نجات دختر فراری از لانه دزدان نقابدار توسط پلیس مشهد پلمب کافه مشروبات الکلی در تهران تعطیلی مدارس خوزستان به دلیل آلودگی شدید هوا در روز یکشنبه (۱۸ آبان ۱۴۰۴) صدور رأی بخش سوم پرونده «کینگ مانی»| تعیین تکلیف ۷۴۸ شاکی ثبت ۱۴۹ زلزله در کشور طی هفته گذشته (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | وقوع ۱۲ زمین‌لرزه در خراسان رضوی ترکیدگی لاستیک فوکر ۱۰۰ آسمان در فرودگاه مشهد| مسافران سالم پیاده شدند مسمومیت ۲۳ زن و ۳ مرد در یکی از هتل‌های مشهد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) توسعه عدالت آموزشی با ساخت بیش از ۳۰۰ مدرسه جدید در خراسان رضوی هشدار گسترش خشکسالی | از هر ۱۰ سد کشور یکی در آستانه خشک‌شدن است آلزایمر عملکرد عصبی-عروقی بافت چربی را مختل و ریسک دیابت و بیماری قلبی را افزایش می‌دهد اول شدیم، تبریک! دو عامل پنهان در اختلال خواب و کاهش باروری زنان را بشناسید افراد پیش دیابتی شب‌ها این آجیل را بخورند تدوین بسته‌های آموزشی «از ایران دفاع می‌کنیم» برای همه مقاطع تحصیلی کشف ۶۳۲ کیلوگرم موادمخدر صنعتی و سنتی در خراسان رضوی (۱۷ آبان ۱۴۰۴) اولین قطار روسیه به ایران وارد شد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) دیابت از کودکی تا سالمندی را تحت تأثیر قرار می‌دهد مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی: هیچ موردی از سویه جدید تب برفکی شناسایی نشده است با تغذیه درست از سکته مغزی جلوگیری کنید اعلام آخرین جزئیات از آزمون استخدامی قوه قضائیه آیا آب تهران جیره‌بندی شده است؟ | وزیر نیرو: مجبوریم فشار آب را کم کنیم سهل‌انگاری رانندگان جاده‌ای در خراسان رضوی جان یک موتورسوار را گرفت | ۲۶ تصادف طی شبانه‌روز گذشته در جاده‌های استان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۷ آبان ۱۴۰۴) | از شدت سرمای هوا کاسته می‌شود شینا انصاری: حمله رژیم صهیونیستی به ایران می‌توانست یکی از بزرگ‌ترین فجایع زیست‌محیطی جهان باشد گلایه از تأخیر در پرداخت کارانه‌های کارکنان درمانی بیمارستان‌های مشهد زمان ‌ثبت‌نام وام‌های دانشجویی تعیین شد + جزئیات گسترش فعالیت پشه آئدس با بارش‌های پاییزی | هشدار گسترش تب دنگی در برخی مناطق کشور ورود کودکان به مدارس از ۵سالگی اجباری خواهد شد؟
سرخط خبرها

افتتاح بیش از ۲ هزار پروژه محرومیت‌زدایی به ارزش ۵۵۶ میلیارد ریال در مشهد

  • کد خبر: ۳۶۱۵۱۵
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۱
افتتاح بیش از ۲ هزار پروژه محرومیت‌زدایی به ارزش ۵۵۶ میلیارد ریال در مشهد
فرمانده قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: در جریان طرح بزرگی که امروز به بهره‌برداری می‌رسد، ۲۰۶۹ پروژه محرومیت‌زدایی در بخش‌های مختلف مسکن محرومان، بهسازی مدارس، احداث کارگاه‌های تولیدی، پروژه‌های فرهنگی و طرح‌های آبخیزداری به اعتبار تجمیعی ۵۵۶ میلیارد و ۷۱۰ میلیون ریال در دسترس مردم شهرستان مشهد خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار ضیاء‌الدین حزنی، در آیین بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی و ویژه‌برنامه‌های محرومیت‌زدایی سازمان بسیج مستضعفین که صبح امروز (شنبه، ۵ مهر ۱۴۰۴) با محوریت توزیع ۱۵ هزار سبد لوازم‌التحریر، ۵۰۰ سبد ورزشی مدارس و محلات و افتتاح سلسله‌پروژه‌های عمرانی منازل معسرین حاشیه شهر مشهد برگزار شد، اظهار کرد: من از این موقعیت استفاده می‌کنم تا چند درخواست و درددل خود را با گروه‌های جهادی استان خراسان رضوی در میان بگذارم.

