی کرد برج میلاد، کاخ چهل و سومین جشنواره فیلم فجر شد آمار فروش سینمای ایران در هفته گذشته (٢ دی ١۴٠٣) استوری رضا کیانیان در واکنش به بستری‌شدن محمدعلی موحد و آلودگی هوا + عکس
سرخط خبرها

نام استاد غلامحسین امیرخانی در فهرست گنجینه‌های زنده بشری درج شد

  • کد خبر: ۳۵۵۲۴
  • ۰۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۷
نام استاد غلامحسین امیرخانی در فهرست گنجینه‌های زنده بشری درج شد
فرهنگستان هنر ثبت نام استاد غلامحسین امیرخانی، عضو پیوسته فرهنگستان هنر را به عنوان گنجینه زنده بشری، تبریک گفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نام استاد غلامحسین امیرخانی، عضو پیوسته فرهنگستان هنر به عنوان گنجینه زنده بشری در فهرست «نادره‌کاران میراث فرهنگی ناملموس» ثبت شد. فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران ضمن تبریک و تهنیت برای این خبر مسرت بخش، توفیقات بیشتر این هنرمند گران‌مایه را از درگاه خداوند متعال خواستار است.

 

غلامحسین امیرخانی ۲ بهمن‌ماه ۱۳۱۸ در طالقان متولد شد. وی سال‌های آغازین دبستان را در طالقان طی کرد، سپس با استقرار خانواده‌اش در تهران تحصیلات ابتدایی خود را در دبستان مسعود سعد سلمان، به پایان رساند و پس از اتمام دبیرستان به آموختن هنر خوشنویسی روی آورد. غلامحسین امیرخانی شاگرد استادانی چون سیدحسین میرخانی و سیدحسن میرخانی در خط نستعلیق بود.

 

او همچنین از خط استادان قدیمی مانند میرعمادالحسنی، عمادالکتاب، میرزای کلهر، علی‌اکبر کاوه و چند تن دیگر مشق کرد.

 

شیوه ویژه‌ای که او در نستعلیق‌نویسی دارد مورد اقبال بسیاری از استادان خوشنویسی است و معتقدند او برترین نستعلیق‌نویس حال حاضر است زیرا در نگارش خط نستعلیق از ریز و درشت دستی قوی و مهارتی مثال زدنی و فوق‌العاده دارد.

 

استاد امیرخانی از سال ۱۳۴۰ در اداره کل هنرهای زیبا در وزارت فرهنگ و هنر سابق (وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی) به سمت خطاط استخدام شد. از فعالیت‌های دیگر او می‌توان به مدیریت و ریاست شورای عالی انجمن خوشنویسان ایران، مدیریت فرهنگسرای ارسباران و ریاست شورای عالی خانه هنرمندان ایران نیز اشاره کرد. او همچنین در انجمن خوشنویسان ایران به کار تعلیم خط به خوشنویسان و استادان دیگر مشغول است.

 

بسیاری از خوشنویسان صاحب نام معاصر از جمله کرمعلی شیرازی و امیراحمد فلسفی شاگرد غلامحسین امیرخانی هستند و بیشتر خوشنویسان معاصر به‌طور مستقیم یا غیر مستقیم از خط او مشق کرده‌اند.

 

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->