اعضای هیئت علمی چهل‌و‌سومین جایزه کتاب سال منصوب شدند + اسامی داوران بخش سریال نهمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر معرفی شدند مراسم خاکسپاری زویا امامی اعلام شد + زمان و مکان رونمایی از مستند «وکیل»، روایتی از مجاهدت‌های حجت‌الاسلام سیدعیسی طباطبایی در لبنان حکایت اسب حکیم و خر ابله چهره متفاوت «سینا مهراد» در سریال «بدنام» + عکس تیزر سریال «هزار و یک شب» منتشر شد + فیلم آغاز به کار پردیس تئاتر «آکتور» در مشهد با جشنواره تئاتر استانی خراسان رضوی(رضوان) تغییر راهبردی کلان و بازنگری فراخوان‌ها | گفت‌و‌گو با مدیرعامل بنیاد بین المللی فرهنگی هنری امام رضا (ع) شهیدان را دوباره شهید نکنیم | گفت‌و‌گو با نویسنده جوان مشهدی، درباره کتاب «فرزند بی نهایت» اجرای ارکستر «آوای خلیج فارس» در تالار وحدت مرجانه گلچین کاپیتان فوتبال شد! + عکس نرگس آبیار با «شبی که ماه کامل شد» در راه هند زمان پخش و تکرار سریال «مهیار عیار» در شبکه فراتر معرفی مدیر بخش پژوهش و سمینار‌های جشنواره تئاتر فجر
سرخط خبرها

رقابت نفس‌گیر ۳۲گروه در سومین جشنواره سرود فجر بسیج خراسان رضوی | راهیابی گروه‌های برگزیده به جشنواره کشوری

  • کد خبر: ۳۵۷۰۵۵
  • ۱۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۳
رقابت نفس‌گیر ۳۲گروه در سومین جشنواره سرود فجر بسیج خراسان رضوی | راهیابی گروه‌های برگزیده به جشنواره کشوری
اختتامیه سومین دوره جشنواره سرود فجر بسیج خراسان رضوی با رقابت ۳۲ گروه از نوجوانان استان به خط پایان رسید و منتخبان خود را شناخت.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

به گزارش شهرآرانیوز، صبح امروز، تالار شهر مشهد در عرصه میدان شهدا، شاهد برگزاری اختتامیه سومین جشنواره سرود فجر بسیج خراسان رضوی در رده سنی نوجوانان کمتر از ۱۵ و بیشتر از ۱۵سال بود؛ رقابتی پویا و هنرمندانه از ۳۲گروه سرود نوجوان در سطح استان که از روز شنبه، ۱۵شهریورماه تا امروز، اجرای نهایی خود را به نمایش گذاشته و نتیجه چندماه تلاش خود را به ثمر نشاندند. 

ارسال ۴۷۰ اثر به دبیرخانه جشنواره

مسئول سازمان بسیج هنرمندان خراسان رضوی درباره این جشنواره به شهرآرانیوز گفت: فراخوان سومین دوره جشنواره سرود فجر بسیج خراسان رضوی در اسفندماه سال گذشته اعلام شد که ۴۷۰گروه از نقاط مختلف استان، آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کردند و بعد از ارزیابی و داوری آثار به ۳۲گروه رسیدیم. 

محمد خالقی افزود: این جشنواره از روز شنبه پانزدهم شهریورماه با حضور داوران و اساتید کشوری و استانی برگزار شد و امروز، شاهد برگزاری اختتامیه جشنواره هستیم که منتخبان در دو گروه زیر ۱۵ سال و بالای ۱۵سال، گویش‌های محلی و ملی و برگزیدگان تک‌خوانی اعلام خواهند شد. درمجموع حدود ۲۶گروه موردتقدیر قرار خواهند گرفت. 

خالقی بیان کرد: تجربه‌ای که سال گذشته در این جشنواره به دست آوردیم، باعث ارتقای کیفی گروه‌های سرود شده بود. کاری که انجام دادیم، این بود که افراد متخصص دوره آموزشی کوتاه در شهرستان‌ها برای آموزش و رفع اشکالات فنی برگزار کردند که در اجرای گروه‌ها می‌بینیم نتیجه‌بخش بوده است.

سرود خراسان رضوی در مسیر رشد و اثرگذاری اجتماعی قرار دارد

معاون فرهنگی سپاه امام رضا(ع) نیز در حاشیه این جشنواره در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز اظهار کرد: امروز سومین جشنواره سرود فجر بسیج خراسان رضوی در مشهد برگزار شد که در ادامه این جشنواره، برگزیدگان و رتبه‌های اول در جشنواره کشوری نیز شرکت خواهند کرد. 

محمدجواد ابراهیمی‌پور با ابرازامیدواری رشد کمی و کیفی سرود خراسان رضوی، ابراز کرد: الحمدلله سرود خراسان رضوی در سطح بسیار بالایی قرار گرفته و سال گذشته، برگزیدگان مرحله استانی، در سطح ملی حائز رتبه شدند. 

ابراهیمی‌پور خاطرنشان کرد: درنهایت امیدواریم ماحصل این جشنواره‌ها، رشد جمعی سرود به عنوان هنر انقلاب اسلامی باشد که باوجود این حجم از حضور و مشارکت گروه‌های مختلف، نهضتی در حوزه احیای سرود صورت گرفته است. 

وی ادامه داد: بعد از یک یا دو دهه کم‌توجهی و بی‌مهری نسبت به این هنر انقلابی، با تغییراتی که در طول یک دهه گذشته رخ داده، شاهد بعضی آثار با اثرات اجتماعی سرود بودیم و تلاش می‌کنیم بتوانیم این هنر را به یک نهضت دائمی و مستمر تبدیل کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->