گودرزی: مجلس در برابر اجرای مکانیسم ماشه اقدام متقابل می‌کند شبکه ۱۲ رژیم اسرائیل ادعا کرد: حمله به سفارت تل آویو در هلند خطیب‌زاده در گفت‌و‌گو با رسانه لبنانی: پنجره دیپلماسی همچنان باز است آمریکا، سئول را برای رأی‌گیری درباره ایران تحت فشار گذاشت انتقال ۴۷ عضو فرانسوی داعش از سوریه به عراق اولیانوف: روسیه و چین ابتکار جدیدی برای حل موضوع هسته‌ای ایران ارائه می‌کنند حاجی‌دلیگانی: دولت برای بی‌اثر کردن مکانیسم ماشه ورود کند تجاوزات اسرائیل در لبنان، صدای نیروهای سازمان ملل را درآورد واکنش ناتو و اتحادیه اروپا به ورود جنگنده‌های روسیه به حریم هوایی استونی واکنش شدید طالبان افغانستان علیه ادعای ترامپ برای کنترل آمریکا بر پایگاه بگرام توضیحات فرماندار مشهد درباره صدا‌های شنیده‌شده در برخی مناطق شهر (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سنتکام مدعی شد: کشته شدن یک عضو ارشد داعش در سوریه ایروانی: قطعنامه ۲۲۳۱ همانگونه که توافق شده باید به پایان برسد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با گروسی درباره اسنپ‌بک ادامه اتهام‌زنی رئیس جاسوسان انگلیس علیه ایران بیانیه وزارت خارجه ایران درباره بازگشت قطعنامه‌های سازمان ملل واکنش سفیر ایران به رأی منفی شورای امنیت به قطعنامه ادامه رفع تحریم‌های ایران: سازمان ملل فرصت گفت‌و‌گو و اجماع را بر باد داد شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران را تصویب نکرد آغاز نشست شورای امنیت برای رای‌گیری درخصوص قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس
سرخط خبرها

اطلاعیه سفارت ایران در پکن درباره بازگشت هموطنان و دانشجویان به چین

  • کد خبر: ۳۵۹۰۹
  • ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۲
اطلاعیه سفارت ایران در پکن درباره بازگشت هموطنان و دانشجویان به چین
سفارت جمهوری اسلامی ایران در چین اطلاعیه‌ای را در خصوص بازگشت هموطنان و دانشجویان ایرانی به پکن صادر و اعلام کرد: ایمیل‌های کنسولی به صورت روزانه پیگیری می‍‌‌‌‎شود و در پایان روز هیچ ایمیلی بدون رسیدگی در صندوق باقی نمی‌ماند.
به گزارش شهرآرانیوز به نقل از بخش کنسولی سفارت ایران در پکن موارد ذیل جهت اطلاع هموطنان گرامی و دانشجویان عزیز اعلام و تاکید می‌شود:
۱-تا کنون از سوی مقامات چینی هیچ تصمیم جدیدی برای بازگشت دانشجویان گرفته نشده است و با توجه به نظر دولت چین برای برگزاری آنلاین کلاس‌های ترم بعد، می‌بایست منتظر تصمیم و سیاست مقامات چین برای بازگشت بود. بدیهی است که شرایط و شدت بیماری کرونا در دیگر کشور‌ها در این تصمیم سازی نقش مهم و اساسی خواهد داشت؛ لذا به محض دریافت اخبار جدید مراتب توسط همین کانال تلگرامی به اطلاع خواهد رسید.

۲- با توجه به تقاضا‌های مکرر هموطنان عزیز برای برقراری پرواز مستقیم بین ایران و چین، سرانجام با تلاش‌های صورت گرفته شرکت ماهان ایر موفق به کسب مجوز پرواز هفتگی بین تهران و گوانجو و بالعکس گردید لیکن با توجه به خصوصی بودن شرکت مذکور، سفارت هیچ نقشی در تعیین قیمت بلیط آن نداشته و شرکت ماهان بنا بر مقتضیات موجود از قبیل رعایت فاصله گذاری در بین مسافران (عدم امکان فروش کامل صندلی ها) و همچنین هماهنگی قیمتی با دیگر خطوط هوایی اقدام به تعیین نرخ بلیط نموده است. بدیهی است درخواست‌های مکرر دانشجویان گرامی برای تعدیل قیمت‌ها به اطلاع مدیران شرکت مذکور رسانده شده است و مراتب طی مکاتباتی نیز به اطلاع وزارتخانه‌های علوم و بهداشت رسیده است.

۳- همانطور که قبلا به اطلاع رسید، با پیگیر‌های صورت گرفته توسط سفارت تسهیلات زیر برای هموطنان عزیز و دانشجویان گرامی در نظر گرفته شده است:
* دانشجویان دارای پرونده در سامانه میخک که پرونده و مدارکشان قبلا به تایید رسیده است می‌توانند از سفارت مهر خروج دانشجویی دریافت نمایند، حال اگر آن‌ها در ایران بسر میبرند این امکان فراهم شده تا بتوانند برای دریافت و یا تمدید مهر خروجشان با اداره دانشجویی وزارت خارجه در تهران و یا دفاتر وزارت امور خارجه در مراکز استان‌ها هماهنگی بعمل آورده و در این زمینه اقدام نمایند.
*غایبین سربازی که مهر خروج مشمولین از سفارت گرفته اند برای تمدید آن می‌توانند به اداره گذرنامه وزارت خارجه در تهران مراجعه نمایند.
*غایبین سربازی که به هر دلیلی نتوانسته اند از سفارت مهر خروج بگیرند و الان در ایران هستند می‌توانند برای خروج از کشور به اداره گذرنامه وزارت خارجه در تهران مراجعه نمایند.

۴-ایمیل‌های کنسولی به صورت روزانه پیگیری می‍‌‌‌‎شود و در پایان روز هیچ ایمیلی بدون رسیدگی در صندوق باقی نمی‌ماند. همچنین تلفن‌های بخش کنسولی مرتبا پاسخ داده می‌شود و در مواردی که مراجعه کننده حضوری وجود داشته باشد و یا یک هم‌وطن در حال صحبت تلفنی با کارشناس مربوطه باشد امکان پاسخگویی همزمان وجود نداشته و لازم است بعد از ۱۵ دقیقه مجددا شماره گیری نمایید.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->