پزشکیان: باید باور توانستن را در فرزندانمان تقویت کنیم سفیر لهستان به وزارت خارجه احضار شد عراقچی: وزرای خارجه جنبش عدم تعهد، حملات اسرائیل و آمریکا به ایران را محکوم کردند ادامه مذاکرات درباره مرحله دوم توافق آتش‌بس غزه سرویس امنیت فدرال روسیه: ناتو پشت حوادث پهپادی اخیر اروپا قرار دارد رئیس جمهور ونزوئلا: آمریکا به‌دنبال کودتا در ونزوئلاست پزشکیان در اصفهان عنوان کرد: ترس من از دعواهای داخل است محسنی ثانی: صلح آمریکایی، یعنی جنگ بروجردی: نمی‌توان به آمریکا برای مذاکره اعتماد کرد کمیسیون برنامه و بودجه مجلس: کالابرگ، ابزار مؤثر برای ثبات بازار در شرایط تورمی است مدیر اف‌بی‌آی مدعی شد که پرونده‌های مرتبط با جاسوسی ایران ۵۰ درصد افزایش یافته است لاوروف از گفت‌وگوی پوتین و الشرع درباره پایگاه‌های نظامی روسیه در سوریه خبرداد سردار «علیرضا افشار» درگذشت (۲۴ مهر ۱۴۰۴) | سمت او چه بود؟ پزشکیان خطاب به افغانستان و پاکستان: دشمنان امت اسلامی در پی ایجاد تفرقه میان ما هستند به منظور افتتاح چند رویداد ملی و بین‌المللی، پزشکیان وارد اصفهان شد + فیلم ترامپ: اگر ایران سلاح هسته‌ای بسازد، دوباره حمله می‌‎کنیم ویتکاف: گزارش‌ها درباره کاهش نقش من در دولت ترامپ نادرست است تأکید عراقچی بر همبستگی جنبش عدم‌تعهد با آرمان فلسطین بازداشت مردی که قصد ترور نتانیاهو را داشت احتمال حمله به ونزوئلا شدت گرفت | ترامپ عملیات سیا در ونزئولا را مجاز اعلام کرد اجساد ۲ اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل داده شد (۲۳ مهر ۱۴۰۴) خرازی: مذاکرات آمریکایی‌ها غیرمنطقی بود | ایران وارد مذاکره درباره موشک و مقاومت نمی‌شود وضعیت اضطراری برای هواپیمای وزیر جنگ آمریکا + علت (۲۳ مهر ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی جسد مزدور خود را نمی‌پذیرد دیدار عراقچی و وزیر خارجه ونزوئلا در کامپالا (۲۳ مهر ۱۴۰۴) ورود ۲۰۰ سرباز آمریکایی به فلسطین اشغالی برای نظارت بر اجرای آتش‌بس وزیران امور خارجه ایران و کوبا دیدار کردند (۲۳ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا (ص) رسما معرفی شد

  • کد خبر: ۳۵۶۲۸۳
  • ۱۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۳
فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا (ص) رسما معرفی شد
سردار سرلشکر علی عبداللهی، فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیا (ص) در پیامی فرا رسیدن میلاد مسعود پیامبر عظیم الشان اسلام حضرت محمد (صَلَی اللهُ عَلَیه و آلِه و سَلَّم) و آغاز هفته وحدت را به ملت بزرگ ایران و امت اسلامی تبریک گفت.

به گزارش شهرآرانیوز، در پیام سرلشکر عبداللهی آمده است: فرا رسیدن هفته وحدت که با نام مبارک پیامبر اعظم (صَلَی اللهُ عَلَیه و آلِه و سَلَّم) پیوند خورده، فرصتی است تا با تامل در آموزه‌های نورانی آن حضرت وحدت و همبستگی را بیش از پیش در کشور عزیزمان ایران و امت اسلامی تقویت کنیم.

اتحاد مقدسی که در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با هوشیاری و هوشمندی ملت قهرمان و منسجم ایران همچون دوران دفاع مقدس ۸ ساله و توطئه‌های مختلف بر علیه کشور رقم خورد نه تنها دشمن صهیونیستی و آمریکا را در پیگیری اهداف خصمانه خود، علیه کشور ناکام گذاشت، که جلوه‌ای زیبا و ماندگار از همبستگی ملی ایرانیان را به جهانیان نشان داد.

نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران با تاسی از آموزه‌های الهام بخش و وحدت آفرین قرآن و اسلام عزیز و تحت زعامت فرماندهی معظم کل قوا حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (مدظله العالی) و بر اساس وظایف ذاتی خود همواره در آمادگی کامل برای حفاظت از کیان کشور، امنیت ملی و دستاورد‌های انقلاب اسلامی به سر می‌برند و نسبت به قبل از جنگ تحمیلی اخیر آماده‌تر و از دستاورد‌های بالاتر و بیشتری برخوردار هستند و ملت عزیز ایران نباید هیچگونه نگرانی نسبت به آینده داشته باشند. دشمن با جنگ روانی و رسانه‌ای در صدد است فضای کشور را ملتهب کند، در حالیکه خود در عرصه‌های مختلف دچار مشکلات فراوانی در سطح داخلی، منطقه‌ای و بین المللی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->