شکایت از پدر خیانتکار| او برای صیغه هایش میلیاردی هزینه می‌کرد! هشدار: یک مورد مثبت تب دنگی در تربت‌حیدریه مشاهده شد واژگونی لیفتراک در نیشابور حادثه آفرید (۲۷ تیر ۱۴۰۳) اعترافات مردی که گلوی همسرش را برید| فرزندان درخواست قصاص پدر را دارند قتل مسلحانه همسر خیانتکار و معشوقش در ویلا آیا تنهایی و اضطراب باعث سکته مغزی می‌شود؟ آتش سوزی در تالاب هورالعظیم مهار شد (۲۷ تیر ۱۴۰۳) چگونه یک کوله‌پشتی، کودکان ژاپنی را متحد کرده است؟ عشق به زن متاهل منجر به قتل شد| دستگیری قاتل فراری در مرز کمبود جهانی قلم‌های انسولین‌| هفت میلیون ایرانی مبتلا به دیابت هستند انفجار سوپرمارکت در خیابان هدایت مشهد ۲ مجروح بر جای گذاشت (۲۷ تیر ۱۴۰۳) جزییات آتش‌سوزی منطقه خائیز | جرقه‌ای که از مزرعه کشاورزی شروع شد تاثیر منفی گرما بر روی جنین| سکته گرمایی را جدی بگیرید کشف بیش‌از ۱۰ هزار قرص غیرمجاز در غرب مشهد (۲۷ تیر ۱۴۰۳) کلید اولیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۳ منتشر شد تیم المپیاد زیست شناسی ایران در جهان خوش درخشید + اعضای تیم زمان اعلام نتایج نهایی آزمون استخدامی دبیری آموزش و پرورش اعلام شد اهدای خون بیش از ۲ هزار نفر در روز‌های تاسوعا و عاشورا در خراسان‌رضوی شناسایی و احضار عاملان هتک حرمت روز عاشورا در کرج (۲۷ تیر) نماینده مجلس: ۸۰ درصد دشت های خراسان‌رضوی خشک شده است
سرخط خبرها

ارتباط خواب و بیماری آلزایمر

  • کد خبر: ۳۶۱۴۳
  • ۰۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۴۷
ارتباط خواب و بیماری آلزایمر
محققان دریافتند افرادی که حدود ۱۰ شب می‌خوابند و خواب شبانه شان حدود ۶ تا ۷ ساعت است با خطر کمتر ابتلا به بیماری آلزایمر روبرو هستند.
به گزارش شهرآرانیوز، بیماری آلزایمر یک بیماری مزمن است که حافظه و سایر عملکرد‌های مهم مغز را از بین می‌برد. تصور می‌شود که پروتئین آمیلوئیدبتا نقش بسیار مهمی در ابتلاء به آلزایمر دارد.

این پروتئین تمایل به تجمع برای تشکیل پلاک‌ها را دارد. زمانی که در مغز بیمار، توازن بین تولید و پاکسازی آمیلوئیدبتا از بین می‌رود پلاک‌ها در مغز تشکیل شده و خودشان را به نورون‌ها می‌چسبانند. نورون‌های تحت تأثیر پلاک‌ها نمی‌توانند عملکرد خوبی داشته باشند یا سیگنال‌های سایر سلول‌های مغزی را دریافت نمایند و در نتیجه می‌میرند.

مطالعه محققان دانشگاه فودان و دانشگاه گینگ‌دائو چین، شامل ۷۳۶ شرکت کننده چینی در رده سنی ۴۰ تا ۸۸ سال بود. محققان میزان آمیلوئیدبتا را در مایع مغزی نخاعی شرکت کنندگان اندازه گیری کرده و از ان‌ها در مورد عادات خواب شأن سوال پرسیدند.

محققان دریافتند بین عادات خواب شبانه و میزان رسوبات آمیلوئیدبتا در مایع مغزی نخاعی ارتباط وجود دارد.

نتایج نشان داد افرادی که کمتر از ۴ ساعت یا بیش از ۱۰ ساعت در شب می‌خوابند دارای میزان بیشتر رسوبات آمیلوئیدبتا هستند درحالیکه افرادی که حدود ساعت ۱۰ شب خوابیده و خواب شبانه شأن بین ۶ تا ۷ ساعت است، دارای رسوبات کمتر آمیلوئیدبتا هستند.

محققان معتقدند این مطالعه، شواهد جدیدی را در مورد رابطه نزدیک بین خواب و بیماری الزایمر نشان می‌دهد.

منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->