مشکلات سرویس مدارس قبل از مهر ۱۴۰۴ حل می‌شوند آخرین وضعیت ذخایر شیرخشک‌های رژیمی | علت کمبود مقطعی آپتامیل پپتی چند راهکار درمانی برای دوری از آلزایمر در خانه نشستن طولانی‌مدت سلامت شما را تهدید می‌کند پیش‌بینی هواشناسی امروز (۷ مرداد ۱۴۰۴) | هشدار طوفان و باد شدید در ۸ استان آب مروارید و سرطان پلک از عوارض اشعه فرابنفش شیرین‌کننده‌ها ممکن است باعث بلوغ زودرس شوند دو بار اعدام برای قاتل سنگدل و هوسران در دو راهی مشهد-طرقبه | هشدار: خواندن این خبر برای افراد زیر ۱۸ سال و بیماران قلبی توصیه نمی‌شود درخشش ۴ مدال نقره و برنز بر گردن تیم دانش‌آموزی ایران در المپیاد جهانی اقتصاد آتش‌سوزی در نخلستان‌های روستای رُمیله آبادان مهار شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) بهره‌مندی ۶.۵ میلیون سالمند از خدمات مستمر دولتی اشعه فرابنفش خورشید در مشهد به شاخص «خطر بسیار زیاد» رسید درخواست طلاق از مردی که برای دزدی از خانه پدرزنش نقشه کشید درخواست نبش قبر برای کشف راز مرگ مرد تهرانی در ترکیه میدری: حذف یارانه یا تغییر دهک‌بندی قبل از اعمال به افراد اطلاع داده می‌شود عسلویه روی دور زلزله؛ زمین‌لرزه ششم هم ۴ریشتری بود (۶ مرداد ۱۴۰۴) شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی پساب خروجی «زبرخان» را تعیین تکلیف کند راهکارهایی ساده برای صرفه جویی بیشتر در مصرف آب و مدیریت اقتصادی خانواده توضیحات رئیس کل دادگستری استان تهران درباره درخواست توبه «تتلو» ماده ۲۱۵ آیین نامه راهنمایی و رانندگی به عابران پیاده چه می‌گوید؟ بررسی چند راهکار برای کاهش اثرات زیست‌محیطی فاضلاب‌های شهری نظام تعلیم و تربیت کشور باید با رویکرد آینده‌نگری از چالش‌ها عبور کند تأکید دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش بر ارتقای جایگاه معلمان درخواست وزیر محیط زیست زیمباوه برای گسترش همکاری دوجانبه با ایران آیا خشم به ارث می‌رسد؟ | بررسی عوامل ژنتیکی در بروز عصبانیت آمبولانس وسیله تبلیغات نیست | با متخلفان تا حد «لغو پروانه» برخورد خواهد شد زائران اربعین زمان مواجهه با تشعشعات فرابنفش خورشید را محدود کنند هر آنچه که باید در مورد درد سیاتیک بدانید میانگین سن بازنشستگی در کشور ۵۱ تا ۵۲ سال اعلام شد
سرخط خبرها

هشدار سازمان هواشناسی نسبت به رگبار باران در برخی مناطق کشور

  • کد خبر: ۳۵۷۳۴
  • ۰۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۶
هشدار سازمان هواشناسی نسبت به رگبار باران در برخی مناطق کشور
سازمان هواشناسی کشور با صدور هشداری از رگبار باران همراه با رعد و برق و وزش باد شدید در برخی از استان‌های کشور طی دو روز آینده (۳ و ۴ مرداد) خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز ،در هشدار زرد رنگ سازمان هواشناسی آمده است که این شرایط جوی امروز (۲ مرداد) در نیمه شمالی آذربایجان‌غربی، آذربایجان‌شرقی، اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، ارتفاعات خراسان شمالی، جنوب سیستان و بلوچستان و هرمزگان پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس این هشدار، رگبار باران همراه با رعد و برق و وزش باد شدید فردا (۳ مرداد) در نیمه شمالی آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، اردبیل، ارتفاعات زنجان، ارتفاعات سمنان، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی، جنوب سیستان و بلوچستان، هرمزگان، جنوب و غرب فارس و کهگیلویه و بویر احمد دور از انتظار نیست.

روز شنبه (۴ مرداد) نیز در شمال آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان، قزوین، گیلان، مازندران، گلستان، ارتفاعات استان‌های کردستان، البرز، تهران، سمنان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی، جنوب سیستان و بلوچستان، شمال و شرق هرمزگان، فارس، کهگیلویه و بویر احمد، چهارمحال و بختیاری، جنوب لرستان و شمال و شرق خوزستان بارش‌ها ادامه دارد.

از این‌رو سازمان هواشناسی کشور هشدار داده است که در این مناطق احتمال بالا آمدن ناگهانی آب مسیل‌ها و رودخانه‌ها، احتمال آب‌گرفتگی و برخورد صاعقه وجود دارد. به همین دلیل در تردد و اسکان در حاشیه رودخانه‌ها، مسیل‌ها و صعود به ارتفاعات احتیاط شود.

سازمان هواشناسی همچنین در هشدار نارنجی رنگ دیگری از تشدید فعالیت سامانه بارشی، رگبار باران همراه با رعد و برق و گاهی وزش باد شدید در برخی مناطق کشور خبر داده است.

بر اساس این هشدار فردا (۳ مرداد) این شرایط جوی در نیمه غربی و جنوبی فارس و روز شنبه (۴ مرداد) در نیمه غربی فارس و کهگیلویه و بویر احمد پیش‌بینی می‌شود.

سازمان هواشناسی در ادامه تاکید کرده است که در این مناطق امکان سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌ها، آب‌گرفتگی محدود و وقوع صاعقه وجود دارد. از این‌رو از تردد در حاشیه رودخانه‌ها یا مسیل‌ها خودداری شود و تمهیدات لازم برای کاهش خسارت به محصولات کشاورزی مدنظر قرار گیرد.
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->