مشکل بزرگ پرسپولیس برای انتخاب جانشین هاشمیان عملکرد ناامیدکننده خریدهای درویش نگاه باکیج به پست سروش رفیعی امید عجیب کادرفنی پرسپولیس به سه بازیکن! مسیر هموار پرسپولیس با هاشمیان سکوت ساپینتو شکست | دروغ و توهین خط قرمز من است حمله بی سابقه حسن روشن به ساپینتو پیغام مهم فرهاد مجیدی به مدیران استقلال حردانی شاید به بازی بعدی نرسد حذف ۶ بازیکن استقلال از لیست تیم ملی| رضاییان تنها نماینده آبی‌ها جدیدترین واکنش باشگاه پرسپولیس به پرونده بیرانوند در دادگاه ورزش کشتی گیران ایران مهمان آستان قدس رضوی شدند | از اهدای مدال تا دیدار با تولیت کاناوارو رسما سرمربی ازبکستان شد اتفاق عجیب در لیگ ۲ آسیا؛ سپاهان برای مهمانی هم به اصفهان می‌رود مدافع تیم ملی: دوست دارم با آرژانتین هم گروه شویم ترشتگن در راه جزیره مصدومیت دوباره رودری بازگشت استیون جرارد به عرصه مربیگری محرومیت ساپینتو تمام شد | مربی پرتغالی نیمکت استقلال را می‌بیند؟ وقت‌کشی، تاکتیک اخباری در چادرملو
سرخط خبرها

ورزشگاه آزادی تا پایان ۱۴۰۵ آماده نمی‌شود!

  • کد خبر: ۳۵۸۶۳۴
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۸
ورزشگاه آزادی تا پایان ۱۴۰۵ آماده نمی‌شود!
مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی از عدم آمادگی ورزشگاه آزادی تا پایان سال ۱۴۰۵ خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدعلی ثابت قدم، مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی در پاسخ به این پرسش که آیا تا پایان ۱۴۰۵ که کار بازسازی ورزشگاه آزادی ادامه خواهد داشت بازی‌های لیگ برتر در آن برگزار می‌شود یا خیر؟ اظهار کرد: وقتی شما از یک ساختمانی به عنوان ساختمان مسکونی استفاده می‌کنید که هنوز تمام نشده، کچ کاری آن مانده، سقف آن ایراد دارد، رادیاتور ندارد و کار عمرانی آن انجام می‌شود امکان سکونت در آن وجود دارد.

وی گفت: موضوع از این قرار است، زمانی که بازی برگزار می‌کردیم و نواقص را می‌گفتیم، کارگاه در حال کار بود و کار به انتها نرسیده و حتی تحویل موقت هم نشده بود. وقتی نواقص و ایرادات را مبنا قرار می‌دهند بنابراین من کار را نیمه‌تمام انجام نمی‌دهم. یک بار این کار را انجام دادم، تیم ملی هم به جام جهانی صعود کرد و بازی‌ها هم برگزار شد. الان کار در مرحله‌ای است که هم به لحاظ حل موضوعات و هم کارگاهی بودن موضوع، کار به اتمام نرسیده بنابراین دوباره با همان موضوع نیمه کار بودن پروژه مواجه می‌شویم. سعی می‌کنیم این دفعه کار را به نقطه‌ای برسانیم که ایرادات آن حداقلی شود.

مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی در ادامه اظهار کرد: بازسازی ورزشگاه را باید به جایی برسانیم که ایرادات آن به لحاظ ایمنی و سایر موارد حداقلی باشد. پیش‌تر کم‌کاری شد، بازی‌ها را برگزار کردیم و عوارض آن بازی‌ها و ایرادات را نیز می‌دیدیم.

او اضافه کرد: الان اگر بیاییم دوباره کار نیمه‌تمام دیگری را ادامه دهیم و ایرداتی در آن وجود داشته باشد، کار عمرانی درست پیش نمی‌رود و بازی با ایراد برگزار می‌شود. پس بهتر است ابتدا کار عمرانی را به اتمام برسانیم تا حداقل یک کار درست انجام شود و سپس بازی‌ها را برگزار کنیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->