نفرات برتر دومین «نشان کاوه» در مشهد معرفی شدند سایپنتو قول قهرمانی داد وزارت ورزش هنوز بدهی خود به پرسپولیس را تسویه نکرده است پایان همکاری کلایورت و اندونزی رئیس هیئت دوچرخه‌سواری خراسان رضوی: مشهد میزبان ۱۲۰ رکاب‌زن از سراسر ایران است حسن اشجاری، مدافع سابق استقلال در ICU بستری شد تاریخ و ساعت بازی استقلال و مس رفسنجان در لیگ برتر (۲۵ مهر ۱۴۰۴) | ساپینتو محکوم به برد مشهد، میزبان قهرمانان پیشکسوت دوچرخه‌سواری ایران + فیلم سالم الدوساری، بازیکن سال فوتبال آسیا تاتنهام به دنبال کین پایان گمانه‌زنی‌ها درباره دربی | تقابل سرخابی‌ها در شیراز قطعی شد سیاست عجیب درویش: مذاکره با مربی خارجی، جلسه با هاشمیان مشکل بزرگ هاشمیان در خط دفاع پرسپولیس باقری، شاکی از درویش و عبدی شاهرودی به‌زودی گردوخاک می‌کند؟ «کشتی‌های بی‌ساحل استقلال»؛ رؤیایی که در مه گم شد درخشان:دستیار قلعه‌نویی فقط کتاب زیر بغل می‌زند حمایت عجیب بیرانوند از قلعه‌نویی و کادر فنی تیم ملی تردید‌های ساپینتو برای انتخاب دروازه‌بان استقلال| نه فرعباسی، نه آدان! سخنگوی پرسپولیس: تعیین مکان برگزاری دربی تنها بر اساس نظر باشگاه نیست!
سرخط خبرها

علی کریمی از خارج رانده از ایران مانده

  • کد خبر: ۳۶۰۸۹۶
  • ۰۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۰
علی کریمی از خارج رانده از ایران مانده
باشگاه کایسری اسپور با ارائه فهرست ۲۷ نفره خود به فدراسیون فوتبال ترکیه، رسماً نام علی کریمی را از لیست خود کنار گذاشت.

به گزارش شهرآرانیوز، کنار گذاشته شدن ناگهانی علی کریمی از فهرست این فصل تیم کایسری‌اسپور ترکیه، خبری عجیب و غیرمنتظره بود. بازیکنی که در تابستان تا یک قدمی امضای قرارداد با استقلال پیش رفت، اما به دلیل مشکلات مالی این انتقال منتفی شد و او ترجیح داد در ترکیه بماند. با این حال، علی‌رغم تمام تلاش‌ها، نام او در فهرست ۲۷ نفره بازیکنان کایسری برای حضور در سوپرلیگ و جام حذفی ترکیه قرار نگرفت.

بر اساس گزارش رسانه ترکیه‌ای دنیز پوستاسی، دلیل کنار گذاشته شدن کریمی از لیست، مجموعه‌ای از عوامل بوده است. طبق ادعای این رسانه، بی‌انضباطی یکی از دلایل اصلی بوده که در کنار عدم تمایل مارکوس گیسدول، سرمربی تیم، برای استفاده از او در ترکیب، باعث شده کریمی از تیم کنار گذاشته شود.

این اتفاق در حالی رخ می‌دهد که در روز‌های پایانی نقل‌وانتقالات تابستانی، کریمی تا آستانه پیوستن به تیم قونیه‌اسپور نیز پیش رفت. مذاکرات میان دو طرف به توافق کامل منجر شد، اما این انتقال در ابتدا به دلیل آماده نشدن مدارک لازم در زمان مقرر لغو شد. پس از آن، قونیه‌اسپور یک بار دیگر برای جذب کریمی اقدام کرد و به توافق یک‌ساله رسید. با این حال، به دلیل اصرار کریمی بر عقد قرارداد دو ساله و همچنین مشکلاتی که در خصوص مصدومیت او وجود داشت، این توافق نهایی به هم خورد و انتقال او به قونیه‌اسپور برای همیشه منتفی شد.

به این ترتیب، علی کریمی که پس از ناکامی در انتقال به دو تیم دیگر، در کایسری‌اسپور ماندنی شده بود، به دلیل بی‌انضباطی و نظر منفی سرمربی، از فهرست تیمش برای این فصل کنار گذاشته شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->