متهم متواری پس از یک سال بازداشت شد | مخفی شدن دزد چاق در کولر آبی! دادستان تهران هشدار داد: برخورد سخت با انتشار اخبار کذب و برهم‌زننده امنیت روانی جامعه درمورد مکانیسم ماشه اجرای ۱۱۲ برنامه به مناسبت هفته گردشگری در خراسان رضوی عوارض خطرناک بیماری باکتریایی که شبیه سرماخوردگی است از حرم تا کوهسنگی، مشهد نقطه تلاقی زیارت و گردشگری | گزارشی از وضعیت صنعت توریسم در مشهدالرضا (ع) دستگیری یک متخلف محیط زیست در تایباد | خسارت ۱۰۰ میلیون ریالی به محیط زیست خراسان رضوی ناشی از نگهداری اجزای حیوانات خانم‌های باردار نیازی به «غذای دو نفره» ندارند صدور حکم حبس و اعدام برای اعضای شبکه چهار نفره موساد کارایی واکسن آنفلوانزا بین ۴۰ تا ۶۰ درصد است حفر چاه چه زمانی جرم محسوب می‌شود و مجازات آن چیست؟ با منافذ باز پوست چه کنیم؟ | این منافذ به طور قطعی درمان می‌شوند؟ معاون وزیر راه و شهرسازی: پروژه قطار حومه‌ای مشهد - گلبهار مسیر سفر را بیش از یک ساعت کوتاه می‌کند هوای امروز مشهد باز هم «ناسالم برای گروه‌های حساس» (شنبه، ۵ مهر ۱۴۰۴) چگونگی توزیع شیر در مدارس | مناطق محروم در اولویت دریافت شیر مدرسه اسامی محصولات آرایشی غیر مجاز منتشر شد (۵ مهر ۱۴۰۴) آتش‌سوزی کنترل‌شده در فرودگاه مشهد تا ساعاتی دیگر | مردم با مشاهده دود، نگران نشوند (۵ مهر ۱۴۰۴) فاش شد: قتل خونین پیرزن سبزواری به دست داماد سنگدل طمعکار تله‌های مخفی اعتیاد در خوابگاه‌های دانشجویی هشدار نماینده وزیر بهداشت در شورای عالی سازمان نظام پرستاری: تربیت پرستاران در مراکز غیر استاندارد به سلامت مردم آسیب می‌زند تصادف مرگبار پراید با تریلی ترک در کمربندی سبزوار + تصاویر سازمان دامپزشکی کشور: گوشت‌های آلوده وارداتی از مغولستان وارد بازار نشده است رئیس قوه‌قضائیه دستورالعمل پیگیری پرونده‌های کثیرالشاکی ملی را صادر کرد تلف شدن ۲ قلاده خرس قهوه‌ای بر اثر اصابت گلوله در آمل بلاگر وکیل‌نما بازداشت شد (۴ مهر ۱۴۰۴) تردد در آزادراه تهران- شمال و محور چالوس ممنوع شد (۴ مهر ۱۴۰۴) حرکت قطار‌ها از مشهد با تاخیر انجام می‌شود (۳ مهر ۱۴۰۴) مهار آتش سوزی در بازارچه مرزی دوغارون خراسان رضوی (۳ مهر ۱۴۰۴) وزیر نیرو: پاییز بسیار سختی را از نظر شرایط آبی در پیش خواهیم داشت چگونه با هوس شیرینی مقابله کنیم؟ آیا میل زیاد به شیرینی خطرناک است؟
سرخط خبرها

میزان ارزآوری گردشگران سلامت ۴ برابر گردشگران عادی است

  • کد خبر: ۳۵۶۵۷۴
  • ۱۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۴
میزان ارزآوری گردشگران سلامت ۴ برابر گردشگران عادی است
معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و رئیس شورای راهبری گردشگری سلامت کشور گفت: اهمیت حوزه گردشگری از نظر اقتصادی و تجارت بین‌الملل به گونه ای است که هر گردشگر سلامت چهار برابر یک گردشگر عادی هزینه می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ انوشیروان محسنی بندپی در چهارمین همایش و نمایشگاه بین‌المللی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی که در مرکز همایش‌های بین‌المللی سازمان صدا و سیما برگزار شد، اظهار داشت: اهمیت حوزه گردشگری از نظر اقتصادی و تجارت بین‌الملل به گونه‌ای است که هر گردشگر سلامت چهار برابر یک گردشگر عادی هزینه می‌کند؛ ارزآوری، اشتغال زایی بالاتری دارد و به تجارت بین‌المللی کشور کمک می‌کند.

وی افزود: رسیدن به درآمد ۶ میلیارد یورویی که هدف ما در برنامه هفتم پیشرفت است، تأثیرات مستقیم و بسیار بالایی برای اقتصاد کشور خواهد داشت.

محسنی بندپی ادامه داد: کمک به بهبود و ارتقای زیرساخت‌های کیفی خدمات درمان و سلامت در سطح بین‌المللی نیز در پی توسعه این بخش فراهم می‌شود. به گونه‌ای که وقتی برای جذب گردشگران سلامت تلاش می‌کنیم یعنی در حال اتصال به سیستم جهانی سلامت و گردشگری هستیم و باید در سطح و کیفیتی جهانی خدمات ارائه دهیم.

