به گزارش شهرآرانیوز، سید ابراهیم عامریان، مدیرعامل دفتر پخش «عامریان فیلم» که پخش اثر تحسین شده «پیرپسر» به نویسندگی و کارگردانی اکتای براهنی را بر عهده دارد؛ نسبت به ادعای واهی در خصوص فروش این فیلم اجتماعی و گزارش یکی از روزنامهها واکنش نشان داد.
این تهیهکننده سینما در یادداشتی نوشت: «شما چارهای جز تهمت زدن ندارید! چرا که موفقیت و فروش «پیر پسر» در دایره تنگ تخیلات شما نمیگنجد. حرف زدن بدون مدرک و نظریه دادن با دلایل واهی در واقع دشمنی با موفقیت یک اثر سینمایی است و سنگ اندازی به خود ذات سینماست.
تمام سینماهای کشور مجهز به دوربین مدار بسته هستند. اگر به هر قطعه از بلیتهای فروش رفته «پیر پسر» شک دارید بروید و فیلمهای دوربینهای مدار بسته سالنها را کنترل کنید.
ما حرف مفت نمیزنیم، اثبات میکنیم
چه بخواهید چه نخواهید «پیر پسر» واقعیست».
«پیر پسر» موفق شد پس از سالها مخاطبان را با سینمای اجتماعی در سالنهای سینما آشتی دهد و یک میلیون و نهصد و سی هزار نفر را تا زمان تنظیم این خبر به سالنهای سینما بیاورد و عنوان پرفروشترین فیلم سال را از آن خود بکند.
منبع: صباخبر