رونمایی موتورولا از گوشی باریک Moto X70 Air تا اوایل آبان ۱۴۰۴ آموزش رایگان لینوکس با Linux Journey شیائومی پد مینی با نمایشگر ۸.۸ اینچی و تراشه دایمنسیتی ۹۴۰۰ پلاس عرضه شد + عکس تریلر جدید Battlefield ۶ طعنه‌ای جدی به Call of Duty زد + جزئیات کمپینگ و تاریخ عرضه ویدئو | رونمایی از بزرگ‌ترین توربین بادی هوایی جهان توسط چین معرفی آیفون ۱۷e؛ گزینه اقتصادی اپل برای خریداران هوشمند معرفی اسنپدراگون ۸ الیت نسل ۵ | قدرتمندترین تراشه موبایل معرفی تلویزیون‌های سری TV S Pro Mini LED ۲۰۲۶ شیائومی سم آلتمن: هوش مصنوعی تا ۲۰۳۰ از هوش انسانی پیشی می‌گیرد بانک مرکزی سقف خرید سالانه تتر را تعیین کرد اینترنت آزاد محقق نشد، حالا وعده بهبود کیفیت تا شب عید الکامپ ۱۴۰۴؛ گردهمایی بزرگ فناوری ایران معرفی یخچال هوشمند ۲۰۲۵ شیائومی | تولید یک کیلوگرم یخ در یک ساعت! گوگل ۲۷ ساله شد | از روز‌های نخست تا تسلط بر دنیای اینترنت ابداع نوآورانه دانشمندان چینی: پوشش شفاف تبدیل‌کننده پنجره‌های معمولی به پنل‌های خورشیدی معرفی یک کیبورد خورشیدی جدید که با نور مصنوعی هم شارژ می‌شود ۳ میلیارد نفر از مردم جهان عضو شبکه اینستاگرام!
سرخط خبرها

موسس اپل از گوگل شکایت کرد

  • کد خبر: ۳۵۹۰۵
  • ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۲
موسس اپل از گوگل شکایت کرد
مؤسس اپل شکایتی حقوقی را از گوگل به عنوان مالک یوتیوب مطرح کرده و از اینکه برخی تولیدکنندگان ویدئو در این سایت از تصاویر وی برای فریب مردم به منظور خرید بیت کوین سوءاستفاده کرده‌اند، به شدت اظهار نارضایتی کرده است.
به گزارش شهرآرانیوز، به دنبال انتشار ویدئو‌هایی متقلبانه در یوتیوب که در آن‌ها کاربران با سوءاستفاده از تصاویر استیو وزنیاک، بیل گیتس و الون ماسک به خرید بیت کوین تشویق شده بودند، وزنیاک از گوگل شکایت کرد.
استیو وزنیاک در شکایت خود تصریح کرده که کلاهبرداران به این شیوه میلیون‌ها دلار را در سراسر جهان به جیب زده‌اند. آن‌ها به افراد وعده داده‌اند که هر چقدر برای خرید بیت کوین سرمایه گذاری کنند، دو برابر آن را دریافت خواهند کرد. مجموع شاکیان این پرونده ۱۷ نفر هستند که ده نفر از آن‌ها در خارج از آمریکا زندگی می‌کنند.

در ویدئو‌هایی که در آن‌ها از تصاویر استیو وزنیاک، بیل گیتس و الون ماسک برای ترغیب مردم به خرید بیت کوین استفاده شده، از کاربران خواسته شده تا بیت کوین‌های خود را برای یک آدرس دیجیتال ناشناس ارسال و در عوض دو برابر رقم ارسالی را دریافت کنند. اما در عمل چنین اتفاقی رخ نمی‌دهد.
 
موسس اپل از گوگل شکایت کرد

هفته پیش نیز کلاهبرداری مشابهی در توئیتر رخ داد و هکر‌ها با کنترل حساب بیش از ۱۰۰ چهره برجسته پست‌هایی با مضمونی یکسان را ارسال کردند. از جمله افراد هک شده در این حمله می‌توان به الون ماسک، باراک اوباما، جو بایدن و بیل گیتس اشاره کرد.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->