نفوذ نگاه سکولاری به مسجد در جامعه | تلاش برای احیای نقش اجتماعی ۱۰ هزار مسجد آیت الله جوادی آملی: مسئولان برای اجرای عدالت و آرامش مردم بکوشند تلاش برای افزایش ظرفیت مالی بنیاد شهید جزئیات عملیات مرمت گلدسته‌های تاریخی مسجد گوهرشاد نظر پاپ فرانسیس در مورد سلاح هسته‌ای شهیدی که در تمام مسجد‌های مشهد نماز خواند لزوم تبیین جایگاه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با نگاه به زن و خانواده طراحی‌های محمود فرشچیان رونمایی می‌شود تبیین ۳ عنصر حیاتی برای کار فرهنگی از دیدگاه آیت الله اعرافی آیا هر خرج گران‌قیمتی اسراف است؟ دامنه مشمولان تشرف به حج ۱۴۰۵ گسترده‌تر شد آیا دعا را باید با رعایت تجوید خواند؟ از خدا چه تصوری داریم؟ عدل الهی و معمای رنج! | چگونه به سؤالاتی که درباره عدل خداوند به ذهنمان می‌آید، پاسخ دهیم؟ مسیح بلوچستان که بود؟ افتخارآفرینی سجاد نوری از خراسان رضوی در چهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم آغاز فصل سوم «زندگی با آیه‌ها» با هدف‌گذاری ۵۰ میلیون مخاطب ۷۰ میلیارد تومان بودجه برای تربیت حافظان قرآن تخصیص یافت آیین‌های حرم مطهر امام‌رضا(ع) | روایت ۴ قرن جاروکشی در آستان رضوی مهلت نقل و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت علوم تا ۵ آبان ۱۴۰۴
سرخط خبرها

نقش زنان در دوران دفاع مقدس به درستی تبیین نشده است

  • کد خبر: ۳۵۷۳۴۷
  • ۱۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۴
نقش زنان در دوران دفاع مقدس به درستی تبیین نشده است
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های‌ دفاع‌ مقدس و مقاومت گفت: متأسفانه ما نتوانستیم نقش و جایگاه زنان را در دوران دفاع مقدس هشت ساله به درستی تبیین و تشریح کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار بهمن کارگر، در نشست شورای راهبری جمعیت بانوان ایثارگر نسل انقلاب که در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد، طی سخنانی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به‌ویژه شهدای جنگ تحمیلی اخیر، پیروزی ایران اسلامی در این جنگ را ثمره‌ی مجاهدت و جانفشانی شهیدان سرلشکر باقری، سرلشکر سلامی، سرلشکر رشید، سرلشکر محرابی، سرلشکر ربانی، سرلشکر حاجی‌زاده، دانشمندان و شهدای هسته‌ای و جمعی از مردم بی‌گناه دانست و بیان کرد: پاسخ ایران به رژیم صهیونی در جریان دفاع مقدس ۱۲ روزه یک پاسخ حداقلی بود و همین پاسخ حداقلی منجر به تسلیم دشمن صهیونی شد.

سردار کارگر در ادامه به نقش و جایگاه زنان در دوران دفاع مقدس پرداخت و عنوان کرد: متأسفانه ما نتوانستیم نقش و جایگاه زنان را در دوران دفاع مقدس هشت ساله به درستی تبیین و تشریح کنیم؛ اگر نقش زنان در این دوران از مردان بیشتر نبود، حتماً کمتر نبوده است. موضوع نقش و جایگاه زنان در جامعه مسئله بسیار مهمی است که باید به آن در حوزه‌ی ساختار و تربیت خانواده، پرورش نسل جدید و اثربخشی در ساختار اجتماعی پرداخته شود.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های‌ دفاع‌ مقدس و مقاومت انسجام ملی شکل گرفته در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه را مدیون نقش‌آفرینی زنان دانست و ادامه داد: نقش زنان در انسجام ملی و اجتماعی شکل گرفته حائز اهمیت است؛ شاهد بودیم که زنان ایرانی در داخل و خارج کشور چگونه از جمهوری اسلامی ایران طی دفاع مقدس ۱۲ روزه جانانه دفاع کردند.

سردار کارگر در ادامه به ذکر خاطره‌ای از دوران دفاع مقدس پرداخت و گفت: در مقطعی از دوران دفاع مقدس اعزام نیروها به جبهه‌های نبرد کم شده بود؛ در آن مقطع حضرت امام خامنه‌ای، رئیس‌جمهور بودند و جلسه‌ای با حضور تعدادی از علما و مسئولان برگزار کردند؛ آیت‌الله حائری شیرازی در آن جلسه مطرح کرد که این مشکل را در مجالس و روضه‌های خانگی زنان مطرح کنیم؛ این کار صورت گرفت و طی آن کمبود نیروی انسانی با همت زنان در همین جلسات مرتفع شد.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های‌ دفاع‌ مقدس و مقاومت در ادامه از آمادگی مجموعه نیروهای مسلح برای حمایت از اقدامات جمعیت بانوان ایثارگر نسل انقلاب با محوریت زنان خبر داد و یادآور شد: ما از هر تصمیمی که در این شورا اتخاذ شود، حمایت می‌کنیم و مهم‌ترین مسئله ما حفظ نظام جمهوری اسلامی است.

وی تاکید کرد: پیروزی جمهوری اسلامی ایران در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در تاریخ ایران به‌عنوان یک نقطه درخشان خواهد ماند؛ چراکه دنیا متوجه قدرت ایران قوی شد؛ مسئولان دیپلماسی نیز تاکید دارند که بعد از دفاع مقدس ۱۲ روزه رفتار کشورهای همسایه با ما عوض شده است.

سردار کارگر در پایان با اشاره به بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر بیان نقاط قوت جمهوری اسلامی ایران، گفت: بیانات معظم‌له را باید محور فعالیت‌های خود قرار دهیم؛ همه ما موظفیم مؤلفه‌های قدرت و عزت ملی کشور را تبیین و روحیه مردم را تقویت کنیم؛ چراکه به پشتیبانی و حمایت همین مردم در عرصه‌های مختلف پیروز شدیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->