آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد

  • کد خبر: ۳۵۹۴۹۵
  • ۲۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۳
اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد
رئیس جمهور ترکیه در دیدار با رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در آنکارا تاکید کرد که رژیم صهیونیستی نه تنها تهدیدی برای فلسطین است، بلکه ثبات منطقه را نیز به خطر می‌اندازد و حمله به قطر بهترین گواه بر این امر است.

به گزارش شهرآرانیوز، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در نشستی با «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در آنکارا گفت نسل کشی که رژیم صهیونیستی در غزه مرتکب می‌شود با حملات زمینی اخیر آن وارد مرحله جدیدی شده است.

وی اظهار داشت: تعداد رهبران و صاحب نظرانی که از رژیم صهیونیستی انتقاد می‌کنند رو به افزایش است و تلاش‌های صورت گرفته برای افزایش فشار بین‌المللی علیه آن ادامه دارد.

به نقل از خبرگزاری سما، اردوغان گفت ترکیه با قاطعیت به مطرح کردن مسئله فلسطین و تجاوزات رژیم صهیونیستی در همه تریبون‌ها ادامه خواهد داد.

رئیس جمهور ترکیه با اشاره به اینکه اولویت کشورش دستیابی به آتش‌بس فوری در غزه و پایان دادن به درد و رنج انسانی در این منطقه است، تصریح کرد: اسرائیل در هر فرصتی از رویکرد خود برای برهم زدن صلح و ثبات پرده برمی‌دارد و ترکیه صدای فلسطین در مجمع عمومی سازمان ملل خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد جهان اسلام باید برای از بین بردن تهدید رژیم صهیونیستی متحدتر و یکپارچه‌تر باشد و ایجاد یکپارچگی کامل سیاسی در فلسطین می‌تواند این تلاش‌ها را قوت بخشد.

اردوغان همچنین بر لزوم همبستگی جهان اسلام برای دفع تهدید رژیم صهیونیستی تاکید کرد.

اردوغان در دیدار با عباس علاوه بر رایزنی درباره تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه فلسطین و مسائل منطقه‌ای تاکید کرد رژیم اسرائیل نه تنها تهدیدی علیه فلسطین بلکه تهدیدی علیه ثبات منطقه به شمار می‌رود و حمله آن به قطر به گواه بر این امر است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->