وی تأکید کرد: بر اساس آمار رسمی مجامع بین‌المللی، ایران اسلامی ۷ درصد از تمام منابع معدنی و ثروت‌های طبیعی جهان را در خود جای داده است؛ در حالی که جمعیت کشور ما فقط یک درصد از جمعیت کره زمین است. مقایسه این دو آمار به‌روشنی ثابت می‌کند که فرایند توزیع ثروت در کشور ما دچار اشکالات جدی است و به همین دلیل نیز با شکل‌های مختلف محرومیت در نقاط مختلف کشور مواجه هستیم.

۳ چالش اصلی خانواده‌های کم‌برخوردار

فرمانده قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که مهمان ویژه این مراسم بود، بیکاری، اعتیاد و طلاق را سه مشکل اساسی خانواده‌های کم‌برخوردار دانست و گفت: در جریان حل معضل بیکاری، باید به این باور برسیم که منتظرماندن برای اینکه یک مسئول دولتی بیاید و گره را حل کند، یک انتظار بیهوده است. آخر کار، بازهم بار اصلی برعهده شما و امثال شما گروه‌های جهادی است. امروز در معضل اعتیاد شاهد فراگیرشدن روزافزون آن حتی در میان خانواده‌های سنتی و مذهبی هستیم و اعتیاد نیز به سطح مدارس رسیده است. در این شرایط، باید پیوست مشخصی از فعالیت‌های شما متمرکز بر برنامه‌های فرهنگی بوده و توجه مطلق به مسائل عمرانی دیگر نمی‌تواند به‌عنوان یک طرح کامل موردقبول باشد.

وی خطاب به فرماندهان و اعضای گروه‌های جهادی مشهد بیان کرد: عزیزان من، مردم ایران خوشه‌های مروارید هستند. شما کجا سراغ دارید ملتی را که تا این حد در فشار و تحریم و آسیب باشد، اما بازهم ۲۲بهمن، خیابان‌ها را لبریز از حضوری دشمن‌شکن کند؟ گروه‌های جهادی خیلی مسئولیت دارند. شما تکلیف دارید از اینکه چه‌کسی عهده‌دار مسئولیت است، عبور کنید و خودتان مرام مردم‌داری، مردم‌یاری و مردم‌دوستی را در دستورکار قرار دهید.

۵۵۰ میلیارد ریال، سرجمع اعتبار طرح محرومیت‌زدایی

سردار حزنی تصریح کرد: خدا رحمت کند مرحوم آیت‌الله فاضل لنکرانی را که همیشه به ما می‌گفت اصل دین آن است که انسان واجبات را انجام بدهد و به‌جای مستحبات، گره از کار مردم بگشاید. عزیزان من، دولت‌ها و مسئولیت‌ها می‌آیند و می‌روند، اما آنچه می‌ماند، مردم هستند و رضایت پروردگار که از طریق خدمت به مردم حاصل می‌شود. این یک واقعیت است و باید همه ما به آن عامل و معتقد باشیم.

وی تأکید کرد: در جریان طرح بزرگی که امروز به بهره‌برداری می‌رسد، ۱۰۲۰ پروژه احداث، مرمت و بازسازی مسکن محرومان و مددجویان تحت پوشش کمیته امداد به ارزش ۱۰۰ میلیارد ریال، ۶۳۳ پروژه احداث، مرمت و بهسازی مساجد، خانه عالم و حوزه علمیه به ارزش ۲۰۰ میلیارد ریال، ۵۱ پروژه احداث و مرمت خانه بهداشت به ارزش ۳۰ میلیارد ریال، ۱۱۸ پروژه حفر و احداث چاه آب، قنات و آب‌بند به ارزش ۳۰ میلیارد ریال، ۱۲۰ پروژه ساخت و بهسازی مدارس به ارزش ۴۰ میلیارد ریال و ۶ پروژه احداث و بهسازی کتابخانه، یادمان شهدا و دارالقرآن به ارزش ۸ میلیارد ریال همه در دسترس مردم و جامعه هدف خاص هر طرح قرار می‌گیرد.

به گفته فرمانده قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، علاوه بر این ۶ محور، ۱۲ پروژه احداث و راه‌اندازی کارگاه‌های تولیدی صنایع‌دستی به ارزش ۲۰ میلیارد ریال و ۱۰۹ پروژه متفرقه عمرانی و زیرساختی به ارزش ۱۰۰ میلیارد ریال به‌صورت هم‌زمان افتتاح می‌شود تا مجموع اعتبار کل طرح به بیش از ۵۵۶ میلیارد ریال برسد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->