احمد الشرع با هدف دیدار ترامپ وارد آمریکا شد عراقچی در گفتگوی تلفنی با همتای پاکستانی بر ضرورت ادامه گفت‌و‌گو‌ها با افغانستان برای کاهش تنش تاکید کرد اردوغان بلوکه کردن دارایی‌های الجولانی را لغو کرد اعتراض آلمانی‌ها به صادرات سلاح از این کشور به اراضی اشغالی مقام نیجریه ای: ترامپ باید به خاطر اظهاراتش درباره نیجریه عذرخواهی کند تقلای آمریکا برای تحمیل قیمومیت بین‌المللی بر غزه اسرائیل به صحنه جنگ‌های خیابانی تبدیل شده است مخالفت کشور‌های عربی با بازسازی غزه با شرط و شروط آمریکا و اسرائیل اوکراین در خاموشی فرو رفت وقوع انفجار در حومه لاذقیه (۱۷ آبان ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: خراسان باید الگوی توسعه فرهنگی و اقتصادی کشور باشد گزارشگر سازمان ملل: اگر می توانستم  طلسم کنم جلوی جنایات اسرائیل را می گرفتم تاکید مسکو بر همکاری‌های نظامی ـ سیاسی با پیونگ‌یانگ عراقچی: جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند واکنش حداقلی اتحادیه اروپا به حملات اسرائیل به لبنان برگزاری نشست شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی با حضور سران قوا (۱۷ آبان ۱۴۰۴)  استاندار خراسان رضوی خبر داد: تخصیص ۵۲۱ میلیارد تومان بودجه جهت رفع تنش آبی روستاهای خراسان رضوی واکنش لیبرمن به صدور حکم بازداشت نتانیاهو در ترکیه تصویب طرح‌های رفع تنش آبی و تأکید بر شفافیت در اجرای مصوبات توسعه‌ای خراسان رضوی رسانه عبری: جنگ با لبنان نزدیک تر از همیشه است حمله ارتش اسرائیل به چند شهر کرانه باختری (۱۷ آبان ۱۴۰۴) مصر خواستار کاهش تنش در جنوب لبنان شد بیش از ۱۱ هزار تن در سوریه از ابتدای سال ۲۰۲۵ جان باختند لاوروف: دستور پوتین درباره مقدمات آزمایش‌های هسته‌ای در حال انجام است رأی‌گیری ویژه در انتخابات پارلمانی عراق فردا یکشنبه (۱۸ آبان ۱۴۰۴) برگزار می‌شود بحران تعطیلی دولت آمریکا، ۷۵۴ پرواز را لغو کرد نفوذ دوباره ارتش اسرائیل به جنوب سوریه (۱۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حمله پلیس اسرائیل به معترضان در حیفا؛ ده‌ها نفر بازداشت شدند + فیلم و تصاویر

  • کد خبر: ۳۵۶۳۲۱
  • ۱۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۰
حمله پلیس اسرائیل به معترضان در حیفا؛ ده‌ها نفر بازداشت شدند + فیلم و تصاویر
پلیس اسرائیل روز پنجشنبه به معترضان فلسطینی در شهر حیفا که علیه جنگ و محاصره غزه تجمع کرده بودند، حمله و دست‌کم ۱۰ نفر را بازداشت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ میدان «الاسیر» شهر حیفا شامگاه امروز پنج شنبه بار دیگر شاهد اعتراضات ضد جنگ غزه بود؛ تجمع هفتگی معترضان در این میدان به مدت دو ماه است که برگزار می‌شود و ده‌ها فعال فلسطینی در آن شرکت می‌کنند.

این تجمع با دعوت «جنبش متحد در داخل فلسطین» برگزار شده و هدف آن اعتراض به سیاست‌های گرسنگی و محاصره غزه است.

معترضان با کوبیدن ظروف فلزی خالی و سردادن شعار‌هایی مانند «نه به گرسنگی غزه»، «غزه از گرسنگی می‌میرد» و «جنگ نسل‌کشی را متوقف کنید» مخالفت خود را با سیاست‌های اسرائیل نشان دادند. تصاویر مردم گرسنه غزه و وصیت‌نامه شهدای این منطقه نیز قرائت شد.

پلیس اسرائیل با اعزام نیروهایش به محل تجمع، بار دیگر به شیوه‌ای خشونت‌آمیز با معترضان برخورد کرد؛ رویه‌ای که در تجمعات پیشین حیفا نیز بار‌ها دیده شده و منجر به بازداشت شهروندان بدون هیچ توجیه قانونی شده است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->