رئیس شورای راهبری گردشگری سلامت کشور خاطرنشان کرد: ما در حال حاضر حدود ۳۰۰ مرکز و بیمارستان دارای مجوز IPD داریم، این مراکز برای اینکه بتوانند خدماتی در سطحی بین‌المللی ارائه دهند باید از نظر کیفیت خدمات و فرهنگ ارائه خدمات متحول شوند و جهت شفاف‌سازی و اعتمادسازی بین‌المللی برنامه‌های مشخصی داشته باشند که این مهم با توجه به رویکرد جدید معاونت درمان به عنوان یکی از اهداف اصلی شورای راهبری گردشگری سلامت در حال رشد و تقویت است.

محسنی بندپی محرک‌های اصلی بازار گردشگری سلامت ایران را در سطح بین‌المللی برشمرد و گفت: این محرک‌ها شامل اعتبار و برند پزشکی و درمانی مقصد ایران در سطح بین‌المللی، قابلیت دسترسی به مقصد از بازارهای هدف منطقه، هزینه‌های تمام شده پایین بسته سفر به ایران بر اساس زنجیره خدمات است به طوری که ما در حال حاضر حدود ۷۰۰ دفتر دارای مجوز گردشگری سلامت داریم که در حوزه جذب و ارائه بسته‌های خدمات گردشگری سلامت فعال هستند.

وی با برشمردن سایر محرک‌های این بازار افزود: همچنین آخرین تکنیک‌ها و تکنولوژی‌های به روز پزشکی و درمان، (در پیوندها، ارتوپد، درمان ناباروری و غیره)، پایین بودن زمان انتظار برای دریافت خدمات، تنوع جاذبه‌ها و مکان‌های گردشگری در ایران از نظر فرهنگی، زیارتی، زبان، غذا، طبیعت و سایر، تشابهات فرهنگی و قومی کشور با بازارهای منطقه (عراق، عمان، افغانستان، ترکمنستان و غیره، موقعیت استراتژیک و ایده‌ال ایران در مجاورت با جمعیت کشورهای بازارهای گردشگری سلامت که عمدتا دارای ضعف‌های اساسی در سیستم درمانیشان هستند نیز در این بخش قرار می‌گیرند.

معاون گردشگری همچنین با برشمردن چهار سیاست اصلی در این حوزه گفت: برندینگ و معرفی با هدف اطلاع‌رسانی ظرفیت‌های گردشگری سلامت و بازارسازی، طراحی و توسعه برند یا نشان ملی گردشگری سلامت و در پی آن رونمایی از پوستر جشنواره معرفی برند ملی گردشگری سلامت، سیاست تقویت سیستم حکمرانی و نظارت بر زنجیره گردشگری سلامت از طریق برنامه‌ها، راه‌اندازی سامانه گردشگری سلامت کشور، دستورالعمل عملیاتی ساماندهی گردشگری سلامت برای استان‌ها، آموزش و توانمندسازی فعالان این حوزه، سیاست هم‌افزایی، همگرایی و توسعه تعاملات بین‌بخشی از طریق پویاسازی شورای راهبری گردشگری سلامت کشور از جمله راهبردهای پیش رو هستند.

محسنی بندپی با اشاره به اینکه اکنون نقش هر دستگاه در فرآیند توسعه گردشگری سلامت کشور تعریف شده است، افزود: موضوعات مرتبط با فرایند درمان در درون بیمارستانی با وزارت بهداشت از طریق مجوز IPD، مدیریت سفر و پکیجینگ تور و خدمات گردشگری سلامت موضوعات بیرون بیمارستانی مانند اقامت، ویزا، ترانسفر و گردشگری با وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و با محوریت دفاتر و شرکت‌های فعال این حوزه است‌.

وی گفت: امور بین‌المللی‌سازی پزشکان با سازمان نظام پزشکی کشور است و ویزا و روادید از طریق وزارت امور خارجه پیش می‌رود. این روند در حالی است که برندینگ و تجاری‌سازی برند با محوریت اتاق بازرگانی و وزارت گردشگری و در نهایت تنوع در محصولات گردشگری سلامت مانند گردشگری اسپا و تندرستی و آب‌های گرم درمان و دهکده‌های سلامت از طریق وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی پیش می‌رود.

محسنی بندپی در پایان این گردهمایی در کنار سایر مقامات حاضر، از فعالان بخش خصوصی گردشگری سلامت تقدیر کرد.

این رویداد به عنوان بزرگترین رویداد حوزه خدمات درمانی و گردشگری سلامت منطقه با حمایت انجمن گردشگری سلامت استان تهران، مرکز توسعه گردشگری سلامت کشورهای اسلامی و سایر تشکل‌های بین‌المللی مرتبط با موضوع توسعه تعاملات و همکاری‌های حوزه سلامت و گردشگری سلامت کشورها، کسب دانش روز در زمینه مدیریت بیمارستانی و انتقال تجربیات بین‌المللی برگزار شد و سازمان‌ها و نهادهای بین‌المللی حامی با دعوت از روسای بیمارستان‌ها، مراکز درمانی، متخصصان حوزه سلامت و شرکت‌های خدمات گردشگری درمانی از حوزه‌های اروپا، آفریقا و خاورمیانه، فضایی منحصر به فرد برای توسعه تعاملات بین‌المللی در بخش سلامت فراهم آورد. این تلاش‌ها علاوه بر ایجاد فرصت‌های جدید همکاری موجب معرفی شایسته توانمندی‌های برجسته ایران در عرصه‌های مرتبط شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->