تیراندازی در دفتر مهاجرت و گمرک آمریکا (۲ مهر ۱۴۰۴) حاکم موقت دمشق: برای اسرائیل دردسر درست نمی‌کنیم، از آن می‌ترسیم لاریجانی از موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بازدید کرد ۱۶۷ هزار نفر مجروح در پی حملات اسرائیل به غزه هواپیمای وزیر دفاع اسپانیا در نزدیکی روسیه دچار اختلال در جی‌پی‌اس  سوئد: جنگنده‌های روسی حریم هوایی را نقض کنند، ساقط خواهند شد غزه در محاصره رژیم صهیونیستی + تصاویر ماهواره‌ای بازتاب بیانات مقام معظم رهبری در رسانه‌های جهان | تسلیم فشار نخواهیم شد چند تن از اعضای هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران به دادگاه احضار شدند تحلیل‌ها از سخنرانی ترامپ در سازمان ملل؛ بی‌معنی، ادعا، فاقد ارزش‌های دموکراتیک سردار شکارچی: خزانه موشک‌های پدافندی ناتو در جنگ ۱۲ روزه ایران و رژیم اسرائیل خالی شد پخش زنده سخنرانی مسعود پزشکیان در مجمع عمومی سازمان ملل متحد (۲ مهر ۱۴۰۴) در حاشیه هیئت دولت (۲ مهر ۱۴۰۴) | از لغو کنسرت شجریان تا سفر پزشکیان به نیویورک نشست خبری پزشکیان پس از سفر نیویورک برگزار خواهد شد عارف در جلسه هیئت دولت: بیانات رهبر معظم انقلاب، راهبرد دولت است علیرضا زادبر کیست؟ + بیوگرافی و سوابق احتمال معافیت نفرات اول تا سوم مسابقات المپیک در خدمت سربازی اعلام آمادگی رئیس جمهور اندونزی برای استقرار ۲۰ هزار نیرو پس از آتش‌بس در غزه گروسی: یک توافق دائمی فقط می‌تواند دیپلماتیک باشد | اگر مکانیسم ماشه فعال شود به همکاری با تهران ادامه می‌دهیم وزیر نفت: بخشی از بدهی‌های بابک زنجانی تسویه شده؛ بخش دیگر در حال تصفیه است + فیلم رئیس جمهور عراق در سازمان ملل: توافق باید حقوق هسته‌ای ایران را تضمین کند مستند «نهان خانه عنکبوت» امشب از شبکه یک سیما پخش می‌شود + جزئیات و تیزر پخش رئیس سازمان انرژی اتمی ایران: با آمریکا مذاکره مستقیم نخواهیم داشت معاون هماهنگ کننده ارتش: افتخار می‌کنیم که اگر می‌جنگیم، با استکبار می‌جنگیم، نه با دشمنان کوچک رئیس فراکسیون ایرانیان خارج از کشور مشخص شد ترامپ دیدار با سران کشور‌های عربی و اسلامی را «نتیجه‌بخش» خواند
سرخط خبرها

در حاشیه هیئت دولت (۲ مهر ۱۴۰۴) | از لغو کنسرت شجریان تا سفر پزشکیان به نیویورک

  • کد خبر: ۳۶۰۸۸۱
  • ۰۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۷
در حاشیه هیئت دولت (۲ مهر ۱۴۰۴) | از لغو کنسرت شجریان تا سفر پزشکیان به نیویورک
اعضای کابینه چهاردهم امروز (چهارشنبه، دوم مهرماه ۱۴۰۴) در حاشیه نشست هیات وزیران، در حیاط دولت مقابل خبرنگاران حاضر شدند و به پرسش‌های آنان پاسخ دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، معاون اول رئیس جمهور در بخشی از اظهارات خود در جلسه امروز هیات دولت، با تاکید بر اینکه «بیانات اخیر مقام معظم رهبری، راهبرد دولت چهاردهم است» گفت: در سفر رئیس جمهور به نیویورک یک بار دیگر مواضع به حق کشورمان با صلابت بیان خواهد شد.

محمدرضا عارف در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این‌که «اظهارنظر و نقد حق طبیعی هر فردی است»، گفت: درخواست من از رسانه‌ها و افرادی که درباره مسائل کشور اظهارنظر می‌کنند، این است که از پیش‌داوری و اظهارنظر‌هایی که ممکن است موجب تضعیف نظام شود پرهیز کنند. اگر شعار ما وحدت و انسجام باشد، نباید برخی مسائل را مطرح کنیم. نخبگان دانشگاهی حق دارند درباره مسائل مختلف موضع‌گیری کنند ولی رعایت مسائل کشور را هم داشته باشند.

همچنین مشروح گفت‌و‌گو‌های فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت، علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش، الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت، سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدرضا فرزین رئیس کل بانک مرکزی، محسن پاک‌نژاد وزیر نفت، حسین سیمایی صراف وزیر علوم، تحقیقات و فن آوری را می‌توانید بخوانید.

