انهدام باند انتقال گوشی‌های سرقتی به خارج از کشور توسط پلیس مشهد در تصادفات جرحی خودرو توقیف نمی‌شود مدیریت نادرست مقصر ردیف اول خشکسالی و کم‌آبی‌های کشور ثبت سومین سال کم‌بارش ایران طی ۳۰ سال اخیر ابعاد جدید از پرونده کلثوم اکبری جزئیات جدید از مرگ ۲ نوزاد در بیمارستانی در انزلی دستگیری عنصر وابسته به گروهک تروریستی انصارالفرقان در کرمان (۵ مهر ۱۴۰۴) کرونا، شایع‌ترین ویروس تنفسی کشور در شهریور ۱۴۰۴  زلزله نسبتا شدید والی گمیش‌تپه گلستان را لرزاند (۵ مهر ۱۴۰۴) افزایش خفیف زمین‌لرزه‌ها در کشور | فارس، کرمان و خراسان رضوی در صدر مناطق لرزه‌خیز افتتاح بیش از ۲ هزار پروژه محرومیت‌زدایی به ارزش ۵۵۶ میلیارد ریال در مشهد افزایش تمرکز و کاهش استرس دانش آموزان با چند ترکیب جادویی | گیاهان دارویی را جایگزین قرص‌های شیمیایی کنید سرخی آژیر بر سفره سبز هفت‌سین کشف ۲۵۲ خودرو در طرح سراسری کشف خودروهای مسروقه صدور هشدار سطح زرد هواشناسی کشور در پی پیش‌بینی فعالیت سامانه بارشی (۵ مهر ۱۴۰۴) آیا پیاده‌روی برای جبران عوارض سبک زندگی کم‌تحرک کافی است؟ تأکید وزیر بهداشت بر اهمیت آمادگی دارو و لجستیک متناسب با تروما و بحران معوقات حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ برخی از بازنشستگان تأمین اجتماعی هنوز پرداخت نشده است علت صدا دادن مفاصل هنگام حرکت چیست؟ | چه زمانی نگران شویم؟ سلاخی هویت در مسلخ تورم بهره‌برداری از فاز جدید پروژه‌های محرومیت‌زدایی سپاه در مشهد | ۱۵ هزار سبد لوازم‌التحریر میان دانش‌آموزان کم‌برخوردار مشهد توزیع شد + فیلم پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۵ مهر ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا روز سه‌شنبه درباره بیماری هاری و راه‌های پیشگیری از مرگ انسانی ناشی از آن | یک گاز تا مرگ تمرکز وزارت آموزش و پرورش بر احیای المپیادهای ورزشی مدارس در سال تحصیلی جدید درباره روان‌درمانی با هوش مصنوعی و آسیب‌هایش | نسخه‌پیچی معیوب با هوش مصنوعی چرا در پاییز باید آبرسانی کنیم؟ | راهکار‌های هیدراته‌ماندن در فصل سوم سال سبزوار، کم‌بارش‌ترین شهرستان خراسان رضوی در سال ۱۴۰۳ واکسن آنفلوانزا در داروخانه‌های زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی مشهد در دسترس عموم قرار گرفت (۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قسمتی از اموال صندوق ذخیره فرهنگیان رفع توقیف شد

  • کد خبر: ۳۵۶۵۸۱
  • ۱۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۶
قسمتی از اموال صندوق ذخیره فرهنگیان رفع توقیف شد
رئیس هیئت مدیره صندوق ذخیره فرهنگیان از رفع توقیف بخشی از اموال صندوق ذخیره فرهنگیان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسعود شکوهی رئیس هیئت مدیره صندوق ذخیره فرهنگیان در نشستی با معاونان تربیت بدنی و سلامت استان‌ها در وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه تلاش می‌کنیم تا نقش فرهنگیان را در صندوق ذخیره بالا ببریم گفت: در مقطع کوتاهی که در صندوق ذخیره فرهنگیان حضور داشتم بخش زیادی از زیان‌های مالی و زیان‌های جاری انباشته شرکت تسویه شده است.

مشاور وزیر آموزش و پرورش افزود: بخشی از اموال شرکت صنایع آموزشی که زیرمجموعه صندوق ذخیره فرهنگیان است؛ با رأی دادگاه توقیف شده بود که خوشبختانه با تلاش‌هایی که تیم جدید شرکت انجام داد این اموال به شرکت بازگشت.

رئیس هیئت مدیره صندوق ذخیره فرهنگیان افزود: لازم می‌دانیم هرجا کمکی از دستمان برای توسعه ورزش دانش آموزی برمی‌آید انجام دهیم. به شخصه متأسفم که بسیاری از فعالیت‌های تربیت بدنی در کشور ما متوقف شده است امیدواریم مجدداً این فعالیت‌ها باز طراحی و اجرایی شود.

شکوهی با اشاره به کمبود امکانات ورزشی در مدارس گفت: در برخی مدارس مدیران و معلمان تنها به دنبال کسب رتبه برتر کنکور توسط دانش‌آموزان خود هستند و به فعالیت‌های ورزشی و تربیت بدنی توجه نمی‌کنند.

رئیس هیئت مدیره صندوق ذخیره فرهنگیان افزود: ما در صندوق ذخیره فرهنگیان و به طور مشخص شرکت صنایع آموزشی که زیر مجموعه صندوق است؛ این آمادگی را داریم که جنس‌هایی با کیفیت بالا و با قیمت مناسب در اختیار دوستان و معاونان تربیت بدنی قرار دهیم و حتی این تولید را با برند خودتان انجام دهیم. ما آمادگی این را داریم که برای تجهیز مدارس به امکانات ورزشی کمک کنیم. حتی هدایایی برای برگزیدگان مسابقات ورزشی دانش‌آموزی هم می‌توانیم برای مربیان ورزشی مدارس تهیه کنیم.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->