ترامپ: جنگ غزه، اسرائیل را در جهان منزوی کرد تحرکات نظامی مشکوک آمریکا در عراق و سوریه ادامه دارد (۱۲ مهر ۱۴۰۴) بهانه‌تراشی آمریکا برای ادامه حضور نظامی در عراق سردار غیاثی: نیروی انتظامی نگهبان مرز‌های آرامش و اقتدار ملی است حمله معترضان در گرجستان به کاخ ریاست‌جمهوری+ فیلم (۱۲ مهر ۱۴۰۴) اختلاف بر سر آتش‌بس در غزه در کابینه اسرائیل | نتانیاهو ۲ وزیر را فراخواند برگزاری کنفرانس فلسطینی درباره آینده غزه در مصر ورود جنگنده‌های جی ۱۰ چینی به پایگاه شیراز | با جنگنده J۱۰ چین آشنا شوید مخالفت با تل‌آویو در میان یهودیان آمریکا افزایش یافت هشدار صریح پاکستان به هند | درگیری آینده فاجعه‌بار خواهدبود آخرین خبر از تعطیلی پنجشنبه‌ها در استان تهران (۱۲ مهر ۱۴۰۴) ترامپ خواستار اقدام سریع حماس برای تصمیم‌گیری شد هیات حماس امشب به قاهره می‌رود (۱۲ مهر ۱۴۰۴) رحمانی فضلی استوارنامه خود را به رئیس جمهور مغولستان تسلیم کرد استاندار خراسان رضوی: بدون تربیت مدیران علمی، آینده کشور با افت جدی روبه‌رو می‌شود یک بالگرد اسرائیلی در شمال غزه مورد هدف قرار گرفته شد (۱۲ مهر ۱۴۰۴) ویتکاف و داماد ترامپ برای مذاکره به مصر می‌روند انصارالله: سلاح یمن، سلاح حماس است سه پیام کلیدی پاسخ هوشمندانه حماس به طرح صلح آمریکا شیخ نعیم قاسم: رخداد‌های امروز در غزه بخشی از پروژه «اسرائیل بزرگ» است پیام تسلیت پزشکیان در پی درگذشت همسر عضو مجمع تشخیص مصلحت ۳۱۴ پهپاد اوکراینی توسط روسیه در شبانه روز گذشته سرنگون شد (۱۲ مهر ۱۴۰۴) وزیر دفاع: مرتب از احتمال حمله می‌گویند تا جنگ روانی ایجاد کنند اردوغان: به شدت برای توقف نسل‌کشی در غزه تلاش می‌کنیم عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی: خرید سربازی دیگر جایی در لایحه بودجه سالانه ندارد دولت پاکستان منع رفت‌وآمد جزئی را در منطقه مرزی وزیرستان جنوبی اعمال کرد سرویس اطلاعات خارجی اوکراین: شواهدی دال بر کمک اطلاعاتی چین به روسیه داریم
سرخط خبرها

افراد و مشاغلی که باید برای انتخابات شوراهای شهر و روستا استعفا دهند، شامل چه گروه‌هایی هستند؟

  • کد خبر: ۳۵۸۰۷۸
  • ۲۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۹
افراد و مشاغلی که باید برای انتخابات شوراهای شهر و روستا استعفا دهند، شامل چه گروه‌هایی هستند؟
رئیس ستاد انتخابات هفتمین دوره انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا خراسان رضوی به تشریح وضعیت ثبت‌نام در انتخابات و زمان‌بندی استعفاهای متقاضیان پرداخت.

محمدعلی نبی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز، درمورد اینکه چه‌کسانی باید برای نامزدی در انتخابات شورا‌ها در استان استعفا دهند، اظهار کرد: مشمولان ماده ۴۱ قانون انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا شامل استانداران و معاونان و مشاوران آنان، فرمانداران و معاونان آنان، معاونان شهردار، بخشداران، مدیران کل ادارات استانداری، مدیران کل، معاونان ادارات کل، دادستان‌ها، دادیارها، بازپرس‌ها، قضات، رؤسای دانشگاه‌ها (دولتی و غیر دولتی) و رؤسای شعب آن‌ها و همچنین رؤسای بانک‌ها هستند.

وی ادامه داد: رؤسا و اعضای هیئت‌مدیره سازمان نظام پزشکی، رئیس و اعضای هیئت‌مدیره سازمان نظام مهندسی، اعضای هیئت‌مدیره اتحادیه‌های صنفی غیرکشوری، هیئت‌رئیسه اتاق اصناف شهرستان، رئیس و اعضای هیئت‌مدیره سازمان نظام مهندسی کشاورزی، رئیس و اعضای هیئت‌مدیره سازمان نظام پرستاری، رئیس و اعضای هیئت‌مدیره کانون وکلای دادگستری، مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه‌قضائیه، رؤسا و معاونان سازمان‌ها و شرکت‌های دولتی و نهاد‌ها و مؤسسات دولتی یا وابسته به دولت که از بودجه عمومی به هر مقدار استفاده می‌کنند نیز شامل این ماده خواهند بود.

نبی‌پور افزود: سایر رؤسا و مدیران استان، شهرستان و بخش به ترتیب از عضویت در شورا‌های اسلامی واقع در محدوده استان، شهرستان و بخش محروم هستند، مگر آنکه سه ماه قبل از ثبت‌نام از سمت خود استعفا داده و به‌هیچ‌وجه در آن پست شاغل نباشند.

رئیس ستاد انتخابات خراسان رضوی خاطرنشان ساخت: مدیران مناطق و نواحی شهرداری و مؤسسات و شرکت‌های وابسته و دهیاران از عضویت در شورای اسلامی شهر و روستای محل خدمت محروم هستند، مگر آنکه سه ماه قبل از ثبت‌نام از سمت خود استعفا داده و به‌هیچ‌وجه در آن سمت شاغل نباشند.

نبی‌پور همچنین تأکید کرد: بر طبق ماده ۴۱ قانون انتخابات از ۲۱ تا ۲۷ مهرماه و داوطلبان ثبت‌نام در انتخابات هفتمین دوره انتخابات شورا‌های اسلامی روستا از ۲۴ تا ۳۰ آبان‌ماه فرصت دارند تا از مسئولیت خود استعفا دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->