به خودمان شلیک نکنیم! راه‌اندازی پلتفرم جامع خدمات خودرویی برای تضمین معاملات اینترنتی سفارت سوریه در آمریکا پس از ۱۱ سال بازگشایی شد یک مقام قطری: هیچ صلحی با اسرائیل بدون حل مسئله فلسطین وجود ندارد ترامپ از گفت‌وگو با طالبان برای بازپس‌گیری بگرام خبرداد توضیحات سخنگوی شورای نگهبان درباره نتیجه بررسی ۶ طرح و لایحه مجلس، ۵ اساس‌نامه دولت و ۳۲ استعلام از دیوان عدالت اداری دبیرکل سازمان ملل: وضعیت غزه هولناک‌ترین صحنه مرگ و ویرانی است که دیده‌ام ونزوئلا از سازمان ملل متحد خواست به جنگ آمریکا با آنها در کارائیب ورود کند وزارت امور خارجه پرتغال: فردا کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسیم جزئیات طرح آمریکا برای فروش ۶.۴ میلیارد دلار سلاح به رژیم صهیونیستی رئیس خودخوانده سوریه: به توافق با اسرائیل نزدیکیم ترامپ مدعی شد که سومین حمله علیه قایق قاچاق مواد مخدر انجام شده است گودرزی: مجلس در برابر اجرای مکانیسم ماشه اقدام متقابل می‌کند شبکه ۱۲ رژیم اسرائیل مدعی حمله به سفارت تل آویو در هلند شد خطیب‌زاده در گفت‌و‌گو با رسانه لبنانی: پنجره دیپلماسی همچنان باز است آمریکا، سئول را برای رأی‌گیری درباره ایران تحت فشار گذاشت انتقال ۴۷ عضو فرانسوی داعش از سوریه به عراق اولیانوف: روسیه و چین ابتکار جدیدی برای حل موضوع هسته‌ای ایران ارائه می‌کنند حاجی‌دلیگانی: دولت برای بی‌اثر کردن مکانیسم ماشه ورود کند تجاوزات اسرائیل در لبنان، صدای نیروهای سازمان ملل را درآورد واکنش ناتو و اتحادیه اروپا به ورود جنگنده‌های روسیه به حریم هوایی استونی واکنش شدید طالبان افغانستان علیه ادعای ترامپ برای کنترل آمریکا بر پایگاه بگرام توضیحات فرماندار مشهد درباره صدا‌های شنیده‌شده در برخی مناطق شهر (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سنتکام مدعی شد: کشته شدن یک عضو ارشد داعش در سوریه ایروانی: قطعنامه ۲۲۳۱ همانگونه که توافق شده باید به پایان برسد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با گروسی درباره اسنپ‌بک ادامه اتهام‌زنی رئیس جاسوسان انگلیس علیه ایران
سرخط خبرها

ونزوئلا از سازمان ملل متحد خواست به جنگ آمریکا با آنها در کارائیب ورود کند

  • کد خبر: ۳۵۹۶۴۷
  • ۲۹ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۱
ونزوئلا از سازمان ملل متحد خواست به جنگ آمریکا با آنها در کارائیب ورود کند
ونزوئلا با تداوم حملات نیروی دریایی ایالات متحده به قایق‌ها به بهانه قاچاق مواد مخدر در نزدیکی آب‌های این کشور، حضور نیروهای آمریکایی در آب‌های منطقه خود را جنگی بدون اعلام رسمی خوانده و خواستار تحقیقات سازمان ملل درباره این حملات شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در حالی که «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا روز جمعه از اجرای سومین حمله مرگبار نیروی دریایی آمریکا در ماه جاری میلادی علیه یک شناور مظنون به قاچاق مواد مخدر در آب‌های نزدیک به ونزوئلا خبر داد، «ولادیمیر پادرینو» وزیر دفاع ونزوئلا تصریح داشت حضور ارتش آمریکا در آب‌های منطقه کارائیب همچون راه انداختن جنگی بدون اعلام رسمی بوده و هشدار داد نیرو‌های آمریکایی در حال اعدام خودسرانه مردم در دریای کارائیب صرف نظر از اینکه آنها ارتباطی با قاچاق مواد مخدر داشته باشند یا نداشته باشند، هستند.