اعلام آخرین مصوبات هیات وزیران از سوی سخنگوی دولت

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت آخرین مصوبات هیات وزیران در روز‌های یکشنبه و چهارشنبه هفته جاری را تشریح و اظهار کرد: سند نقشه راه سلامت الکترونیک کشور که از تکالیف برنامه هفتم بود در دولت با اصلاحاتی به تصویب رسید.

وی یادآور شد: موضوع دیگری که به کمیسیون برگشت و امروز مصوب شد در زمینه استقرار تدریجی نظام بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد است. آیین‌نامه‌ای که پیش‌درآمد آن است امروز به تصویب رسید.

توضیحات حضرتی درباره هیات همراه رئیس جمهوری در سفر به نیویورک

الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت در پاسخ به پرسشی درباره هیات همراه رئیس جمهوری در سفر به نیویورک با بیان اینکه «برای خبرنگاران همراه رئیس جمهوری ویزا صادر نشد»، اظهار کرد: آمریکایی‌ها این دفعه برخوردشان خیلی بد بود؛ البته سیاست کلی آقای دکتر پزشکیان نیز چه در سفر‌های داخلی و چه در سفر‌های خارجی کاهش مجموعه تیم، افراد و همراهان است.

وی با رد ادعا‌های مطرح شده درباره اعمال محدودیت تردد برای هیات ایرانی در نیویورک عنوان کرد: آمریکایی‌ها حرف‌های بی پایه‌ای زده‌اند و پروتکل‌هایی که تنظیم شده، برای همه هیات‌ها است.

توضیحات وزیر فرهنگ درباره برگزاری کنسرت همایون شجریان

سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پاسخ به پرسشی درباره آخرین وضعیت برگزاری کنسرت همایون شجریان اظهار کرد: تلاش داریم آنچه مدنظر ایشان است، انجام دهیم که به نظر می‌رسید کار خوبی است که در فضای اجتماعی اتفاق بیفتد.

وی یادآور شد: البته آقای شجریان سفری به دبی و بعد از آن سفر دیگری هم برای امور شخصی داشته است که امیدواریم بعد از برگشت او از سفر یک گفت‌وگوی مناسب برقرار کنیم و تمهیدات لازم برای برگزاری چنین کنسرتی را فراهم سازیم.

تکلیف قانونی برای پرداخت وام ازدواج تا پایان سال عملی می‌شود

محمدرضا فرزین رئیس کل بانک مرکزی در پاسخ به پرسشی درباره ارائه وام ازدواج اظهار کرد: تکلیف ما بر اساس قانون پرداخت ۲۵۰ همت وام ازدواج بوده که آمار نشان می‌دهد تا پایان سال به این رقم خواهیم رسید.

وی ادامه داد: طبیعتا برای سال آینده این رقم باید افزایش یابد، اما لازم است در قانون بودجه لحاظ شود که فعلا در این زمینه اقدام عاجلی صورت نگرفته است.

واکنش پاک‌نژاد به احتمال اجرا شدن اسنپ‌بک

محسن پاک‌نژاد وزیر نفت درباره تاثیر اسنپ‌بک بر صادرات نفت ایران اظهار کرد: در صورت عملی شدن اسنپ‌بک، این موضوع محدودیت آزاردهنده جدیدی در فروش نفت ایجاد نخواهد کرد.

وی افزود: اگر با شرایطی مواجه شویم که نیازمند تصمیم‌گیری و تدبیر تازه باشد، برنامه‌هایی را قطعا در نظر خواهیم داشت.

سه ویژه‌نامه در زمینه جنگ ۱۲ روزه در مدارس توزیع می‌شوند

علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش از تدوین و تهیه سه ویژه‌نامه در زمینه جنگ ۱۲ روزه و توزیع آن در سه مقطع تحصیلی خبر داد و افزود: این سه مقطع تحصیلی دوره دوم ابتدایی، دوره متوسطه اول و دوره متوسطه دوم هستند.

توضیح وزیر علوم درباره زمان اعلام نتایج آزمون‌های ارشد

حسین سیمایی صراف وزیر علوم، تحقیقات و فن آوری درباره اعلام نتایج آزمون ارشد توضیحاتی ارائه کرد و افزود: علت اینکه نتایج ارشد دیر اعلام شد تاخیر در برگزاری آزمون‌های کارشناسی بود. نفرات اول هر دوره می‌توانند بدون کنکور رشته‌محل خود را انتخاب کنند. به دلیل اینکه امتحانات از خرداد و تیر موکول به شهریور شد، اعلام نتایج معدل اولی‌ها هم به تاخیر افتاد و اعلام نتایج ارشد متاسفانه به نیمه دوم یا شاید ۱۰ روز پایانی مهرماه موکول شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->