حیوانات خانگی این بیماری ریوی را در کودکان تشدید می‌کنند خراسان رضوی با کمبود سه گروه خونی مواجه است راهنمای سفر به بندر انزلی: مسیر‌ها و گزینه‌های حمل و نقل تحصیل ۱۷۵۰ دانش‌آموز بی‌سرپرست در خراسان رضوی | اکثر کودکان بی‌سرپرست، دانش‌آموز مدارس غیرانتفاعی هستند چین تجربیات خود را برای مهار آلودگی هوا در اختیار ایران می‌گذارد کشف بیش از ۱۷ میلیارد ریال آرد و روغن قاچاق در مشهد (۲ مهر ۱۴۰۴) علت تأخیر در اعلام نتایج کنکور ارشد چه بود؟ | اعلام نتایج نهایی به ۱۰ روز پایانی مهر موکول شد کشف ۹۳۵ کیلوگرم حشیش در مشهد (۲ مهر ۱۴۰۴) ایستگاه راه‌آهن مشهد زیر ذره‌بین پدافند غیرعامل موزه سفال ایران بعد از ۳ ماه تعطیلی بازگشایی می‌شود | علت تعطیلی چه بود؟ وزیر آموزش و پرورش خبر داد: توزیع ویژه‌نامه‌های جنگ ۱۲ روزه در ۳ مقطع تحصیلی + ویدئو پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲ مهر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از جمعه آماده‌سازی بسته‌های سیاستی تقویت مدارس در مراحل نهایی است شیر مدارس، دوباره در هاله‌ای از ابهام؟ | احتمال افزایش قیمت کره حیوانی در آینده نزدیک انتخاب رشته برای دریافت کتب درسی مدارس اجباری است پرداخت ۷۰ هزار میلیارد تومان به تأمین اجتماعی | مشکلات بیمه تکمیلی، رفاهیات و دستمزد بازنشستگان پیگیری می‌شود فرماندار شاندیز: با توسعه گردشگری این شهرستان، کیفیت زندگی اهالی بالاتر می‌رود برگزاری جشنواره برداشت محصولات باغی و داروهای گیاهی چناران همزمان با هفته گردشگری سیگار خطر ابتلا به پوسیدگی و بیماری‌های لثه را تا چهار برابر افزایش می‌دهد چند نشانه خاموش بیماری‌ام‌اس که جوانان را درگیر می‌کند مشهد، میزبان سومین دوره مسابقات مهارت‌آموزی سربازان وظیفه کشور وزیر آموزش و پرورش: نماز در مدارس اجباری نیست اما باید دانش‌آموزان را تشویق کنیم ابلاغ شیوه‌نامه اجرایی طرح برنامه آغازین مدارس | برنامه‌های خلاقانه مراسم صبحگاهی سلامت روان دانش‌آموز را تقویت می‌کند پاسخ شورای عالی آموزش و پرورش به اعتراض داوطلبان کنکور به تأثیر قطعی معدل در آزمون کیفیت هوای مشهد «قابل‌قبول» شد (۲ مهر ۱۴۰۴) چگونه از خشکی پوست در پاییز جلوگیری کنیم؟ ۵۶ درصد زایمان ایرانی‌ها سزارینی است  حال وهوای یکی از مدارس مشهد در نخستین روز بازگشایی | سلام به زندگی از دریچه مهر حق اولاد مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی برقرار شد (۲ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آماده‌سازی بسته‌های سیاستی تقویت مدارس در مراحل نهایی است

  • کد خبر: ۳۶۰۸۴۱
  • ۰۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۸
آماده‌سازی بسته‌های سیاستی تقویت مدارس در مراحل نهایی است
دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: بسته سیاستی تقویت مدارس دولتی، که یکی از اولویت‌های چهارگانه ابلاغی رئیس جمهور به این ستاد است، در مراحل نهایی آماده‌سازی قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدجلال موسوی در حاشیه جلسه ۶۴ ستاد تعلیم و تربیت به ریاست حجت‌الاسلام‌ والمسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در محل دبیرخانه این شورا برگزار شد، با اشاره به علاقه و پیگیری جدی رئیس جمهور برای حل این موضوع، بیان داشت که این بسته سیاستی پس از بررسی‌های کارشناسی و جلسات متعدد با نخبگان، متخصصان و ذینفعان حوزه آموزش، تهیه شده است.

وی، به تشکیل این میز در حدود یک سال و اندی پیش اشاره کرد و گفت: از زمان دستورات چهارگانه رئیس جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، تمام تلاش ما بر این بوده است که از طریق تشکیل جلسات و مصاحبه‌های متعدد با خبرگان این حوزه، چالش‌های موجود در مدارس دولتی را شناسایی کنیم.

دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: در این راستا، ۲۷ چالش اصلی در مدارس دولتی شناسایی شده است که برای تقویت این مدارس، نیازمند حل و فصل این چالش‌ها هستیم.

موسوی با تاکید بر اهمیت موضوع تقویت مدارس دولتی، که یکی از آرزوهای دیرینه مردم، دانش‌آموزان، خانواده‌ها و مسئولان نظام تعلیم و تربیت بوده است، ابراز امیدواری کرد که جلسات بررسی این بسته سیاستی به صورت مستمر برگزار شود.

وی بیان داشت: پس از بحث و بررسی چالش‌ها در جلسه قبل و بسته سیاستی در جلسه کنونی، امید است که این بسته سیاستی امسال برای تصویب به صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه شود.

دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی در پایان توضیح داد که پس از بررسی نهایی در ستاد، بسته سیاستی به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال خواهد شد تا نظر قطعی در خصوص آن اعلام و در صورت تصویب، ابلاغ شود.

موسوی ابراز اطمینان کرد که با اجرای این بسته سیاستی، بسیاری از مشکلات و چالش‌های مدارس دولتی مرتفع خواهد شد. 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->