«طارق ویلیام صعب»، دادستان کل ونزوئلا در بیانیه‌ای در همین روز بیان داشت ونزوئلا به دنبال اجرای تحقیقات از سوی سازمان ملل پیرامون حملاتی که ایالات متحده تا کنون به بهانه مقابله با قاچاقچیان مواد مخدر علیه قایق‌ها در آب‌های بین‌المللی نزدیک به سواحل ونزوئلا انجام داده خواهد رفت.

طارق ویلیام صعب در بیانیه‌ای در روز جمعه اعلام کرد: «استفاده از تسلیحات هسته‌ای و موشک‌ها برای کشتن ماهی‌گیران بی‌دفاع سوار بر یک قایق کوچک ارتکاب جنایت علیه بشریت بوده و باید سازمان ملل در مورد آن تحقیقات انجام دهد.»

این در حالی است که پادرینو نیز در بیانیه‌ای ایالات متحده را به راه انداختن «جنگ اعلام نشده» در منطقه کارائیب، جایی که ایالات متحده چندین رزمناوش را مستقر ساخته، متهم کرد.

او در بیانیه خود نوشت: «این یک جنگ اعلام نشده است و شما می‌توانید همین الان ببینید که آنها چطور مردم را در دریای کارائیب، صرف نظر از اینکه قاچاقچی مواد مخدر باشند یا نباشند، اعدام می‌کنند. آنها بدون آنکه حقی برای دفاع از خود داشته باشند اعدام می‌شوند.»

پیش از این «نیکولاس مادورو» رئیس جمهور ونزوئلا اعلام کرد ارتش کشورش برنامه آموزش استفاده از سلاح را برای شهروندان این کشور اجرا خواهد کرد.

مادورو دولت ترامپ را متهم به برنامه‌ریزی یک حمله با هدف تغییر حکومت در ونزوئلا کرد.

همچنین ارتش ونزوئلا از آغاز رزمایشی در جزیره «لا اورچیلا»، در دریای کارائیب در پاسخ به فعالیت‌های نظامی آمریکا در منطقه خبر داد.

چند کارشناس حقوقی سازمان ملل حملات ایالات متحده علیه قایق‌ها در دریای کارائیب را مصداق «قتل فراقضایی» دانسته‌اند.

لوپز همچنین درباره رزمایش ارتش ونزوئلا بیان داشت: «سامانه‌های پدافند هوایی، پهپاد‌های مسلح، پهپاد‌های تجسسی، شهپاد‌ها و تاکتیک‌های جنگ الکترونیکی در این رزمایش به کار گرفته می‌شوند.»

تلویزیون دولتی ونزوئلا تصاویری از این رزمایش که در آن شناور‌های آبی-خاکی و رزمناو‌ها در اطراف جزیره لا اورچیلا مانور اجرا می‌کنند نشان داد.

اقدام آمریکا در مستقر کردن بزرگترین حجم از نیرو‌های نظامی مستقر شده در منطقه کارائیب در عرض چند دهه اخیر همزمان با مواضع تحریک آمیز «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور این کشور، به نگرانی‌ها درباره اینکه واشنگتن قصد حمله نظامی به خاک ونزوئلا را دارد دامن زده است.

جزیره لا اورچیلا نزدیک به محلی که در چند روز پیش در آن نیروی دریایی آمریکا دست به رهگیری و توقیف یک قایق ماهیگیری ونزوئلایی برای مدت هشت ساعت زد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، ایالات متحده بالغ بر هفت کشتی جنگی و یک زیردریایی اتمی را در نزدیکی خاک ونزوئلا مستقر کرده است.

مادورو که پیشتر واشنگتن برای دستگیری او جایزه ۵۰ میلیون دلاری تعیین کرده، ایالات متحده را به «داشتن طرحی امپریالیستی به منظور تغییر دادن حکومت در ونزوئلا و تحمیل کردن دولت دست نشانده خود به این کشور با هدف دزدیدن نفت کشور درآینده» متهم کرد. او همچنین تاکید کرده کاراکاس «از حق مشروع خود برای دفاع از خود در برابر تجاوزگری ایالات متحده استفاده خواهد کرد.»

«هنریکه کاپریلس»، یکی از رهبران مخالفان دولت مادورو که ۲ بار در انتخابات ریاست جمهوری این کشور نامزد شده روز جمعه اعلام کرد «از حمله آمریکا به ونزوئلا حمایت نمی‌کند.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->