نتیجه دیدارتیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و چین | صعود با اقتدار معاون وزارت صنعت طالبان: هند متعهد به گفت‌و‌گو با آمریکا درباره بندر چابهار شد فرماندار تایباد از غربالگری بیش از ۱۸۴ هزار مسافر ورودی در گذرگاه دوغارون خبر داد قیمت امروز پول افغانی (چهارم آبان‌ماه ۱۴۰۴) خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷سال افغانستان و بحرین + فیلم نتیجه بازی تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و بحرین توضیحات رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور درباره ثبت‌نام از دانش‌آموزان اتباع غیرمجاز در مدارس بیکدلی: در تلاش هستیم بخشی از کالا‌هایی را که پیش‌تر از مناطق دیگر وارد می‌کردیم، از افغانستان وارد کنیم خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و ازبکستان + فیلم نتیجه دیدار تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و ازبکستان (دوم آبان ۱۴۰۴) توضیحات سرپرست سفارت ایران در کابل درباره جزئیات طرح اعطای ویزای کار برای اتباع افغانستانی کابلستان، ۳۰ دقیقه با ابوطالب مظفری شاعر و پژوهشگر افغانستانی + فیلم تیم ملی فوتسال افغانستان در گروه مرگ بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی هند سفارت خود در کابل را بازگشایی می‌کند بیکدلی: تقویت روابط و ایجاد همبستگی متقابل می‌تواند به حل‌وفصل مسائل آبی میان ایران و افغانستان کمک کند ذبیح‌الله مجاهد: در جریان درگیری با پاکستان نمایندگانی از آمریکا با ما تماس گرفتند آغاز دیوارکشی محدوده منطقه آزاد دوغارون در نقطه صفر مرزی با افغانستان مشهد، گذرگاهی به‌سود اقتصاد ایران و توسعه ثبات اقتصادی در افغانستان سفر رهبر ترکمنستان به افغانستان برای بازدید از پروژه تاپی + فیلم قیمت امروز پول افغانی (سه‌شنبه ۲۹ مهرماه ۱۴۰۴) فهرست بازیکنان دعوت شده به تیم ملی فوتسال افغانستان اعلام شد (۲۸ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزارت آموزش پرورش طالبان: ۲۶۸ دانش‌آموز در زلزله شرق افغانستان جان باخته‌اند

  • کد خبر: ۳۵۸۳۴۹
  • ۲۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۱
وزارت آموزش پرورش طالبان: ۲۶۸ دانش‌آموز در زلزله شرق افغانستان جان باخته‌اند
وزارت آموزش و پرورش طالبان اعلام کرد بر اثر زلزله‌های اخیر در ولایت کنر و سایر مناطق شرقی افغانستان، ۲۶۸ دانش‌آموز جان باخته‌اند و ۸۶۲ دانش‌آموز دیگر زخمی شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت آموزش و پرورش طالبان می‌گوید که ۲۶۸ دانش‌آموز در زلزله شرق افغانستان جان باخته و ۲۰۰ هزار نفر دچار اختلال آموزش شده‌اند.

بر اساس این گزارش، ده‌ها مدرسه به طور کامل یا جزئی تخریب شده و روند آموزشی برای بیش از ۲۰۰ هزار دانش‌آموز و طلبه با اختلالات جدی مواجه شده است.

اداره آموزش و پرورش کنر تأیید کرد که در اثر این زمین‌لرزه، ۵۳ مدرسه کاملاً و ۲۵۳ مدرسه دیگر به‌طور جزئی تخریب شده‌اند. به دنبال این حوادث، بیش از ۱۵۷ هزار دانش‌آموز هم‌اکنون از رفتن به کلاس‌های درس بازمانده‌اند.

این درحالی است که پس از رسیدن دوباره طالبان به قدرت در افغانستان طالبان اجازه تحصیل دختران در کلاس بالاتر از ششم را نداده‌اند، همچنین دختران افغانستان اجازه رفتن به دانشگاه را ندارند. 

براساس آخرین آمار سازمان جهانی بهداشت در زلزله اخیر در مناطق شرقی افغانستان و در ولایت‌های کنر، ننگرهار، لغمان و نورستان نزدیک به ۳ هزار نفر جان باختند، ۴ هزار نفر زخمی شدند و بیش از ۸۴ هزار نفر تحت تأثیر این زلزله قرار گرفتند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->