نمایش موزیکال «بتهوون» به شهر‌های مختلف کشور سفر می‌کند فیلم «رقصنده در خاک» روی میز تدوین مستند «ستار الکلاسیکو» در راه میلان کاوه آهنگر بهترین بازیگر مرد فستیوال آلمانی شد تازه‌ترین آلبوم‌های موسیقی مجموعه «تار و تاریخ» به خانه‌ها آمد آثار بخش «استعداد نو» جشنواره فیلم‌کوتاه را بشناسید + اسامی تأکید استاندار خراسان رضوی بر پیگیری مشکلات و چالش‌های اقتصادی نشریات محلی ماجرای اخراج اسکورسیزی، کارگردان برجسته سینما از مدرسه دینی مجموعه پویانمایی «کهکشان مشاهیر» روی آنتن شبکه امید انجمن قلم آمریکا درباره کتاب‌های ممنوعه هشدار داد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۴ محمدرضا فروتن شایعه تغییر جنسیتش را تکذیب کرد+ عکس نخستین مرکز علوم و فناوری نوین کودک و نوجوان کشور در مشهد افتتاح می‌شود | اجرای بیش از ۱۱۶ برنامه فرهنگی و علمی در خراسان رضوی انتشار کاتالوگ جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان فیلم سینمایی «لاک‌پشت و حلزون» در سینما آنلاین فیلم‌نت هجوم هالیوودی‌ها به سورا | اپن ای آی عقب‌نشینی کرد دیده شدن برنامه‌های تلویزیون به چه قیمت؟ زبان کمدی نمک‌نشنال، اینترنشنال را به سخره گرفت + فیلم
سرخط خبرها

مهوا با «دره دیوان» و «افسانه سپهر» وارد جشنواره کودک و نوجوان اصفهان شد

  • کد خبر: ۳۵۸۱۰۶
  • ۲۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۴
مهوا با «دره دیوان» و «افسانه سپهر» وارد جشنواره کودک و نوجوان اصفهان شد
انیمیشن‌های «دره دیوان» و «افسانه سپهر» که تولید شرکت مهوا هستند، به جمع آثار منتخب جشنواره فیلم کودکان و نوجوانان اصفهان افزوده شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، برای اولین‌بار مجموعه انیمیشن‌سازی مهوا، با دو اثر «دره دیوان» و «افسانه سپهر» قدم در ۳۷ جشنواره بین‌المللی کودکان و نوجوانان اصفهان می‌گذار‌د و این آثار جهت بررسی و انتخاب تحویل دبیرخانه جشنواره شده است.

مجموعه مهوا، اولین کمپانی انیمیشن سازی ایرانی است که در مسیر صنعتی سازی پویانمایی و گیم حرکت می‌کند و سال با انیمیشن‌های جدید، در جشنواره‌های ایرانی و خارجی پرقدرت ظاهر میشود.

انیمیشن «دره دیوان»، به کارگردانی رسول آذرگون، برای اولین در جشنواره کودکان و‌نوجوانان اصفهان به نمایش در خواهد آمد. این پویانمایی، با تکنیک دوبعدی ساخته شده و برای رده سنی کودک است.

در خلاصه داستان این پویانمایی آمده است: «سفر پرماجرای نابغه ممکن است نه‌تنها راز‌های گذشته را فاش کند، بلکه آینده روستا را نیز برای همیشه دگرگون سازد...»

همچنین پویانمایی «افسانه سپهر»، بعداز حضور در جشنواره فجر و درخشش در امریکا ودریافت جایزه رمی، NYIFA جشنواره بین المللی فیلم نیویورک، کایا ۲۰۲۵ ترکیه، جشنواره بین‌المللی فیلم ورلد-فست هیوستون، و ... برای تصاحب پروانه زرین جشنواره کودکان و نوجوانان اصفهان، وارد این جشنواره مهم داخلی شده است تا کلکسیون جوایز جهانی و داخلی خود را تکمیل کند.

«افسانه سپهر»، به کارگردانی عماد رحمانی و مهرداد محرابی است که روایت سفر قهرمانی بابو و سپهر است. این انیمیشن است قرار به زودی در پاییز اکران داخلی خود را در سینما‌های سرار کشور آغاز کند.

دره دیوان و افسانه سپهر، قرار است از ۱۲ تا ۱۶ مهر ماه سال ۱۴۰۴ (۴ تا ۸ اکتبر ۲۰۲۵) هم‌زمان با هفته ملی کودک با دیگر آثار حاضر در جشنواره رقابت کنند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->